pcolu olup ilk bebekten sonra ikinci bebek için yine tedavi endişesi yaşayanlar

2.5 yaşında 1 kızım var 2 senenin sonunda defalarca tedavi sonun da doğal yolla hamile kalmştım 2 aydır tekrar denioruz inşallah hemen gelir meleğimm

2.5 yaşında 1 kızım var 2 senenin sonunda defalarca tedavi sonun da doğal yolla hamile kalmştım 2 aydır tekrar denioruz inşallah hemen gelir meleğimm

ben senin gibi 2 yıl aralıksız tedavi gördüm,sonrasında doğal yolla hamile kaldım,şimdi yine aynı şeyleri yaşıyoruz,1yıldır aynı tedavileri gördüm ama yine olmadı,bende bıraktım artık,hayıt tohumunu çok duydum,şimdi bende 1,5aydır kullanıyorum belki faydası olur,artık ilaç kullanmak istemiyorum,allahıma şükürler olsun ağlatmayada güldürmeyede 1 evladım var,ama bir kardeşide olsun isterim hayırlısı,bol şans

tşk ederim cnm dediğin doğru 1evladımız var allaha şükürler olsun 2 yılın sonundaartık çocuğum olmuo nasıl olsa tüp yaparız dedik ve kafaya takmadık o ay oldu yavrum stresinde etkisi çok ama elde olmuo işte.

arkadaşlar bende pko luyum ilkinde çok kafaya takmıştım zar zor günler aylar sonunda bir bebeğim oldu ikinciyi hiç düşünmedim hatta o defteri kapattım 5 ay önce yine adet gecikmesi olduğu için dr kontrolüne gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. çok stres yapmayın bir kere bebeğin oldumu mutlaka vücut ikinciye kendini hazırlıyor, yeterki kafaya takmayın Allah isteyen herkese nasip etsin.

aslında doğru bunları duymak moral oluyor ama sanki bir daha hamile kalamayacakmışım gibi geliyor,korkuyorum neyapalım hayırlısı,bende 2 ay önce tedaviyi bıraktım 2 yıl uğraştım,boşverdim artık

kesinlikle sana katılıyorum,beyinle yumurtalıklar birbirine bağlı çalışıyor,bazen umutlanıyorum olur peşini bırakma diye,bazende boşver şükret diyorum,aslında bugünler hayalini bile kuramadığım günler,bugünümü güzel yaşamalıyım diyorum,2.çocuk düşünceside insanı strese sokuyor,ne gerek var çocuğumla bugünümü yaşamalıyım,ya hiç olmasaydı ne yapardık,aslında çevrede delirtiyor insanı çocuk dediler doğurduk işte şimdide kardeş derdine düştüler,sanki onlar büyütüp bakacak,bizde biliyoruz,takmayım diyorum birine takmasam öbürüne takıyorum,pko ne demek bilen yok,bilseler abartılı bir hastalığa dönüşecek,aslında herkes saklıyor,pko grip gibi yaygın bir sağlık sorunu

Kızlar bende pkoluyum. Şükürler olsun tedavilerimin ve emeğimin karşılığını aldım. 2 gebeliğimin bir tanesinden olan kızım 2 yaşını bitirdi. Bu gebeliklerimin ikiside aşılamayla oldu. Şimdi bende sizler gibi kızıma kardeş istiyorum. Adetlerim doğumdan bu yana bazen düzensiz bazen düzenli devam ediyor. Yalnız benim bir hayli kilo problemim var. Malum pko kiloyu sevmiyor. Gerçi bu ara metformin kullanmaya başladım hem adeti düzenleyip hem yumurtlamayı başlatıyor diyorlar. Birazda yediklerime dikkat edersem kilo verip kendiliğinden bi gebelik olur diye ümitlenip duruyorum.. hayırlısı bakalım..Allah isteyen herkese versin..

aamin pkolu olunca biraz zor oluyor işte hepimiz aynı durumdayız inşallah tatlı kızına tatlı bir kardeş gelir en kısa zamanda

aamin pkolu olunca biraz zor oluyor işte hepimiz aynı durumdayız inşallah tatlı kızına tatlı bir kardeş gelir en kısa zamanda

Hep beraber inşallah canım..
Siz bir şeyler yapıyormusunuz bu süreçte.. Ben şu ateş ölçme yöntemini hiç denemedim. Yumurtladığımı öğrenmeme yardımcı olabilir diye denicem sanırım..

pkolularda o pek belli olmuyor,ama dene ben denedim ateşim falan tükselmedi,başka sitelerde hayıt tohumu okudum,çok mantıklı geldi ve kullandım,ilk adetim 33.günde geldi,ama şimdi yine yok tam 45gün oldu ama hala içmeyi bırakmadım,testte negatif,biraz öncede bir arkadaşımızın gebe kaldığını anlatan sitesinde cevap yazdım,40 yaşında 7 yıl sonra hamile kalmış, hemde çok yeni daha,incir+havuç kürü uygulamış,2. ayında hamile kalmış,ben onu deneyeceğim ya tutarsa

