pazartesı sonuc alıyoruz

kizlar bende insallah yarin mutlu haberler alrsiniz diyorum allah hepimizin yuvasina güzel saglikli hayirli en az bir evlat versin diyorum bizimde evlerimizde civil civil kosan cocuklar olsun insallh.bende 2.ayda basliyorum hormon ignelerine bana umut olun lütfen hadi bakalim bekliyorum bende sizlerle güzel haberlerinizi

elıf23 tesekkur ederız cesaret edemedık su an ıtıbarıyle 11 saatımız kaldı..dualarınızı eksık etmeyın

ALLAH razı olsu guzel dıleklerın ıcın..umarım senınde haberlerını alırız..hepımızın kucagı bos kalmaz ınsallah...:Saruboceq::Saruboceq:

ayyyyyy bende çok heyecanlandım yaaaa
inşaallah güzel haberlerle hayırlı haberlerle gelirsiniz
rabbim gönlünüzdekinin hayırlısını nasip etsin.
aaaaaaaaaaaaaammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

ayyyyyy bende çok heyecanlandım yaaaa
inşaallah güzel haberlerle hayırlı haberlerle gelirsiniz
rabbim gönlünüzdekinin hayırlısını nasip etsin.
aaaaaaaaaaaaaammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

beklenen an geldi...ALLAHım ne olur bızlerın dualarını kabul eyleee.guzel haberler vermek dılegıyle...ALLAHım hepinizden razı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

beklenen an geldi...ALLAHım ne olur bızlerın dualarını kabul eyleee.guzel haberler vermek dılegıyle...ALLAHım hepinizden razı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

canım hayırlı haberlrini bekliyoruz diğer arkadaşlarla seviniriz inşşş hepbirlikte..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

test için kanı vedik sımdı en zor safha basladı sonuc 14,30 da bellı olacak arayacaklar.....dualrınızı eksık etmeyın...zaman durdu sankı gecmıyor su an...uzatmaları oynuyoruz..:Saruboceq::Saruboceq:

canım hayırlı haberlrini bekliyoruz diğer arkadaşlarla seviniriz inşşş hepbirlikte..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

b hcg testı ıcın kanı verdık saat 14,30 da sonuc bıldırılecek...su an en zoor safhadayız ALLAHIM KUCAKLARIMIZI BOS BIRAKMASIN INSALLAH:Saruboceq::Saruboceq:

canım beklemenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim..Rabbim inşallah senin için hayırlı sonucu verir.güzel haberlerini bekliyoruz..

slm canim insallah iyi sonuc alirsin hepimiz seviniriz,o duygu bambaska bisey insan inanamiyo,Allah yardimcin olsun

b hcg testı ıcın kanı verdık saat 14,30 da sonuc bıldırılecek...su an en zoor safhadayız ALLAHIM KUCAKLARIMIZI BOS BIRAKMASIN INSALLAH:Saruboceq::Saruboceq:

selam hemşehrim inşallah çok güzel sonuçlarla yüzünde gülücüklerle dönersin evine bekliyoruz haberlerini :teytey:

Allahın hayırlı kılıp nasip ettiklerinden oluruz inşaallah canım.güzel haberlerini bekliyoruz sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…