Pco ve hamilelik

Kızlar merhaba dünn çok üzücü bir haber aldım 4 aydır çocuk olması için uğraşıyoruz ama hiçbir şey yok 3 kez doktora gittim hiçbir sıkıntı yok olur acele etmeyin dedi tabi ben bu 4 ayda hep ağlıyorum bir şeyler olduğunu düşünüyorum canımı sıkıyorum artık dayanamadım dün yine doktora gittim ve bana polikistik var dedi şok oldum ve ben 24 yaşındayım bu yaşıma kadar asla adet düzensizliğinden dolayı doktora gitmemiştim hiç beklemiyordum eşimde test yaptırdı onunki çok iyi çıktı bütün hormon testlerm yaptırdı yalnız prolaktin 29 çıktı onun dışında bütün değerler normal böyle bir sıkıntısı olduğu halde hamile kalan arkadaşlarım var ama ben çok korkuyorum poliskitiği olduğu halde hamile kalan var mı
Yumurtanı büyütmek için ilaçlar var önerdi mi doktor folik asitli oluyor. Daha yaşın genç. Stres yapma stres olanı da engelliyor.

18mm den iki gün sonra vuruldum ben iğne muhtemelen 20 mm falan olmuştu o da tuttu zaten
Bazılarınınki okudum 2 günde 5 mm büyüyen var 6 mm büyüyen var acaba benimki ne kadar olmuştur bir de çatlatma iğnesini vurulduktan 36 saat sonra etki ediyor ya o 36 saatlik süre içinde yumurtalar yine de büyüyor mudur

Bazılarınınki okudum 2 günde 5 mm büyüyen var 6 mm büyüyen var acaba benimki ne kadar olmuştur bir de çatlatma iğnesini vurulduktan 36 saat sonra etki ediyor ya o 36 saatlik süre içinde yumurtalar yine de büyüyor mudur
muhtemelen büyüyordur yumurtalar devam ediyordur aslında büyümesi çokta önemli değil 18 20 mm yeterli spermin işlevi ve yumurtanın kalitesi önemli

muhtemelen büyüyordur yumurtalar devam ediyordur aslında büyümesi çokta önemli değil 18 20 mm yeterli spermin işlevi ve yumurtanın kalitesi önemli
Doktorlar sitesinde okudum 16 mm olunca çatlatma iğnesini veriyormuş doktorlar ama niyeyse bu ay umudum yok 4 yumurta oluşmuş herkes 1 ya da 2 yumurtayla hamile kalmış 4 yumurta olunca kalitesiz oluyor sanırım

Doktorlar sitesinde okudum 16 mm olunca çatlatma iğnesini veriyormuş doktorlar ama niyeyse bu ay umudum yok 4 yumurta oluşmuş herkes 1 ya da 2 yumurtayla hamile kalmış 4 yumurta olunca kalitesiz oluyor sanırım
hayır neden kalitesiz olsun fazla yumurtan varmış demekki olgunlaşmış en büyüğü kaç mmdi

Sen kafaya takmasan 1 ayda bile hamile kalirsin. 4 ay olmadi diye hergun ağlamak ne demek. Bebek ha diyince olmuyorki. 1 sene olmamasi normal. Pko bile olsan basit tedavilerle hamile kala bilirsin. Kendini yipratma ya. Benim ikiz hamilelik oykum var mesela. Ablamin da 3 çocuğu var ağir pkoydu hatta
Siz bir bana ulasabilirmisiniz bunu okudum yorumunuzu öyle umutlandim ki bende pkoluyum 2 yillik evliyim 1 senedir deniyoruz olmuyor adet düzensizligim var 8 ayda anca adet oldum bana yazsan moralim ne yerine gelir🙏

Back
X