- 9 Ekim 2012
- 537
- 80
- 123
- Konu Sahibi valentinas
-
mrh akcaa yazdıklarını okudum sankı benden bahsedıyosun aynı sorunlar bende de var ılacsız adet olmak benım ıcın mucıze gıbı bır seydı takii ısırgan otu köküyle maydonoz ebegümeci ve kırmızı yapraklı sirken otunu kaynatıp icene kadar 10 gun kadar ıçtım 2 aydır duzenlı 28 gunde bır adet oluyorum senınde denemenı tavsıye edıyorum ben faydasını gordum umarım sende gorursun[/QUO
bunlar taze mi olacak yoksa kurumu nerde bulabilirim aktarda var mıdır?
mrh akcaa yazdıklarını okudum sankı benden bahsedıyosun aynı sorunlar bende de var ılacsız adet olmak benım ıcın mucıze gıbı bır seydı takii ısırgan otu köküyle maydonoz ebegümeci ve kırmızı yapraklı sirken otunu kaynatıp icene kadar 10 gun kadar ıçtım 2 aydır duzenlı 28 gunde bır adet oluyorum senınde denemenı tavsıye edıyorum ben faydasını gordum umarım sende gorursun[/QUO
bunlar taze mi olacak yoksa kurumu nerde bulabilirim aktarda var mıdır?
canım ben yesılı topladım yaptım aktardan alma ılaclı olabılır bulabılırsen koykerden taze topla umarım sıfa olur
Merhaba ben de pkoluyum ve zekai tahirde tedaviye başladım.sen hayır suyuyla mı hamile kaldın?tedavi olduysan nerede oldun?kendimi bildim bileli pkoluyum yoruldum artık her ay husrana uğramaktankızlar durular nedır
hayıt tohumu ıyı geldi ama hayıt tohumuyla hamile kalmadım kılo verdm spro yaptım kendiliginden tutu tedavı olmadımMerhaba ben de pkoluyum ve zekai tahirde tedaviye başladım.sen hayır suyuyla mı hamile kaldın?tedavi olduysan nerede oldun?kendimi bildim bileli pkoluyum yoruldum artık her ay husrana uğramaktan
Bunun kapsülüde varmış acaba oda aynı etkiyi gösterir mi bide nasıl kullandım tam olarak hamilelik gibi bi durumda zararı olur muArkadaşlar ilk gebeliğimde hayıt tohumunun çayını içerek hamile kaldım. Yanılmıyorsam 4 ay sabah akşam an karna içmiştim. Ve hamile kaldım pko luyum ben de. Şimdi yine Bebek istiyoruz 2 aydır düzensiz içiyorum bu ay düzenli içmeye başlayacağım
Kapsülü bilmiyorım ben doğalını kullandım. Hamilelikte bir zararı Yok içilebilir.Bunun kapsülüde varmış acaba oda aynı etkiyi gösterir mi bide nasıl kullandım tam olarak hamilelik gibi bi durumda zararı olur mu
Ya genelde tadı güzel olmuyo içebilirmiyim acabaKapsülü bilmiyorım ben doğalını kullandım. Hamilelikte bir zararı Yok içilebilir.
Tadı nasıl?Kapsülü bilmiyorım ben doğalını kullandım. Hamilelikte bir zararı Yok içilebilir.
Bence güzel:))) ben çayı da şekersiz içerim hoş bi tadı varBen aktardan sordum hayıt kapsülünü hemen vermiyorlar benim tahlil so
Ya genelde tadı güzel olmuyo içebilirmiyim acaba
Tadı nasıl?
O zaman denemek lazım teşekkür ederim :))Bence güzel:))) ben çayı da şekersiz içerim hoş bi tadı var
Bence çok seversin afiyet olsun :))) adetim bitsin ben de başlayacağım sabah akşamO zaman denemek lazım teşekkür ederim :))
İnşallah canım ya Rabbim hayırlısıyla bi evlat versin olmayan herkese içinde banadaBence çok seversin afiyet olsun :))) adetim bitsin ben de başlayacağım sabah akşam
Amin inşallahİnşallah canım ya Rabbim hayırlısıyla bi evlat versin olmayan herkese içinde banada
Canım merak ettim Hayit suyu ise yaradimiben de pko luyum hayıtı sanırım 3 hafta oldu içiyorum. tadina zamanla alışırsın. hatta az miktarda şeker ya da bal koyarsan hoşuna bile gidebilir. bana bir faydası olacak mı zaman gösterecek.
günde kaç kez içiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?