Pcos düşük yaptım :(

ayselaydnn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
22
2
6
25
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor. Doktor pcos olduğunu söyledi ve tedaviye başladık bu ay klomen+ovitrella kullandım yumurtaliklarim güzel gelişmişti duzenli ilişki önerdi. Adetim 2 gün gecikti ama sancım ve kasık ağrım vardi ader olucam diye test yapmadım sabah uyandığımda kanamam vardı ve farklı bir kanamaydi doktorumla iletişime geçip kontrole gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim başına daha önce böyle birsey gelen varmi yardımcı olun lütfen

Adetiniz sadece iki gün gecikmişken nasıl düşük olabilir ki? Belki kimyasal gebelik olmuştur ama bildiğiniz adet bence.. henüz kese bile oluşmamış ki..

Kimyasal gebelik yaşamışsınız geçmiş olsun, Rabbim tekrar sağlıkla sıhhatle nasip etsin

Adetiniz sadece iki gün gecikmişken nasıl düşük olabilir ki? Belki kimyasal gebelik olmuştur ama bildiğiniz adet bence.. henüz kese bile oluşmamış ki..
Yani evet öyleymiş herhalde biraz arastirinca öğrendim öyle olduğunu doktor gebelik oluşmuş ama tutunamamis dedi bir sürü şey işte artık kafa kaldırmıyor artık:?

Ben 3 kere yaşadım pcos hastasıyım bende rahimde şekil. Bozukluğu ve rahimde kronik enfeksiyonda bulgular

Merhaba bende 1 yıllık evliyim ve pcos’lu neler yapıyorsunuz bunun için bi öneriniz var mı ilaç doktor vb. Geçmiş olsun bu arada

Çok geçmiş olsun kanamaniz adet kanamasından farklıymiydı azmi cokmu leke tarzımı birde kaç gün sürdü detay verir misiniz bu arada Rabbim yine nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun kanamaniz adet kanamasından farklıymiydı azmi cokmu leke tarzımı birde kaç gün sürdü detay verir misiniz bu arada Rabbim yine nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun canım kanamanızda pıhtı şeklinde parçalar dokuldumu acaba

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Bir anda ağrıyla birlikte çok kanama mı vardı? Yoksa pıhtı şeklinde miydi? Bugün benzer bir şey yaşadım

Kusura bakmayın uzun zamandır siteye girmiyorum biraz uzaklaşmak istedim hiç bildirimde düşmeyince görmedim hakkınızı helal edin lütfen. Söyle anlatayım adetim iki gün geçmişti kasiklarimda belimde agri vardı birde ben adet olunca bacaklarım çekilir yürümekte de zorlanirim biraz öyle belirtiler olunca ben tutmamistir diye düşündüm test yapmadım. Kanamam açılmadan önceki akşam oturduğum yerden kalkınca basim çok kötü döndü koltuğa tutunmasam düşecektim gözlerim karardı ama yine anlam veremedim. Lavaboya gittiğimde lekelenmem olmuştu yarım saat sonra midem bulantı baya kustum duş alıp uyudum. Sabah kalktığımda karnımda agri vardı vardı tam kalkarken aniden sanki birsey koptu gibi hissettim ve kıyafetlerim kan içinde kaldı ki normalde adette çok fazla kanamam olmaz bu sefer çok olunca suphelendim lavaboya gidince kan geldi çok afedersiniz peçeteyle silince avuç içi kadar bir parça geldi yarısı kırmızı diğer yarısı grimsi perde gibiydi onu görünce daha çok suphelendim çünkü evet adetim pihtili olur genelde ama bu çok farklıydı insan kendisini bilir ya bende doktorumu aradım aynı gün gittim hemen durumu anlattım test yapmamı istedi kan testinde beta 10 çıkmıştı doktor gebelik oluşmuş ama tutunamamis dedi iki gün sonra tekrar kan ver dedi o zaman da beta 2 çıkmıştı... öyle yani umarım açıklayıcı olmuştur geç oldu ama tekrardan hakkınızı helal edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…