PCOS dan nefret ediyorum PCOS ölsün istiyorum

azra_beril

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
294
77
118
Diğer
alsanaalsanasmile:mymeka::mymeka:kendimi bildim bileli pcos la ugraşıyorum daha dogrusu o benimle ugraşıyor şimdi de bebeğimi vermiyor bize, nasıl kurtulurum bundan arkadaşlar. coğu kadinda var ama artık ben bıktııııım... sizde adet olmak icin her ay ilc mi kullanıyorsunuz buyrun buraya beraber baş edelim tabi baş etmek mümkünse

bende nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmm allah kimseye vermesin....neden bizde hemen hamile kalamıyoruz.......:sinifsinif:

bende nefret ediyorum bügün anneler günü belkide hiç anne olamayacağım pcos ölsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yada ben öleyim

offffffffffffffffffffffffffff bende bu yılda boynuz bükük girdikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bencede gebersinnnnnnnnnn şu ilettttttttttttttt şiyyyyyyyy pislik hiçmi kurtulamıyacaz offfffffffffffffffffffffffffffffffffff

bende nefret ediyorum bügün anneler günü belkide hiç anne olamayacağım pcos ölsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yada ben öleyim

Oyle isyan etme rabbim insallah hepimizin yuzunu guldurecek insallah bir dahaki anneler gunundekucaklarimiza aliriz

pcos lu olup hamile kalan çok arkadaşım var. sabır edin arkadaşlar olacak allahın izniyle.. çok zor ama bu da sizin sınavınız işte..

senağlama:lepi:inşallaah arkadaşlar seneye biz de anne oluruz anneler günün da cok zor yaa bugün eşimin iş yerinde anneler günü programı var bugün arkadaşlarım oraya gidiyo bana da gel dediler de ne işim var sap gibi oturup ağlıcam evdesenağlamasenağlama

bak canım bende pcosluyum biliyorum ve anlıyorum 4 defa hamile kaldım ama düştü 8 yıllık evliyiz çok yorucu çok üzücü ama yapabilecek sabır etmek yorulduğun anlar kendini soyutlama derim kadınsın sen anneden önce kadınsın giy topuklu ayakkabını sür rujunu açıksan giy mini eteğini kapalıysan tak baş örtünü gir kocanın koluna sür parfünü çık bütcen yoks evinde ye o akşam yemeğini kendini hormonları bozuk bi kadın gibi değil anne olamayacak kadın gibi değil gerçek kadın gibi çekici bi kadın gibi hisset eminim çok güzelsinizdir hayat bence çekilmez öyle evde sen kendini hapis etme bebeğin sana daha çok tutunmaya çalışacaktır adet olmayabiliriz ama şükür beterin beteri vardır belki bebeğimiz olurdu ama biz olmazdık çok dört dörtlük adetini gören kadın ama bi başka derdimiz olabilirdi hayırlısını dua edelim pcosumuzuda sevelim seversek belki bize iyi davranır

Oyle isyan etme rabbim insallah hepimizin yuzunu guldurecek insallah bir dahaki anneler gunundekucaklarimiza aliriz

isyanım rabbime değilki verdiği hastalığa da değil umutsuzluğada düşmüyorum ama çevrem beni yiyor umarım tüm bebek isteyen anne adaylarına rabbim meleğini verir

boşver güzelim sen çevreyi vur kıçına bi tekme gitsin seni n ne kadar iyi insan olduğunu eminim eşin biliyordur kendini anlatsana bana seni merak ettim mesela kaç yıllık evlisin neler yaptın tedavi belki şifalı bitkilerle olur bozmayın moralinizi burda birbirimize destek olacağız konuşalım ben çok hamile kalan gördüm bizim gibi olupta anlatsanıza hepiniz bi şeyler ama en güzelini hepimiz inşallah meleklerimizi alacağız kucağımıza

boşver güzelim sen çevreyi vur kıçına bi tekme gitsin seni n ne kadar iyi insan olduğunu eminim eşin biliyordur kendini anlatsana bana seni merak ettim mesela kaç yıllık evlisin neler yaptın tedavi belki şifalı bitkilerle olur bozmayın moralinizi burda birbirimize destek olacağız konuşalım ben çok hamile kalan gördüm bizim gibi olupta anlatsanıza hepiniz bi şeyler ama en güzelini hepimiz inşallah meleklerimizi alacağız kucağımıza

kısaca ben:)) eşimle 7 yıldır birlikteyiz 2006 yılında evlendik 3 yıl vajinismusla boğuştum o olaya öyle taktımki adet geçikmesi için hiçç doktora gitmek aklıma gelmedi sonra onu bir reçete sayesinde yendim :lepi: 3 yıl boyunca hani çocuk diyorlardı istemiyorum şimdilik diyordum aralık ayından sonra çalışmalara başladık birinci defa adet geçikmesini hamilelik sandım değildi, doktora gittim stresten dedi, sonraki ay şifali bitkilere başladım kimyasal gebelik geçirdim sonra ki ay yine kabus adet geçikmesi hamile değilim doktora koştum bu doktorda pcos dedi tedavi için 2010 aralık ayında gel o zamana kadar deneyin dedi birde %30 sans verdi :) gülüyorum çünkü doktorlardanda tiksindim ve şifalı otlara tekrar sarıldım rabbim herkezinde benimde yardımcım olsun

bak daha hiç tüp bebek denememişsin bence sen bi tedavilerini ol belki inşallah ilk seferde kader yüzüne güler ben 2 aşılama 1 tane tüp bebek 3 ameliyat 2 kürtaj 2 düşük 4 rahim film geçirdim daha yumurtalarım yıkandı aklıma gelen 8 yıldır uğraşıyorum yılmadım daha elbet gelecek inan hiç ummadığımız anda

slm canlarım bende pcoluyum ablamda ablamın 6senedır cocugu olmuyo benım se 3senedır ama ablamın hamıs galıba test yaptı dun pozıtıf cıktı bakalım kanında ne cıkacak ablam seker hapıyla kaldı sımdı bende kullanıyorum sızde dr unuza sorup kullanın onsuz olmuyo allah yardımcımız olsun:

slm canlarım bende pcoluyum ablamda ablamın 6senedır cocugu olmuyo benım se 3senedır ama ablamın hamıs galıba test yaptı dun pozıtıf cıktı bakalım kanında ne cıkacak ablam seker hapıyla kaldı sımdı bende kullanıyorum sızde dr unuza sorup kullanın onsuz olmuyo allah yardımcımız olsun:

inş canım hamiştir ablan uzun süredir giremiyordum nete rtık burdayım bende de gelişme yok daha aşılama yaptırdık negatifffff::: :5: :5:

Back
X