pco olup hayıt tohumu ile hamile kalanlar lütfen buraya yazsınlar

Arkadaslar bende pko ve 9 sene oldu bebek istiyorum nekadar zor bir surec co üzülüyorum artık dayanamıyorum piskolim iyice bozuldu hamile biri görünce içim acio resmen tedavi görüyorum ama ilaç ilaç ilaç içmekten çok sıkıldım doğal yolla aşan varmı bu rahatsızlığı allah rızası için biri aştim desin hamile kalan varmi

Çok eski bir yazı suan int çıktı karşıma ama inanılmaz duygulu tıpkı beni anlatıo ay çok duygulandim rabbim büyük ben inaniorum suan bir sınav ve biz bu sınavı asicaz allahın izniyle hiç kimse ümidini kaybetmesi arkadaşlar
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

Bunları çok iyi biliyorum ben, çünkü küçük kurbağam için tam 7 yıl hasretle bekledim.

Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan tüm annelerimize, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum…

kkda bir arkadaşımız bunu paylaşmış nasıl anlatmış bizi .gözyaşlarıyla okudum sizlerle paylaşmak istedim .off gerçekten ne zormuş anne olamamak

Kızlar bende soğan kürü yaptım geçen ay bu ay da hayıt kapsülü içiyorum bende merakla bekliyorum bir gelişme olursa yazarım

Benim yengemde pcoydu denemediği bitki içmedik ilaç kalmadı aşılama tüp bebek hepsini denedi olmadı artık tedaviyi ilaçları herşeyi bıraktı umudunu kesti derken kendiliginden hamile kaldı şimdi 2 kızı var aynı dert bende de var bende pcoyum bakalım Rabbim bana ne zaman nasip edicek kafaya takmamak lazım ama elde değil

Pkolumusun cnm sende?

Merhabalar 5 aydır burayı takip ediyorum en sonunda aranıza katılayım dedim. Bende de pko var ve çocuk sahibi olmak istiyorum 2 buçuk yıllık evliyim 5 aydır deniyoruz. Bir yakınımdan hayıt tohumunu duydum ve bu ay regl dönemimde başladım inanıyorum işe yarayacağına inşallah işe yarar

İnşallah Can'ım, ben sadece 1ay kullandım sonra bıraktım sen düzenli iç bakalım sonuçları bize de bildir canım Allah gönlüne göre versin

Amin canımm düzenli içiyorum bakalım sonuç alırsam sizinle tabiiki paylaşırım. Acaba civan perçemi çoban çantası alıp karıştırıp mı içsem ya

Kızlar merhaba ben bugün doktora gittim ve pko ya dair birşeyin kalmadığını öğrendim :) sadece 2cmlik bir kistim varmış oda önemli birşey değilmiş :) hayıt sayesinde bu sonuca ulaştığımı düşünüyorum gaza geldim doktordan sonra aktara gittim arı sütü bal polen karışık bayan çayı ve hayıt tohumundan yapılmış macun aldım inşallah hamile kalırım :) hormon testi içinde pazartesi gidicem bakalım hormonlar nasıl çıkıcak

Hormonlarına baktırdın mı canım nasıl çıktı yazmamışsın merak ettim

Mrb hanımlar bende pco var tedaviyle bi kızım oldu şimdi ikinci için uğraşıyorum geçen ay hayıt tohumuna başladım ama çok düzenli içmedim defalarca erteledim ve içmeyi bıraktıktan 1 hafta sonra adet oldum bu ay tekrar başladım düzenli şekilde günde iki bardak içiyorum bide bi bardak adaçayı içiyorum bakalım ne olacak inş. Güzel sonuç alır size yazarım

Merhaba kader arkadaşlarım! Hayıt tohumu hakkında ben de birşeyler yazayım. Benim mucize bitkim olur kendisi bundan üç yıl önce bebeğimiz olsun istedik. Korunmayı bıraktıktan iki ay sonra doktora gittik. Gittiğim hafta adet oldum ve adetimin üçüncü günü testler istedi doktorumuz. Adet döngülerim her zaman 45 gün veya iki ayı bulan sürelerde gerçekleşir. Testlere baktı ve dedi ki senin hormonların normal seviyede! Yumurta takibi yapalım.Yapıldı yumurta takibim ve yumurtamın büyümediğini söyledi.Eşimede bir takım testler yaptırmasını önerdi.Eşime bakıldı. Varikosel teşhisi koyuldu. %25 anne-baba olma şansınız var denildi! Tabi biz bu durum da çöktük. Eşim hemen ameliyat olmak istedi! Ben de adet olmak için HAYIT TOHUMU içiyordum 20 günden beri. Yumurtam çatlasın adet olayım düşüncesiyle de yoğurt, bal, çörek otu, tarçın karışımı yemeye başladım. Artık çocuğumuz olmaz diye düşünürken, stres, sıkıntı, bunalım arasında eşimin ameliyat olacağı hafta hamile kalmışımtoplam 3 aylık bir süre. Kızım şimdi 2 yaşında. Elinizden geleni yapın, ama en önemlisi kafanızdan oldumu-olmadımı çelişkisini atın. Şimdi ikinciyi istiyoruz inşallah bir oğlum olur. Bol dua edin biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…