Hadi inşallah güzel haberini alalım kzuucumkızlar ben hayırlısı ile aşılamamı oldum geldim 10nnda test şans dileyin bana
inşallah kuzu sen nabtınHadi inşallah güzel haberini alalım kzuucum
Ben regl olduminşallah kuzu sen nabtın
Ah canım inşallah hamile kalırsın hayırlı olsun bu ay sana uğur getirsinkızlar ben hayırlısı ile aşılamamı oldum geldim 10nnda test şans dileyin bana
Umarım kuzum bu ay hepimize uğur getirsinnnnAh canım inşallah hamile kalırsın hayırlı olsun bu ay sana uğur getirsin
Senin aşılama süreci nasıl gidiyor canımHadi ya üzüldüm
Biraz ağrılı ya kasıklarımda ağrılarım oluyor göğüslerde sızlamalar var bide tatilde deniz kum güneş ne olcak tutcak mı çok meral ediyorum resmen işede ara vermedim tutarsa çok süpriz olcakSenin aşılama süreci nasıl gidiyor canım
Ay hadi İnşallah canım bat gününün ne zaman bizde tambirkedi ile çakşır suyuna başladık adet olduk bakalım bende ovulasyon testlerine baslicam nasip artıkBiraz ağrılı ya kasıklarımda ağrılarım oluyor göğüslerde sızlamalar var bide tatilde deniz kum güneş ne olcak tutcak mı çok meral ediyorum resmen işede ara vermedim tutarsa çok süpriz olcak
İyi yapmışsınız bat günü yok bende ama 10nnda gebelik testi dedi dr pko sağolsun bak falan hakgetire bendeAy hadi İnşallah canım bat gününün ne zaman bizde tambirkedi ile çakşır suyuna başladık adet olduk bakalım bende ovulasyon testlerine baslicam nasip artık
Hadi hayırlısı olsun canım yaaaa inşallah tutar cokkkk aminİyi yapmışsınız bat günü yok bende ama 10nnda gebelik testi dedi dr pko sağolsun bak falan hakgetire bende
İnşallah kuzum birimiz en azından umut olalım diğerimize yaaaHadi hayırlısı olsun canım yaaaa inşallah tutar cokkkk amin
umarim pozitif haberinizi alirizİyi yapmışsınız bat günü yok bende ama 10nnda gebelik testi dedi dr pko sağolsun bak falan hakgetire bende
Umarım kuzum 7 gün oldu bakalım başladın mı iğnelere benim süreç çok zorlu ilerlediumarim pozitif haberinizi alirizbende pkosum yakinda asilama olacagim
persembe gunu gidecegim daha once klomen fln hicbisey kullanmadim cunku doktorlar verme geregi duymadi, herhalde ilk etap onunlami baslar bilmiyorumUmarım kuzum 7 gün oldu bakalım başladın mı iğnelere benim süreç çok zorlu ilerledi
Hayırlısı olsun kuzum belki aşılama değil çatlatmayla başlar ilkpersembe gunu gidecegim daha once klomen fln hicbisey kullanmadim cunku doktorlar verme geregi duymadi, herhalde ilk etap onunlami baslar bilmiyorum
aşılama yapacagim dedi canim Ama ne olacak bilmiyorum adetin 4. gunu gel dediHayırlısı olsun kuzum belki aşılama değil çatlatmayla başlar ilk
Erkenmi verdin testi kuzum sanki hayirlisi olsun benimkide tutmadi bence teste 4 gun var ama belirtim yok hicKızlar nasılsınızz.. Benim aşılama tutmadı şimdi yeni aşılama için kolları sıvadık bakalım cumartesi kontrolum var,
Yok kuzu ya yarın vermem gerekiyodu sabah ilk idrarla yaptım koca bi hiç senin daha var dur bakalım belki seninki tutar bebeğim yaaErkenmi verdin testi kuzum sanki hayirlisi olsun benimkide tutmadi bence teste 4 gun var ama belirtim yok hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?