Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
16 mm yumurta çatlarmı gebelik oluşur mu? Hiç ümidim yok sağ ve solda 2 yumurtam büyüdü biri 16 biri 15 iğne yaptım iğnenin 7 günü 2 gündür batma ve ağrı var
16 mm yumurta çatlarmı gebelik oluşur mu? Hiç ümidim yok sağ ve solda 2 yumurtam büyüdü biri 16 biri 15 iğne yaptım iğnenin 7 günü 2 gündür batma ve ağrı var
İğneyi yumurta boyutlarını öğrendiğim gün mü yaptın canım ? Yani bildiğim kadarıyla 16 ile 20 mm arasında olsun ister doktorlar bende geçen perşembe günü 20mm idi cuma günü akşam da ovitrelle yaptırdım
İğneyi yumurta boyutlarını öğrendiğim gün mü yaptın canım ? Yani bildiğim kadarıyla 16 ile 20 mm arasında olsun ister doktorlar bende geçen perşembe günü 20mm idi cuma günü akşam da ovitrelle yaptırdım
Ben kontrolün ertesi günü yaptırdım 16mm di öğrendiğimde ertesi günü doktorum sabah 11’de yaptır dedi yaptırdım. Yumurtanızın boyutu çok iyiymiş umarım Rabbim en hayırlısı ve kolayını nasip eder zaten genelde bir gün sonra yaptırıyorlar iğneyi bu benim 4. İğnem
16 ve 20 mm isterler boyutu genelde çok fazla büyümesi ve 3 5 tane olmasınıda istemezler sizinki ertesi güne 18 mm olmuştur bence gayet güzel pozitif olur inşallah
16 ve 20 mm isterler boyutu genelde çok fazla büyümesi ve 3 5 tane olmasınıda istemezler sizinki ertesi güne 18 mm olmuştur bence gayet güzel pozitif olur inşallah