Pcos ovülasyon testi

Hayırlı bayramlar aşkımlar ovulasyon testim sizce pik mi sıvı alımı kesmeden yaptım pcos var duphaston ve prowomen vitamini kullanıyorum 8 9 aydir deniyorum fikir verir misiniz ?
Arkadaşım benden sana tavsiye hiç testle uğraşma. Pko olduğu için hep pik çıkıyor kendimden biliyorum doktora gittiğimde yumurtam bile büyümemiş. Famera verirler yumurtlamanı takip ederler iğneyle çatlatırlar mis gibi kalırsın. Ben kaç ay test yaptım denedim tık yoktu. Devlet hastanesine de gitmedim özel muayene klinik e gittim Famera + pikassos kullandım çok yumurtam büyüdüğü için doktor iğne vermedi çoğul gebelik olmasın diye kendisi çatlar dedi. En son bugün değerlendirdim 2 hafta sonra test yapcam. Eğer tutmazsa tekrar aynı tedaviyi deneyeceğiz bu kez iğneyle. Yani bir dost tavsiyesi hiç uğraşma kendi başına canım

Bende bu ay femara kullandım bakalım Allah yardımcımız olsun umarım bu ay olur

Yok Çarşamba günü doktora gideceğim canım sen ne zaman gideceksin
Benim 6 tane yumurtam büyüdü hepsi de çatlamalık boyutta çoğul gebelik olur diye çatlatmadık aynı anda çatlar diye 2 hafta sonra test yapcam bu günden itibaren ilişki yasak bana diğerleri de çatlar dedi çünkü

Aa ilk defa duydum pcos var bende sen de de var mı canım

Aa ilk defa duydum pcos var bende sen de de var mı canım
Evet bende de var canım ilaçlara çabuk tepki vermişim. Eğer tutmazsa bidahaki regl dönemimde günde 1 tane içeceğim. Benim yumurtalar büyümüyordu büyüse de çatlamıyordu Pko dan dolayı. Şimdi 1 yumurta beklerken 6 çıktı :) çatlatamadık ama olsun nasip inşallah Allahım dualarımızı kabul eder bu ay hamile kalırız

Bunları dikkate alacağım bende çok kızgınım tam 9 aydir sadece duphaston kullanıyorum başka bir tedavi yapılmadı diye bende sadece lh hormonu benim yükselmiyor 1 ay yapıyorum test 1 buçuk gün sürüyor pozitif durumu inşallah güzel sonuçlar alırsın bende gittiğimde güzel bir tedavi uygularlar kuzum benim

İnşallah Allahım aratmasın daha fazla biran önce karnımıza gelsin bebeğimiz canım doktorunu değiştir özele git ben yumurta çatlatma tedavisi istiyorum de daha fazla süreci uzatmasınlar

İnşallah canım hayırlısı olsun bende 3 ay önce hamile kaldım ama embriyo gelişmedi sanırım yumurtamın kalitesi ile ilgili olabilirmiş ben günde bir tane 5 gün içtim siz ne kadar içtiniz çok mu içtiniz

Ben 5 gün günde 2 tane içtim canım bana fazla geldi

İnşallah Allahım aratmasın daha fazla biran önce karnımıza gelsin bebeğimiz canım doktorunu değiştir özele git ben yumurta çatlatma tedavisi istiyorum de daha fazla süreci uzatmasınlar
Tamam kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…