Pcos soğan kürü

gizemsbhyjsj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2025
39
6
1
20
Merhaba kızlar 1 buçuk yıllık evliyim pcosum var ne denediysem gebe kalamıyorum çataltma iğnesi vuruldum yine olmadı femera kullandım olmadı artk umudumu yitirdim soğan suyu kürüne başladım 15 gün sabahları aç karnına içmeye başladım inş bu ay olur soğan suyuyla gebe kalan ardkşlar bana yazabilir mi

Bende pcos görünüm vardı araştırdım incir kürü yaptım hormonlarımı maf ettim kaldı ay düzene sokmaya çalıştık lütfen doktorunuzu değiştirin bir buçuk sene çok uzun süre değil, stres yapmayın

Başladınız mı bende dusunuyorum yapmayı ben 3 senedır hormonlarımı bozar dıye yapmadım ama pısman oldum o yuzden bu ayda adet okursam yapıcam ogrendıgımde eczanedekı bır kadın yapıp hamıle kaldıgını demısti

Yapın bende ben bu ay yaptım yaptığı ay gebe kalan bir sürü kişi gördüm deneyin bence zaten saraçoğluda faydasının çok olduğundan bahsediyor adet bitiminden sonra 3. Günü başlayın 15 gün sabah akşam aç karnına için son 1 gün kaldı adetime belli olursa size bilgi veririm bide incir kürünüde deneyin

Çok sağolun inşallah en kısa zamanda saglıklı bır hamılelık ve bebıslerı olur herkesın

Bende başladım 6 gün oldu başlayalı sabah akşam aç karına içiyorum pcos var ilk kez deniyorum

Merhaba, bende pcos hastasıyım birkaç gün soğan suyunu yaptım içtim midemden rahatsız oldum bıraktım lekelenmem oldu daha sonra yine lekelenme şeklinde kanamam oldu idrar testi yaptım negatif daha adet tarihine var düzensiz gecikmeli oluyorum sizce hamile olabilir miyim? Mide bulantısı her daim var sabahleyinde çok oluyor kusma olmuyor kendimi tutuyorum ama midemde gastrit var ondan mı yoksa hamilelik oluşuyor ondan mı anlamadım sizce ne olabilir? Benim gibi olan var mı hamile kalan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…