evet 73 le hamile kalmıştım.ama tedaviyle klomen tedavisiyle.çatlatma iğnesi filan olmadan kalmıştım aslında doktorda beklemiyodu.doktora gittiğimde yumurta takibi için. bu ay kesinlikle olmaz işe yarar yumurtan yok demişti.ben o ay hamile kalmışım fakat pco lu olduğum için adet olmayınca yine düzensizlik var deyip doktora gittim adet olamadım deyince yinede her ihtimale karşı test yaptı ve pozitif çıktı. doktor inanamadı ki biz nasıl inancaktık.biz de inanamadık defalarca test yaptık o gün hepsi pozitif çıktı. sonra ultrasonda görünce inandık.şimdi 1 yılı geçti tedavi görüyorum yine fakat olmuyo.hayırlısı ALLAH tan.bu ay iğne tedavisine başladık.gonal f. aşılama olca m inş. hayırlısı bakalım dua edin benim için[/QUO bebeğin varmış niye bir tane yeter ALLAH ona uzun ömür versin
BENDE PKOLUYUM BENİDE ARANIZA ALIN NASIL KURTULCAZ Bİ İLLETTEN BEBİŞİMİZ OLMUYO ONU YÜZÜNDEN...........ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN.:ecrin_bebek:
kızlar bende pcoluyum ve hamileyim,yaptığım özel bişey yok sadece 15 gün soğan kürü yapmıştım,dua ettim bide,Allah isteyen herkese nasip etsin,,,
herkese merhabalar bende pcoluyum çapa tıpta tedavi görüyorum hormon testi normal çıktı şimdi rahim filmi çektircem bende çok korkuyorum inş.kolay atlatırımglucophage 850mg.ilk bi hafta günde yarım attım ikinci hafta doktorum günde 1 e çıkardı daha sonra sabah 1,akşam 1 iç dedi içiyorum bakalım bende bi yan etki yapmadı adetlerimde düzene girdi bu hap sayesinde.105 kilo idim ne yapsam zayıflayamıyodum rejim eziyetti benim için fx15 die bi zayıflama hapı duydum kullandım gerçekten faydasını gördüm 3 ay geçti tam 16 kilo verdim ve bıraktım doktor dahada kilo vermelisin diyo işte böle kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
bende pov var.3 yıldır olmuyor.1 defa aşılama başarısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?