Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar kızlar; 3 tüp bebek ve 3 düşükten sonra yarın doktor muaynesine gideceğim, hiç çatlatma iğnesi vurulmadım,ilk denemem olacak. pco olup bu şekilde hamile kalan oldumu?
Merhabalar kızlar; 3 tüp bebek ve 3 düşükten sonra yarın doktor muaynesine gideceğim, hiç çatlatma iğnesi vurulmadım,ilk denemem olacak. pco olup bu şekilde hamile kalan oldumu?
Canım ilk önce düştüklerin neden oluyor bunları arastirman lazım eşinin sprem DNA' sına baktir sorun varsa tüp bebek başarısız olur hamile kalsan bile düşük yaparsın 3,4 kez çatlama iğnesi vurulmuştum gebelik elde edememistim bende PCO hastasıyım
Canım ilk önce düştüklerin neden oluyor bunları arastirman lazım eşinin sprem DNA' sına baktir sorun varsa tüp bebek başarısız olur hamile kalsan bile düşük yaparsın 3,4 kez çatlama iğnesi vurulmuştum gebelik elde edememistim bende PCO hastasıyımeşime
ya doktorum çok iyi,her ilacı her tedaviyi uyguladı,ama hiç sebep yokken kasılmayla düşükler başladı pco hastalarında düşükler çok oluyormus ona yorduk artık,
ya doktorum çok iyi,her ilacı her tedaviyi uyguladı,ama hiç sebep yokken kasılmayla düşükler başladı pco hastalarında düşükler çok oluyormus ona yorduk artık,
Bence ona yormamalisin kısmet herşey benim görümcem de PCO hastası kimyal gebelik geçirdikten sonra ardından hamile kaldı şuan hazırlık yapıyor doguma kısmet herşey sen bol bol duat et vakti zamanı elbet bir gün gelicek Allah'ın izniyle
Bence ona yormamalisin kısmet herşey benim görümcem de PCO hastası kimyal gebelik geçirdikten sonra ardından hamile kaldı şuan hazırlık yapıyor doguma kısmet herşey sen bol bol duat et vakti zamanı elbet bir gün gelicek Allah'ın izniyle
Bende de PCO var evliligim 5.inci ayında hamile kalmıştım doğal yola kalp atimi olmadığı için kürtaj olmuştum şuan olsaydı 1 yaşına girecekti diyordum hep üzülüyordum ama Allah'ın hep bir bildiği var diye kendimi teselli etim 1 sene 5 ay bebekde olmadı kaç dogum doktoruna gitim sonunda duam kabul oldu Allah sonunda nasip eti Allah kimsenin kucağını boş birakmasin ciden çok zor kimseye beli etirmesende her çocuk gördüğünde içi yanıyor insanin