- 26 Eylül 2016
- 498
- 306
- 18
- 34
- Konu Sahibi valentinas
-
Canım merak ettim Hayit suyu ise yaradimi
Bende çok istiyorum bebek sahibi olmak ama pko var ve iki taraflı çok üzülüyorum olmuo bebegim yarın alayım aktardan bari ınsalah ise yarar bendede:) evet. oğlum yasında. ikinciye hamileyim. 34 haftalık.
Benim yengemde pcoydu denemediği bitki içmedik ilaç kalmadı aşılama tüp bebek hepsini denedi olmadı artık tedaviyi ilaçları herşeyi bıraktı umudunu kesti derken kendiliginden hamile kaldı şimdi 2 kızı var aynı dert bende de var bende pcoyum bakalım Rabbim bana ne zaman nasip edicek kafaya takmamak lazım ama elde değilArkadaslar bende pko ve 9 sene oldu bebek istiyorum nekadar zor bir surec co üzülüyorum artık dayanamıyorum piskolim iyice bozuldu hamile biri görünce içim acio resmen tedavi görüyorum ama ilaç ilaç ilaç içmekten çok sıkıldım doğal yolla aşan varmı bu rahatsızlığı allah rızası için biri aştim desin hamile kalan varmi
:) evet. oğlum yasında. ikinciye hamileyim. 34 haftalık.
Arkadaşlar ilk gebeliğimde hayıt tohumunun çayını içerek hamile kaldım. Yanılmıyorsam 4 ay sabah akşam an karna içmiştim. Ve hamile kaldım pko luyum ben de. Şimdi yine Bebek istiyoruz 2 aydır düzensiz içiyorum bu ay düzenli içmeye başlayacağım
EvetPkolumusun cnm sende?
İnşallah Can'ım, ben sadece 1ay kullandım sonra bıraktım sen düzenli iç bakalım sonuçları bize de bildir canım Allah gönlüne göre versinMerhabalar 5 aydır burayı takip ediyorum en sonunda aranıza katılayım dedim. Bende de pko var ve çocuk sahibi olmak istiyorum 2 buçuk yıllık evliyim 5 aydır deniyoruz. Bir yakınımdan hayıt tohumunu duydum ve bu ay regl dönemimde başladım inanıyorum işe yarayacağına inşallah işe yarar
Hormonlarına baktırdın mı canım nasıl çıktı yazmamışsın merak ettimKızlar merhaba ben bugün doktora gittim ve pko ya dair birşeyin kalmadığını öğrendim :) sadece 2cmlik bir kistim varmış oda önemli birşey değilmiş :) hayıt sayesinde bu sonuca ulaştığımı düşünüyorum gaza geldim doktordan sonra aktara gittim arı sütü bal polen karışık bayan çayı ve hayıt tohumundan yapılmış macun aldım inşallah hamile kalırım :) hormon testi içinde pazartesi gidicem bakalım hormonlar nasıl çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?