- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 28
Ya idrar testi niye yaptin kan vermen gerekkkkYok kuzu ya yarın vermem gerekiyodu sabah ilk idrarla yaptım koca bi hiç senin daha var dur bakalım belki seninki tutar bebeğim yaa
Milletin burda hep idrarda çıkmış yaa benimki niye çıkmasın dedim ve çıkmadıdaYa idrar testi niye yaptin kan vermen gerekkkk
Ya boyle dusunme allah askina git yarin bi kan ver idrar testlerine inanki hic guvenmiyorum pozitif ciksa inanmam artikMilletin burda hep idrarda çıkmış yaa benimki niye çıkmasın dedim ve çıkmadıdaben o kadar gezmeye tutsa şaşardım zaten yaa
Cumartesi ak koyun kara koyun çıkar be çiçem ozmna kadar ben negatif bileyim yeterYa boyle dusunme allah askina git yarin bi kan ver idrar testlerine inanki hic guvenmiyorum pozitif ciksa inanmam artik
Ay delisin ya moduna girdin gine hemenCumartesi ak koyun kara koyun çıkar be çiçem ozmna kadar ben negatif bileyim yeterpozitif olursa şaşiririz
Aşılamada geç döllenme evet kesin gerçi bende bu şans varken oda olur yaaAy delisin ya moduna girdin gine hemenneyse sen ginede umidini kaybetme gec dollenmedir biseydir testte cikmaz olabilir boyle seyler
Tek degilsin ya merak etmeAşılamada geç döllenme evet kesin gerçi bende bu şans varken oda olur yaaben bahtsız bedevi
Neyse 2de şans yüksek oluyo diyolar belki ozmn tutar bu sefee totomun üstünde durcam valla bakalım bide öle deneyekkTek degilsin ya merak etme
Bencede yat. KuUm bosver bende tatile gidicem ama. Diken ustundeyim keske bu zamana denk getirmeseydim diyorumNeyse 2de şans yüksek oluyo diyolar belki ozmn tutar bu sefee totomun üstünde durcam valla bakalım bide öle deneyekk
Senin baya geçti kuzum senin tuttunmuştur eğer olduysa artık sen hiç sıkma canınıBencede yat. KuUm bosver bende tatile gidicem ama. Diken ustundeyim keske bu zamana denk getirmeseydim diyorum
Tutundugunu hic sanmiyorum bu surecte bende hic yatiyim dinleneyim demedim hep bi telase halindeydim hep bi yorgundum. Ne olucak cidden bende sonucu cok merak ediyorum tutunduysa zaten cok sasiririmSenin baya geçti kuzum senin tuttunmuştur eğer olduysa artık sen hiç sıkma canını
Hadi bakalım seninde az kaldı ama senin tutar gibi geliyo bana yaaaTutundugunu hic sanmiyorum bu surecte bende hic yatiyim dinleneyim demedim hep bi telase halindeydim hep bi yorgundum. Ne olucak cidden bende sonucu cok merak ediyorum tutunduysa zaten cok sasiririm
İns bebegim hakkimda hayirlisi neyse o olsun bakalim az kaldi benimdeHadi bakalım seninde az kaldı ama senin tutar gibi geliyo bana yaaa
Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba. Bende bugün aşılama oldum inşallah hayırlı sonuçlar alırız Allah kimseyi bekletmesinnTutundugunu hic sanmiyorum bu surecte bende hic yatiyim dinleneyim demedim hep bi telase halindeydim hep bi yorgundum. Ne olucak cidden bende sonucu cok merak ediyorum tutunduysa zaten cok sasiririm
Negatif kuzum bugun adet oldumMerhabalar sonucunuz ne oldu acaba. Bende bugün aşılama oldum inşallah hayırlı sonuçlar alırız Allah kimseyi bekletmesinn
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda nasıp olur inşallahNegatif kuzum bugun adet oldum
İnsallah kuzumÇok geçmiş olsun en kısa zamanda nasıp olur inşallah
Canım nasılsın 2. Aşılama ya mı başladın?Kızlar nasılsınızz.. Benim aşılama tutmadı şimdi yeni aşılama için kolları sıvadık bakalım cumartesi kontrolum var,
Yok kuzu ya benim karışık oldu ben adet oldum sonra kahve lekelenmem bitmedi diye dün doktkra gittim beta hcg baktı pozitif çıktı akşamda kanamam oldu şimdi oda durdu yarın testi tekrarlıcam yine çok saçma sapan bişeyler oldu bende anlamadımCanım nasılsın 2. Aşılama ya mı başladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?