pco lu olup tedavi olmadan hamile kalanlar

merhaba ağrınız adet kaynaklı da olabilir ama buradan birşey söylemem zor, kistlerin patlaması diye bir durum yoktur. kullandığınız ilacın içeriği gebelikte sakınca yaratmaz. sevgiler.

Tekrardan merhabalar ben cycloyu bıtırdım ve dun aksam adetım basladı pco oldugum ıcın mı bılmıyorum arastırmalarımda kıstlerın patlaması sonucu olabılır denıyor ama cok agrılarım oldu uzun zamandır boyle olmamıstı egılınce bıle hıssedıyorum hafıf sancı bunu ıyıe mı yorsam kotuye mı bılemedım bı de ben kosovada yasadıgım ıcın folık asıt olarak Gravıd ısmınde bır ılac kullanıyorum burda butun doktorlar bunu yazıyor ıcınde c vıtamını var demır var fluoro ıone ve folık asıt var bunlarla bereber bunu ıcmem uygun mu sımdıden tesekkur ederım .

merhabalar
bende 4 senelik evli 3 senedirde çocuk isteyen pkos olan bir hastayım.3-4 ay bir tedavi süresi geçirdim bu tedaviler klomen gonal f puregon çatlatma iğnesi ve bunların sonucunda bir adet olgun yumurta oluştu ancak yine de hamile kalamadım.eşimin sperm analizi normal,rahim filmi de çektirdim bir sorun yokmuş
adetlerim önceden çok düzensizdi son 7 aydır düzenli bir şekilde olmaktayım hormon değerlerim de normale döndü sayılır ancak doğal yolla bir hamilelik elde edemedim.demem o dur ki tedaviye devam edeyim yoksa tüp bebek mi önerirsiniz.bu arada zayıf bir hastayım.gelecek ay adet olunca 3.gnünde hormon değerlerimi getirip sizinle görüşmek isterim
sevgiyle kalın

merhaba,
durumunuzu ve beklentilerinizi yanyan getirip tedavi şeklini birlikte belirlememiz gerekir. çünkü her tedavinin kendi içinde değerli olduğu durumlar, gebelik oranları, maliyeti, zorluğu ve yapılabilirlik sayısı vardır. ne zaman isterseniz beklerim. gelmeden önce kliniği aramanız yeterli olacaktır. sevgiler. görüşmek dileğiyle.

merhabalar
bende 4 senelik evli 3 senedirde çocuk isteyen pkos olan bir hastayım.3-4 ay bir tedavi süresi geçirdim bu tedaviler klomen gonal f puregon çatlatma iğnesi ve bunların sonucunda bir adet olgun yumurta oluştu ancak yine de hamile kalamadım.eşimin sperm analizi normal,rahim filmi de çektirdim bir sorun yokmuş
adetlerim önceden çok düzensizdi son 7 aydır düzenli bir şekilde olmaktayım hormon değerlerim de normale döndü sayılır ancak doğal yolla bir hamilelik elde edemedim.demem o dur ki tedaviye devam edeyim yoksa tüp bebek mi önerirsiniz.bu arada zayıf bir hastayım.gelecek ay adet olunca 3.gnünde hormon değerlerimi getirip sizinle görüşmek isterim
sevgiyle kalın

arkadaşlar çok şükür ben hamileyim, sadece son adetimden sonra klomofen die bir ilaç içtim sonra yumurta takibi yapıldı, yumurtam 17. günümde 23 mm ydi, biraz geç olgunlaştı o yüzden çatlamsı da geç oldu sonraki tahlillerimde bhcg 1000 çıktı, pazartesi günü gebelik kesem 14 mm göründü ama bebişim henüz görünmedi, inşallah boş gebelik değildir, yarın tekrar kontrolüm var inşallah bebişimi görürüm.

Bende 3 senedir çok sorun yaşadım bel ağrıları,reglnin YATAKTAN KALKAMAYACAK KADAR çok sancılı ve aşırı olması sürekli adet düzensizliği ve şimdide 2 aydır regl olamadım ilk önce hamileyim sandım ama değil polikistik over mış meğer.2 senedir evliyim korunuyoruz henüz bebek düşünmüyororuz ve şuanda rahim ağzında küçük yara varmış akıntım varmış ama beni rahatsız edecek durumda değiildi bilmiyordum ilaç kullanıyorum vagi hex ve adet söktürücü. muayene olduğum dr a kistlerin hamile kalmak istediğimde engel olurmu tedavi gerekiyormu diye sordum ilaç takviyesi yapmamız gerekebilir zor değil dedi ama pek içim rahatlamadı. kiloda alıyorum kistle alakası varmı acaba ve doktoruma güvenmelimiyim başka bir hekime danışmalımıyım? Teşekkür ederim

merhaba çocuk istemeniz nedeniyle daha dikkatli tanılar konulması ve doğru yolda hızla ilerlemeniz için tüp bebek infertilite uzmanı yani çocuk sahibi olmakla ilgili ihtisaslaşmış kadın doğum doktorundan görüş alamnızı öneririm. sevgiler.

