- 2 Şubat 2021
- 111
- 116
- 53
- 29
- Konu Sahibi Aysenurmus
Merhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım 25 yaşındayım yaklaşık bir yıllık evliyim. 10 senedir polikistik overliyim. Eşimin sperm testi sonucunda azospermi teşhisi aldı.fakat henüz kan değerlerine bakılmadı. Üroloji doktoru Ankara üniv.tüp bebek merkezine gitmemizi söyledi. Aradığımızda telefonlara cevap vermediler, randevu almak için ne yapmamız gerek bir bilginiz var mı ?
Azospermi tanısı almış aileler sizlerin yorumu da benim için önemli.
Hem pcos olup ardından da azospermi tanısı almak bizi ruhen yordu.Sizden tavsiye bekliyorum. Nereye gidelim hangi doktora gidelim.Ankarada ikamet ediyoruz. Şimdiden teşekkür ederim

Azospermi tanısı almış aileler sizlerin yorumu da benim için önemli.
Hem pcos olup ardından da azospermi tanısı almak bizi ruhen yordu.Sizden tavsiye bekliyorum. Nereye gidelim hangi doktora gidelim.Ankarada ikamet ediyoruz. Şimdiden teşekkür ederim

peki hamileliğiniz nasıl geçiyor biz yurtdışında yaşıyoruz tüp bebekten sonra ucağa binebilir miyim doktorunuz sizi uyardı mı fazla hareket etmeme konusunda ?
 peki hamileliğiniz nasıl geçiyor biz yurtdışında yaşıyoruz tüp bebekten sonra ucağa binebilir miyim doktorunuz sizi uyardı mı fazla hareket etmeme konusunda ?