yokmu benim gibi olanlar.
benim pcolu iki arkadaşım da ikinciye tedavisiz hamile kaldı ben de pkoluyum bir oğlum var ama daha çok küçük ikinciyi hiç düşünmüyorum daha... Allah büyük olur elbet
Pco'luyum 5 yasinda oglum var. Ilkine tedavi gordum, tedaviyi kestigimin ertesi ayi hamile kaldim kendiligimden. Ikinciye hamileyim su an, klomen aldigim ilk ay hamile kaldim, catlatma ignesi falan vurulmadim, hapi kafama gore almistim, hep de korunmustuk. Sadece adetime cok az bir sure kala bir sefer korunmadik, oyle kalmisim. Her ikisinde de hamile kalmayi kafama takmamistim sanirim pco'da kafa rahatligi onemli.
benim de 1 çocuğum var, 6 yaşında ikinci olmuyor, uzunca yazacağım şimdi vaktim bitti, yarın yazacağım...
benim pcolu iki arkadaşım da ikinciye tedavisiz hamile kaldı ben de pkoluyum bir oğlum var ama daha çok küçük ikinciyi hiç düşünmüyorum daha... Allah büyük olur elbet
Pco'luyum 5 yasinda oglum var. Ilkine tedavi gordum, tedaviyi kestigimin ertesi ayi hamile kaldim kendiligimden. Ikinciye hamileyim su an, klomen aldigim ilk ay hamile kaldim, catlatma ignesi falan vurulmadim, hapi kafama gore almistim, hep de korunmustuk. Sadece adetime cok az bir sure kala bir sefer korunmadik, oyle kalmisim. Her ikisinde de hamile kalmayi kafama takmamistim sanirim pco'da kafa rahatligi onemli.
esmacım valla daha küçük deme, zaman o kadar hızlı geçiyor ki... kardeşsiz bırakma çocuğunu. bende hipotirod de çıktı gerçi şu anda kontrol altında ama yine de etkiliyor, hayırlısı işallah...
20 aylık kızım var 3.5 yılsonra onca tedavıden sonra yumurtlama ılacıyla normal yolla oldu dogumdan buyana hıc korunmadıgım halde olmadı gebelık bakalım 4ay sonra yıne dr yolu tutucam sanırım
dr um bazı pkoslarda ılk dogumda duzelme oluyor bazılarınada ıkıncı dogumda gerekıyor dedı sanırım ben ıkıncı dogum yapması gerekenlerdenım cunku hala adetlerım duzensız
gecen ay 2ay hastalanmamıstım dr gıttım yumurtlaman gec olmus hamıle olabılırsın dedı ama hastalandım bakalım ıkıncı nasıl olacak ıns. kendılıgınden olur zor tedavı asamaları dusundukce ıcım tuhaf oluyor
evet arkadaşlar aylardır hiç korunmamama rağmen hamilelik olmadı.dr gittim bu ay 2 tane yumurtam gelişmiş.yarın ovitrelle çatlatma iğnesi olucam inş inş inş pozitif sonuç alırız.dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?