Bende 3 senedir çok sorun yaşadım bel ağrıları,reglnin YATAKTAN KALKAMAYACAK KADAR çok sancılı ve aşırı olması sürekli adet düzensizliği ve şimdide 2 aydır regl olamadım ilk önce hamileyim sandım ama değil polikistik over mış meğer.2 senedir evliyim korunuyoruz henüz bebek düşünmüyororuz ve şuanda rahim ağzında küçük yara varmış akıntım varmış ama beni rahatsız edecek durumda değiildi bilmiyordum ilaç kullanıyorum vagi hex ve adet söktürücü. muayene olduğum dr a kistlerin hamile kalmak istediğimde engel olurmu tedavi gerekiyormu diye sordum ilaç takviyesi yapmamız gerekebilir zor değil dedi ama pek içim rahatlamadı. kiloda alıyorum kistle alakası varmı acaba ve doktoruma güvenmelimiyim başka bir hekime danışmalımıyım? Teşekkür ederim

cnm çok sıkkın bebişimin gelişmeme ve düşük olma ihtimali nolur bana dua edin :14::14::14::14::14:
emriyo 6+1 boyu da normal ama kalp atışı görünmedi, doktorum şimdiye kadar görünmesi gerekiyodu dedi pazartesiye kadar bekleyelim dedi ama %50 düşük olma ihtimali var dedi bana dua edin hayırlı sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağıma alayım:14:

cnm çok sıkkın bebişimin gelişmeme ve düşük olma ihtimali nolur bana dua edin :14::14::14::14::14:
emriyo 6+1 boyu da normal ama kalp atışı görünmedi, doktorum şimdiye kadar görünmesi gerekiyodu dedi pazartesiye kadar bekleyelim dedi ama %50 düşük olma ihtimali var dedi bana dua edin hayırlı sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağıma alayım:14:

Allah yardımcın olsun canım,bu arada ben de pkoluyum,soğan kürü önerdiler,ibrahim saraçoğlunun sitesinde klorsuz su demiş,onu nereden bulacağım

34 yaşındayım pcos hastalığım var.22 yaşında bir hamileliğim oldu.hiç istenmeyen bir hamilelikti ve sonlandırdım.Çok uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım.4 aylık evliyim şimdi bebek sahibi olmak istiyorum istanbul'da yaşıyorum doktorum Ankara'da en son görüşmemizde bana klomen kullanalım ilk ay olmaz ise orada bir doktor bulur tedavine devam edersin dedi.Benim bu konu ile ilgili tereddütlerim oldu.Sizce bu ilacı bir ay deneyip öyle mi doktora gitmeliyim? yoksa kullanmadan mı?

Merhaba ilaçlarınız kullanabilirsiniz, dilerseniz de ben zaten istanbuldayım gelebilirsiniz sevgiler.

34 yaşındayım pcos hastalığım var.22 yaşında bir hamileliğim oldu.hiç istenmeyen bir hamilelikti ve sonlandırdım.çok uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım.4 aylık evliyim şimdi bebek sahibi olmak istiyorum istanbul'da yaşıyorum doktorum ankara'da en son görüşmemizde bana klomen kullanalım ilk ay olmaz ise orada bir doktor bulur tedavine devam edersin dedi.benim bu konu ile ilgili tereddütlerim oldu.sizce bu ilacı bir ay deneyip öyle mi doktora gitmeliyim? Yoksa kullanmadan mı?

