Bende 9 aydir10 aydır deniyorum canım bu ayda olmadı gibi me geliyor
Bugünü saymazsam 9 gün var canımBende 9 aydirRabbım ikimize de her isteyene de tez zamanda nasip etsin reglinize ne kadar kaldı
Benim de 2 haftam var Daha seni çok anlıyorum sabır konusundaBugünü saymazsam 9 gün var canımaminnn Rabbim kucağımızi boş bırakmasın çok zor imtihan mış
Bende iyi düşük istiyorum canım ama umut insanı öldürüyorBenim de 2 haftam var Daha seni çok anlıyorum sabır konusundaamin inşallah iyi düşünmek istiyorum
Tabiki de kuzum bu ay inşallah hayal kırıklığı yasamayizBende iyi düşük istiyorum canım ama umut insanı öldürüyor
Benim şeffaf beyaz akıntım aşırı göğüs hassasiyetim var canımTabiki de kuzum bu ay inşallah hayal kırıklığı yasamayiz
Yumurtlama zamanınız mi acaba ben akintidan gebelik belirtisini anlayamiyorumBenim şeffaf beyaz akıntım aşırı göğüs hassasiyetim var canım
Yok kuzum ovalasyon kullanıyorum bu ay ben yumurtlama zamanlarımi gördüm değerlendirdim hep şimdide ovalasyona devam ediyorum bu akıntı regl yakinkende oluyor yaYumurtlama zamanınız mi acaba ben akintidan gebelik belirtisini anlayamiyorum
Yok kuzum ovalasyon kullanıyorum bu ay ben yumurtlama zamanlarımi gördüm değerlendirdim hep şimdide ovalasyona devam ediyorum bu akıntı regl yakinkende oluyor ya
Belli olmaz du bakalimmYok kuzum ovalasyon kullanıyorum bu ay ben yumurtlama zamanlarımi gördüm değerlendirdim hep şimdide ovalasyona devam ediyorum bu akıntı regl yakinkende oluyor ya
Pozitif kuzum adetliyken mi yaptın yani adet dönemi lh yüksek olmamalı normaldeMerhaba arkadaşlar ilk kez Ovülasyon testi kullanıyorum adetimin 6. Günü yaptım bitmek üzereyken ve böyle çıktı sizce pozitif mi
Eki Görüntüle 3414606
Kuzum benim bugün yaptığım ovalasyon testi pozitif çıktı tekrarmi yumurtlama oluyor reglime 8 gün varBelli olmaz du bakalimm
Yine bi değerlendirin ama inşallah gebelik vardırKuzum benim bugün yaptığım ovalasyon testi pozitif çıktı tekrarmi yumurtlama oluyor reglime 8 gün var
Ben hap içerek adet oldum duphaston içtim asıl adet dönemimden çok sonra içtim canım o yüzden böyle olmuş olabilir miPozitif kuzum adetliyken mi yaptın yani adet dönemi lh yüksek olmamalı normalde
Bir de Ovülasyon testini böyle gördükten 24 saat sonra ilişki oldu geç olmuş mudur ?Ben hap içerek adet oldum duphaston içtim asıl adet dönemimden çok sonra içtim canım o yüzden böyle olmuş olabilir mi
Bende duphaston kullanıyorum kuzum pcosum adet zamankari yaptığım oldu ovulasyon pozitif çıkmadı belki anlık yukselmistir dengesiz bir hormon cunkuBen hap içerek adet oldum duphaston içtim asıl adet dönemimden çok sonra içtim canım o yüzden böyle olmuş olabilir mi
Bu görüntüden hemen sonra değil de 24 saat sonra ilişki oldu test yaptığımda artık çift çizgi yoktu geç mi kaldım ilişki içinPozitif kuzum adetliyken mi yaptın yani adet dönemi lh yüksek olmamalı normalde
Doğru yapmışsın inşallah güzel sonuçlar alirsinBir de Ovülasyon testini böyle gördükten 24 saat sonra ilişki oldu geç olmuş mudur ?
Pozitif sonrası siliklesince çatlamış oluyor tam o zaman iliski gerekiyor sıkıntı yok kuziBu görüntüden hemen sonra değil de 24 saat sonra ilişki oldu test yaptığımda artık çift çizgi yoktu geç mi kaldım ilişki için
Öyle mi ben de pcos var düşük yaptım 3 ay önce doktor hap içme bekle dedi 40-45 oldu gelmeyince hap içtim o Ovülasyon etkiler mi kiBende duphaston kullanıyorum kuzum pcosum adet zamankari yaptığım oldu ovulasyon pozitif çıkmadı belki anlık yukselmistir dengesiz bir hormon cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?