Gebeliğe Hazırlık Pcos olanlar veya pcosa yatkınlığı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Milletin burda hep idrarda çıkmış yaa benimki niye çıkmasın dedim ve çıkmadıda ben o kadar gezmeye tutsa şaşardım zaten yaa
Ya boyle dusunme allah askina git yarin bi kan ver idrar testlerine inanki hic guvenmiyorum pozitif ciksa inanmam artik

Cumartesi ak koyun kara koyun çıkar be çiçem ozmna kadar ben negatif bileyim yeter pozitif olursa şaşiririz
Ay delisin ya moduna girdin gine hemen neyse sen ginede umidini kaybetme gec dollenmedir biseydir testte cikmaz olabilir boyle seyler

Senin baya geçti kuzum senin tuttunmuştur eğer olduysa artık sen hiç sıkma canını
Tutundugunu hic sanmiyorum bu surecte bende hic yatiyim dinleneyim demedim hep bi telase halindeydim hep bi yorgundum. Ne olucak cidden bende sonucu cok merak ediyorum tutunduysa zaten cok sasiririm

Tutundugunu hic sanmiyorum bu surecte bende hic yatiyim dinleneyim demedim hep bi telase halindeydim hep bi yorgundum. Ne olucak cidden bende sonucu cok merak ediyorum tutunduysa zaten cok sasiririm
Hadi bakalım seninde az kaldı ama senin tutar gibi geliyo bana yaaa

Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba. Bende bugün aşılama oldum inşallah hayırlı sonuçlar alırız Allah kimseyi bekletmesinn

Canım nasılsın 2. Aşılama ya mı başladın?
Yok kuzu ya benim karışık oldu ben adet oldum sonra kahve lekelenmem bitmedi diye dün doktkra gittim beta hcg baktı pozitif çıktı akşamda kanamam oldu şimdi oda durdu yarın testi tekrarlıcam yine çok saçma sapan bişeyler oldu bende anlamadım sevinemedim bile doğru düzgün

Baksana değerde baya yüksek çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20210920_111943_com.irmethospital.hasta.webp
    5 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…