Merhabalar yine ben:)Doktor hanım tekrardan sizi sorumla mesgul edıyorum ama yurt dısında yasadıgım ıcın burda doktorlara soru sorunca detaylı anlatma ozurlugune sahıpler kendılerı gecıstırıyorlar bı de ozeller ! :)
mecburen sız rahtsız edıyorum. Gecen ay cyclo ıctım ve bu ay 10 Haziranda menustrasyon oldu sımdı adetın bıtımının 2 cı haftasındayım goguste hasaslık kı saga sola donerken bıle agrı oluyor kasıkta batma ve ılk defa de eklem agrıları her aksam oldugu gıbı dun aksam da yuruyuse cıktım ve eve donerken cok zorlandım ayaklarım kollarım kısacası ılk defa boyle eklem agrılarım oldu pco yla mı alakalı yoksa ovulasyon belırtısının bır parcası mı? Allah kısmet ederse temmuzda adet olmayı sabırsızlıkla beklıyorum cocugu cok ıstıyoruz da pco lu oldugum ıcın normal adet gorsem bıle cok sevınıcem en azından bebege daha yakın olurum umuduyla:( doktorumu son zıyaretım 9 mayıstı kendısı lutestrol hormonu ve cyclo yazmıstı sonra 3-4 ay sonra gorusuruz dedı gulec bır yuzle anlam veremedım kılo ver dedı tatlıyı hamuru hayatından cıkar ve ben 9 mayıstan bu gune kadar 7 kılo verdım hatta son halımden bıle daha zayıf oldum yoksa senın yumurtaların kılolu olunca gelısemıyor dedı hep zayıf kalmalısın kı zaten zayıf ta hamıle kalırsan hıc zorluk cekmesın dedı sorularım ve anlatımım bıraz uzun oldu ama sımdıden Tesekkurlerımı sunarım Allah razı olsun sızden ...
Iyı calısmalar dılerım ...

Merhaba eklem ağrılarınızın pco ile bir ilgisi yok. Doktorunuz haklı kilo kaybı bu hastalıkta en önemli tedavilerden biriir. Cyclo kullanırken gebe de kalabilirsiniz. Bir zararı olmaz. Sevgiler.

merhabalar yine ben:)doktor hanım tekrardan sizi sorumla mesgul edıyorum ama yurt dısında yasadıgım ıcın burda doktorlara soru sorunca detaylı anlatma ozurlugune sahıpler kendılerı gecıstırıyorlar bı de ozeller ! :)
mecburen sız rahtsız edıyorum. Gecen ay cyclo ıctım ve bu ay 10 haziranda menustrasyon oldu sımdı adetın bıtımının 2 cı haftasındayım goguste hasaslık kı saga sola donerken bıle agrı oluyor kasıkta batma ve ılk defa de eklem agrıları her aksam oldugu gıbı dun aksam da yuruyuse cıktım ve eve donerken cok zorlandım ayaklarım kollarım kısacası ılk defa boyle eklem agrılarım oldu pco yla mı alakalı yoksa ovulasyon belırtısının bır parcası mı? Allah kısmet ederse temmuzda adet olmayı sabırsızlıkla beklıyorum cocugu cok ıstıyoruz da pco lu oldugum ıcın normal adet gorsem bıle cok sevınıcem en azından bebege daha yakın olurum umuduyla:( doktorumu son zıyaretım 9 mayıstı kendısı lutestrol hormonu ve cyclo yazmıstı sonra 3-4 ay sonra gorusuruz dedı gulec bır yuzle anlam veremedım kılo ver dedı tatlıyı hamuru hayatından cıkar ve ben 9 mayıstan bu gune kadar 7 kılo verdım hatta son halımden bıle daha zayıf oldum yoksa senın yumurtaların kılolu olunca gelısemıyor dedı hep zayıf kalmalısın kı zaten zayıf ta hamıle kalırsan hıc zorluk cekmesın dedı sorularım ve anlatımım bıraz uzun oldu ama sımdıden tesekkurlerımı sunarım allah razı olsun sızden ...
ıyı calısmalar dılerım ...

Merhaba doktor hanım bay tarıhım dun du yanı 10 temmuz adeten 1 hafta once gogus hassasıyetı oldu sımdı gectı ve mıde bulantısı oldu nem kokusunu duyunca oluyor dun adetım gelmedı belım agırdı ayaklarım karıncalandı derken kahverengı akıntım oldu hala daha bısı yok sızce ne yapmalıyım

merhaba kanda gebelik testi yaptırarark gebelik olup olmadığını anlayabiliriz bu nedenle hala adet görmediyseniz testinizi yaptırın sevgiler
Merhaba doktor hanım bay tarıhım dun du yanı 10 temmuz adeten 1 hafta once gogus hassasıyetı oldu sımdı gectı ve mıde bulantısı oldu nem kokusunu duyunca oluyor dun adetım gelmedı belım agırdı ayaklarım karıncalandı derken kahverengı akıntım oldu hala daha bısı yok sızce ne yapmalıyım

