slm kızlar ben pco luyum.metformin içeren şu şeker ilacını kullanıyomusunuz.doktor bana 850 mg lık verdi.günde 2 tane ama içim dışıma çıkıyo ya benim.ishal bulantı halsizlik.mahvoldum kullanan varmı aranızda.2, bebeği düşünüyoruz o da olmuyo.kilodan diyo doktor.ilk bebeğime 73 le hamile kalmıştım.şimdi 75 im.nasıl vercez bu kiloyu.pco lu bayanlar hepiniz kilolumusunuz?ALLAH yardımcımız olsun nasıl hastalıksa tedavisi de yokmuş.
a s canım iyi geceler....
aynen canım 2 adet verdi dr dedigin gibi şikayetler bendede vardı ilk kontrole gittigimde bırakmak istedigimi söyledim zamanla alışacaksın dedi hormonlar şeker dengesi için gerekliymış hemde kilo vermeye yardımcı dedigi gibide zamanla gecti şimdi gene bıraktım tembellikten unutuyorum falan ... ben durumumu ögredigimde 97 idim kilo verdim halada ugrasıyorum bu hastalık kilo yapıyo vermeyide zorlaştırıyo ama isteyınce yapılıyo en buyuk düşman kilo ben 20 kilo vermem sayesinde düzenli regl görüyorum ilaçları bırakmama ragmen (diane35) inş. hayırlısıyla zamanı gelince bebeginede kavusursun tedavvisiz falan die üzülme Rabbım cekemeyecegimiz sıkıntılar vermesin bu bugunumzu aratmasın :teselli:
ilaç sayesinde deil canım coz sıkı diyet ve saatlerce spor yaparsam kilo vereliyorum bıraktıgımda yemegı abartmasamda 3 5 almam cok uzun surmuyor hiçbir ilaç yokki yiyip yiyip zayıflayalım malesef keşke olsaydı ne güzel olurdu evt canım alışılıyor devam et sen yumurtalıklara faydalı hamilelik istiyorsun inş. şifa olur kullanmaya calış sen 4 5 aydır hiçbir ilaç kullanmıyorum gayet dusenlı suan benım sorunum adet gecikmesi deil cok sık oluyodum haftada 2 defa bile oluyodu ve bazende uzun sure 15 dun 40 gun bile surerdi bazen birde arastırın pko var pkos var pokas sendroma donuşmuş olan pko daha hafifi sadece belirtileri tasıynlar yumurtalıkları temız olanlar tuylenme bendede cok var malesef ama diane 35 kullanınca aldıklarım geri cıkmadı yenıdenamin canım çok doğru ALLAH bu günleri aratmasın.bayağı kilo vermişsin ilaç sayesindemi yoksa diyet spor sayesindemi verdin kiloları.peki sonra alıştımı bünyen 2 tane ilaca.ilaçsız mı adet görüyosun sen.ben hep ilaçla adet görebiliyorum ilaçsız olmuyorum.ben 50 kiloydum.1 yıl içinde aldım kiloyu 50 den 75 e çıktım.2 kilo verip ilk bebeğime hamile kalmıştım ama o da ilaç tedavisiyle hamile kalmıştım.yüzümde tüylenme de çok fazla sizde de varmı:uhm:
okudum kadarıyla cok var umutsuz olma kesinlikle ayrıca arastırırsan göreceksinki tedaviyle hamile kalabilme şansı en cok basarı elde edenler pko hastası olanlar sıkma canını ben 3 aydır korunmuyorum dr 6 ay 1 sene acelen yoksa deneme yap acil istiyosan yumurta takibiyle kolayca hamilelik elde edilebilir demiştikızlar pco.lu olup tedavisiz hamile kalabilen var mı aranızda
slm kızlar bende pkoluyum doktorum bu ay yumurtlamma bakacaktı ama kendisi hasta olunca bakamadı bu gün adet oldum olmam gereken tarihten 8 gün önce oldum(
amin canım çok doğru ALLAH bu günleri aratmasın.bayağı kilo vermişsin ilaç sayesindemi yoksa diyet spor sayesindemi verdin kiloları.peki sonra alıştımı bünyen 2 tane ilaca.ilaçsız mı adet görüyosun sen.ben hep ilaçla adet görebiliyorum ilaçsız olmuyorum.ben 50 kiloydum.1 yıl içinde aldım kiloyu 50 den 75 e çıktım.2 kilo verip ilk bebeğime hamile kalmıştım ama o da ilaç tedavisiyle hamile kalmıştım.yüzümde tüylenme de çok fazla sizde de varmı:uhm:
canım sen 75 den 2 kilo veripde mi halile kaldın bendede biraz kilo var doktorlar ver belki kendiliğindende olur dedi bendede tüylenme vardı ben lazerli epilasyon yaptırdım çok şükür yüzüm geçti sende yaptıracaksan lazerden şaşma derim :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?