Ben şu an adetliyim canım doğumdan bu yana ilaçsız adet görüyorum ama çok düzensiz... Miktar olarak çok az son dönemlerde de ara lekenmelerim artmıştı. Geçtiğimiz ay kızımı sütten kestim ve metformine başladım. Artık onun etkisimi bilmiyorumda 25 de adetim başladı bu sefer baya söküldü. 6. günündeyim bu sabah bi ölçeyim dedim ateşimi en azından bakayım bu ay diye ama nerdeeee :) uykudan gözümü açamadım. Yapanlar 7:00-7:30 arası demişlerde. Valla bende şu hayıt hapını düşünüyorum eczanelerde satılanlardan Agnucaston adı. Pkolu hanımların paylaşım topiğinde metforminle bu hapı kullanan bi arkadaş bu ay hamile kaldı. Yumurtlamaya etki etmiyor ama bildiğim kadarıyla ama adetleri düzenliyor.Bu bahsettiğin kür nasılmış acaba?

Son düzenleme:

ben hayıt tohumunu 1,5 aydır kullanıyorum,kullandığım ilk ay 33.günde geldi,fakat bu ay yine yok ve ben hiç aksatmadan kullandım,en son 18 şubatta adet gördüm,şimdi hala yok,bana pekde etkili olmadı,testte negatif,ateş ölçmeye gelince onun illa bir saati yokki,yataktan kalkmadan ölçeceksin,kalktıktan sonra hareketinle beraber vücut ısında yükseliyor,bu bahsettiğim kürdede incir yumurta oluşumunu hatta birden fazla oluşumu sağlıyormuş,havuç ise çatlamasına fayda ediyormuş

Saati yoksa bi kaç ay deneyebilirim belki. En azından bi değişiklik oluyormu onu görürüm. Adete gelince bu ay oldum bakalım önümüzdeki ay nolacak.. Bu kür nasıl uygulanıo yani bi tarifi var mı zor değilse yapabilirim belki. Şu soğan kürünü hiç denemedim ama sanki içemicekmişim gibi gelio başına bile varmıyorum o yüzden.

ben denedim tadı berbat,kokusuda öyle,biraz çnce incir+havuç kürünün faydasını gören birini daha okudum,soğan kürünü iyice araştırdım,hatta yazıştığım bir arkadaşım saraçoğlunun kendisiyle görüştü,bu kür adeti düzenliyormuş kullandığın sürece,ama bırakınca düzene girecek diye birşey yokmuş,bu kür rahmi,iltihabı temizliyormuş,bu nedenle akıntı çoğalıyormuş,spermin rahme girişini,engelleyip,vücuttan atılmalarını sağlıyormuş,incir yumurtaları büyütmeye hatta birden fazla oluşmasına yardımcı oluyormuş,havuç ise çatlamaya yardımcıymış,adetin 1.günü başlanmalıymış,ben şimdi adetimi bekliyorum,bu kürü mutlaka uygulayacağım,eğer istersen tarifini sonra yazarım sana

Çok sevinirim canım eğer tembellik etmezsem denerim. Kaç gün yapılıyor acaba? Soğan kürü için bende aynı şeyi duydum kestiğin zaman adette kesiliyor dedi komşum denemiş.

işte kür,bunu sahibinden alıntı yaptım,

adetimin 1 .günü başladım,7-8 tane kuru inciri 2 bardak klorsuz suda tam 15 dk kaynattım,ayrı bir kapta 3 adet iri ve tazee havucu(7-8 parçaya bölerek)2 bardak klorsuz suda 20 dk kaynattım,ılıyınca ikisini karıştırdım ve sabah akşam aç karnına 1 er bardak içtim,geri kalanını dolaba koyup ertesi gün içtim,yani hazırladığım kürü 2 günde tükettim,yani yaptığın gün ve ertesi gün içiyosun sonra yine tazesini yapıyorsun,ben bunu direk saraçoğlunun kendi ağzından dinleyerek yazdım,21 veya 25 gün yapın dedi,ve 2 ay üst üste yapın dedi,sende böyle yap canım,inşallah sende faydasını görürsün.

ben başladım bu küre bugün daha 2. gün zaten yapıp 2 gün içiyorsun sonra tekrar yapıyorsun buzdolabında saklanıcakmış
ama merak ettiğim ilk ay adetim kaçıncı günde gelir acaba

Kızlar bu kürler konusunda benim kafam çok karşıyor. Gerçi tamam deyip kafama koyup yaptığım bir kürde olmadı şu ana kadar ama. Diğer topikte bir arkadaş Soğanla sonuç almış ve incir kürünün pko ya ters düştüğünü söylemiş şeker açısından. Böyle olunca da insan ne yapacağını şaşırıyor. Soğan içinde rahmi inceltiyor diyorlar. Şu kilolarımdan biraz kurtulabilsem aslında klomenle deneyeceğimde ben de ama bu ara hiç kilo veremiyorum. Metformin kullandığım halde.. Bir de bu ayki adetim gelsin hayıt hapınada başlayacağım bakalım..

bende aynı durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum,hayıt hapının adını yazmışsın,ben tohumunu kullandım fayda görmedim ne bileyim,bende kilo veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…