Pcos ovülasyon testi

Bugünü saymazsam 9 gün var canım aminnn Rabbim kucağımızi boş bırakmasın çok zor imtihan mış
Benim de 2 haftam var Daha seni çok anlıyorum sabır konusunda amin inşallah iyi düşünmek istiyorum

Yumurtlama zamanınız mi acaba ben akintidan gebelik belirtisini anlayamiyorum
Yok kuzum ovalasyon kullanıyorum bu ay ben yumurtlama zamanlarımi gördüm değerlendirdim hep şimdide ovalasyona devam ediyorum bu akıntı regl yakinkende oluyor ya

Yok kuzum ovalasyon kullanıyorum bu ay ben yumurtlama zamanlarımi gördüm değerlendirdim hep şimdide ovalasyona devam ediyorum bu akıntı regl yakinkende oluyor ya

Belli olmaz du bakalimm

Merhaba arkadaşlar ilk kez Ovülasyon testi kullanıyorum adetimin 6. Günü yaptım bitmek üzereyken ve böyle çıktı sizce pozitif mi

Ben hap içerek adet oldum duphaston içtim asıl adet dönemimden çok sonra içtim canım o yüzden böyle olmuş olabilir mi
Bende duphaston kullanıyorum kuzum pcosum adet zamankari yaptığım oldu ovulasyon pozitif çıkmadı belki anlık yukselmistir dengesiz bir hormon cunku

Bu görüntüden hemen sonra değil de 24 saat sonra ilişki oldu test yaptığımda artık çift çizgi yoktu geç mi kaldım ilişki için
Pozitif sonrası siliklesince çatlamış oluyor tam o zaman iliski gerekiyor sıkıntı yok kuzi

Bende duphaston kullanıyorum kuzum pcosum adet zamankari yaptığım oldu ovulasyon pozitif çıkmadı belki anlık yukselmistir dengesiz bir hormon cunku
Öyle mi ben de pcos var düşük yaptım 3 ay önce doktor hap içme bekle dedi 40-45 oldu gelmeyince hap içtim o Ovülasyon etkiler mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…