- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
- Konu Sahibi Sevdali0203
-
Canım benim hsg çekildi eşimin sonuç da normal klomen kullandım üç defa yumurta gelismedi. İğneye başlayacak doktorum daha adet olmadım yine gecikti herhalde söktürücü icecem canım benim pko çok dirençli anlaşılan ..
Aşılama iğne falan ne zaman deneyeceksin canımBenimde öyle. Bir de ben ilaçsız adet bile olamıyorum. Bitkisel mitkisel ne gelirse aklına, hepsini denedim. Ama yok cikkk olmuyor
Aşılama iğne falan ne zaman deneyeceksin canım
Anladım canım hayırlı olur inşallah tedavin haberleşelim :)Simdi işte adet olunca butun tahlillerle gidicem doktora. Bakalım ne dicek canim ona gore tedaviye baslicaz
Yok bence canım kaç gün geçti adetinKizlarrr bakın hele var mı sizce
Kızlar kan tahlili 11.23 çıktı 3 gün var adeteYok bence canım kaç gün geçti adetin
Ay canım o zaman var hamilesin işteKızlar kan tahlili 11.23 çıktı 3 gün var adete
Saol kuzumm aynen var elhamdulillah Rabbime binlerce şükürAy canım o zaman var hamilesin işte
Ay çok sevindim ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl hamile kaldın tedavimi görüyorsun pko vardı dimi?Saol kuzumm aynen var elhamdulillah Rabbime binlerce şükür
Canım tüp bebek düşünmedin miKızlar bende on senedir pko var adetlerim düzensiz ilaç tedavisi iğneler soğan incir çörek otu kürleri hepsini denedim sonuç alamadım daha sonra herşeyi bıraktım bıraktıktan sonra kendiliğinden hamile kaldım ama maalesef dış gebelik ti iğneyle düşürüldü bunu veren Allah sağlıklı bebekte verir inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayır canım düşünmüyorumCanım tüp bebek düşünmedin mi
Kuzum 15. Ayımdi. Pko var evet bu ay femara kullandım ilk denemede kaldım elhamdulullah daha önce klomen öyküm var ama hiç hamile kalamamistimAy çok sevindim ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl hamile kaldın tedavimi görüyorsun pko vardı dimi?
Canım çok şanslısın ya maşallah darısı bekleyen bizlere :) 12 ay oldu benim de daha birşey yokKuzum 15. Ayımdi. Pko var evet bu ay femara kullandım ilk denemede kaldım elhamdulullah daha önce klomen öyküm var ama hiç hamile kalamamistim
Kuzummm inan hep özenerek baktım çok dua ettim bu ay asure gününde falan Rabbime yalvardım. Nasip etti çok şükür bin şükür darısı sizeee inşallah canı gönülden istermmCanım çok şanslısın ya maşallah darısı bekleyen bizlere :) 12 ay oldu benim de daha birşey yok
Hayıt otu aktarlarda mı satılıyor hanımlarr bide nasıl kullanılıyoorAy canım o zaman var hamilesin işte
Aktarda satılıyor canım tohum şeklinde ezip demliyorsunHayıt otu aktarlarda mı satılıyor hanımlarr bide nasıl kullanılıyoor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?