doktor hanım merhaba;
geçen yıl mayıs ayında pco olduğumu öğrendim ve ozamanlar nişanlı olduğum için doktor d.kontrol hapı kullanmamı önerdi.eylül 2011 de evlendim.mayıs 2011 den aralık 2011e kadar yasmin kullandım..ocak ayından beri korunmuyoruz ama şuana kadar bi hamilelik yaşamadım.pco olsam da regl günlerim düzenlidr bende sadece saç dökülmesi ve göbek bölgemde kilo sorunu oluştu.
doktorum ilacı bıraktıktan sonra 6ay dene dedi buay itibariyle 6ayı doldurdum geçen hafta tekrar gittim dr.a ve bi kaç test yaptırdı.rica etsem sonuçlarımla ilgili bilgi verir misiniz?
serbest T3 :2,96
TSH :2,63
FSH:7,5
LH:7,2
ESTRADİOL :67,9
PRL:9,6
TOTAL TESTESTERON:0,46
DHEA-SO4:297,7
Bu sonuçlarda hamile kalmamı engelliyecek bir şey var mıdır?yoksa nasıl bir tedavi süreci geçirmem gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhabalar,
Arkadaşlarım,Ben PCOS sebebiyle döktüğüm göz yaşlarını,ve umutla bu sitede olumlu birkaç yazı yakalamayı beklediğim günleri hiç unutmadığım için,sizlerle yaşadıklarımı paylaşmak istedim..Ben 12 yaşından beri PCOSluyum.20 yaşına kadar hiç tedavi olmadım.20yaşında gittiğim doktor uzun yıllar Diane 35 kullanmamı söyledi.Ama ben birkaç ay sonra bıraktım bu hapı kullanmayı.Tedavi olmadım.28yaşında evlendiğimde hemen anne olmak istedim.Doktorlara gittim,ve çok erken yaşlardan beri PCOSlu olduğum için mutlaka tedavi olmam gerektiğini söyledi,olmazsam ,hamile kalmamın neredeyse imkansız olduğunu söyledi doktor.Hatta tüp bebek tedavisi önerdi.Hayallerim,umutlarım gözyaşlarımla birlikte akıp gitti o günlerde.Maneviyatı güçlü bir bayan olduğumu düşünüyorum.Allahın 99 ismiyle Allaha yalvardım,hayırlı bir evlat sahibi olmak için.Dualarımın hemen arkasında İbrahim Saraçoğlunun şans eseri gördüğüm soğan kürü ve incir kürü tedavisi uygulamamdan 1 buçuk ay sonra hiç bir tedavi görmeden doğal yollardan hamile kaldım,ve allaha binlerce şükürler olsunki bebeğimi kucağıma aldım.:nazar:
Ben yaşadıklarımı paylaşmak istedim,umarım sizlerde de işe yarar.
Sevgiler

bndedepco goruntusu var herhergun aglıyorum kornmdan sonra4 ayımda hmle kldm dusuk yaptım 6 7 ay oldu yok umudumu kybetmemeye calısıorum herseım ıyı hormonlarım vs allahım banada nasıp et ısteyenlerede

Doktor hanım tekrardan Merhaba ben bat tan 3 gun sonra adet oldum yanı dun gece hemen sıze yazmak ıstedım pco lu oldugum mayıs ayında ogrendım ve 2 ay ılacla adet gordum sımdı sevınmelımıyım buna hanı artık yumurtam olusuyor ve tembel olup kenarda kıste donusmedıgı ıcın hamılelık ıcın umutlarım yesersın mı doktorum bu ılacı kullan 3-4 ay sonra gel demıstı bana yardımcı olurmusunuz?

Merhaba sonuçlarınız normal gebelik için polikistik over hastalarında yumurtlamanın takibi ile başlanır tabii eğer eşinizin sperm testleri normal ve tüpleriniz de açık ise. Bu hormon değerleri gebe kalmanıza engel değil. Sevgiler.

[ı]doktor hanım merhaba;
geçen yıl mayıs ayında pco olduğumu öğrendim ve ozamanlar nişanlı olduğum için doktor d.kontrol hapı kullanmamı önerdi.eylül 2011 de evlendim.mayıs 2011 den aralık 2011e kadar yasmin kullandım..ocak ayından beri korunmuyoruz ama şuana kadar bi hamilelik yaşamadım.pco olsam da regl günlerim düzenlidr bende sadece saç dökülmesi ve göbek bölgemde kilo sorunu oluştu.
Doktorum ilacı bıraktıktan sonra 6ay dene dedi buay itibariyle 6ayı doldurdum geçen hafta tekrar gittim dr.a ve bi kaç test yaptırdı.rica etsem sonuçlarımla ilgili bilgi verir misiniz?
Serbest t3 :2,96
tsh :2,63
fsh:7,5
lh:7,2
estradiol :67,9
prl:9,6
total testesteron:0,46
dhea-so4:297,7
bu sonuçlarda hamile kalmamı engelliyecek bir şey var mıdır?yoksa nasıl bir tedavi süreci geçirmem gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim.[/ı]

Back
X