Pcos ve amh değeri

pepuk37

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
260
116
18
34
Kızlar Selam amh 7.7 tsh 2.91 ve pcos var denildi amh yüksek olunca tsh de 2.50 üstünde olması iyi değilmiş bu konuda tecrübesi olan var mı anne olmak istiyorum sizce bu durum engel olur mu?

Tsh 2,5 altı olması beklenir genelde gebelikte tsh önemli çünkü. Düşebilir ama tedavisi var diye biliyorum birde reglin 2. 3. Baktırdınız dimi

Tsh 2,5 altı olması beklenir genelde gebelikte tsh önemli çünkü. Düşebilir ama tedavisi var diye biliyorum birde reglin 2. 3. Baktırdınız dimi
Evet reglin 3. Günü verdim tahlilleri ahm değeri bir hafta sonra çıktı 1 Ekim'de yine gidecem belki rahim filmi isterim dedi doktorum

Evet reglin 3. Günü verdim tahlilleri ahm değeri bir hafta sonra çıktı 1 Ekim'de yine gidecem belki rahim filmi isterim dedi doktorum
Hiç gebelik elde ettiniz mi? Ne kadar süredir deniyorsunuz?

Hiç gebelik elde ettiniz mi? Ne kadar süredir deniyorsunuz?
Mart ayında 9+4 haftalık düşük yaptım kürtaj oldum bir ay bekledim 34 yaşındayım doktor yaşın var dedi o yüzden bekleme dedi Mayıs ayından beridir deniyorum 6 ay oldu deniyorum bir yıllık evliyim

Mart ayında 9+4 haftalık düşük yaptım kürtaj oldum bir ay bekledim 34 yaşındayım doktor yaşın var dedi o yüzden bekleme dedi Mayıs ayından beridir deniyorum 6 ay oldu deniyorum bir yıllık evliyim
Bende 34 yaşındayım amh 15 küsür çıkmıştı ekim ayında 1 düşük yaptım 4 ay sonra yeniden hamile kaldım amh sonucunun hep hatalı olduğunu düşünüyordum bence cidden hatalı değilse bile doktorum buna pcos demedi bile. Tedavi gerekiyorsa tabiki olun ama bence akışa bırakın daha yeni evlisiniz birde klasik olacak ama ne zaman kafadan atarsanız o zaman oluyor

Öyle kuzum bu ay sadece yumurlama gününe dikkat edip takviye alicam onun dışında rahat bıraktım ya öyle regl olunca üzülen biri değilim elhamdülillah Rabbime güveniyorum sadece böyle tedavi olma sürecine girmek biraz tedirgin ediyor.

Hazır değilseniZ girmek zorunda değilsiniz 3 4 ay kendiniz deneyin doktor yaşın geçiyor desin dursun ki bence geçmiyor.
Bu şekilde stres altında tüp bebekte yaptırsan tutmayabilir stresi at üstünden gerisi olur inşallah

İnşallah canım inşallah baklm akışına bıraktım elimden geleni yapacağım sadece gerisi nasip

Benimde amh değerim 0.37 tsh 12 cıktı. Ben de 34 yaşındayım. Sadece 1 ay denedim onda da olmadı cünkü dün regl oldum. Ama ne hikmetse bu ay adetim cok cok az geliyor. Bugün aslında en fazla gelmesi gereken gün orkid bembeyaz öylece duruyor. Dedim acaba üstine mi görüyorum ama pıhtı da var. Hani adetteyken gelen parça parça. Sanırım üstüne görme olsa pıhtı olmazdı. Bilgisi olan var mı

Canım üstüne görme leke şeklinde oluyor pihtili ve koyu renkte ise adettir ama istersen test var günün gelmiş mi erken mi geldi pıhtıi kanama eğer üstüne görme ise bile hamileysen yerleşmeden bir hafta sonra testlerde çıkıyor gebelik

Korunmayı bıraktğım aydan beri bende öyle oluyorum canım 2 ped ancak kullanıyorum 5 gün olurdum 2 en fazla 3 güne düştü ama kanama değil leke şeklinde oluyorum artık

2 gün gecikti canım. Dedim heralde hamileyim ama dün sabah baktım regl oldum. Ama diyorum ya bugün sadece 2 ped değiştirdim. Ve pıhtılı o yuzden umudum yok bi an heveslendim dedim heralde bu üstüne görme

Korunmayı bıraktğım aydan beri bende öyle oluyorum canım 2 ped ancak kullanıyorum 5 gün olurdum 2 en fazla 3 güne düştü ama kanama değil leke şeklinde oluyorum artık
Doktor ne dedi canım peki hiç danıştın mı neden oluyor diye

2 gün gecikti canım. Dedim heralde hamileyim ama dün sabah baktım regl oldum. Ama diyorum ya bugün sadece 2 ped değiştirdim. Ve pıhtılı o yuzden umudum yok bi an heveslendim dedim heralde bu üstüne görme
Sanmıyorum sıkma canını olur zamanla insanlar neler yaşıyor yıllarca nasip işi Allah isterse olacak.

Evet bende senin gibi düşünüp adetken bile test yaptım canım negatif çıktı ama düzen bozuluyor korunmasız ilişki olunca

Doktor ne dedi canım peki hiç danıştın mı neden oluyor diye
Geçen hafta gittim hormon verdim canım normal çıktı değerlerim henüz doktora da gitmedim amh sonucu bekliyorum galiba yaptı ama çıkmadı daha ay sonu gidicem göstermeye

Geçen hafta gittim hormon verdim canım normal çıktı değerlerim henüz doktora da gitmedim amh sonucu bekliyorum galiba yaptı ama çıkmadı daha ay sonu gidicem göstermeye
Benim şimdiki aklım olsa amh testini hemen yaptırmazdım. Öğrendiğimden beri kafama çok taktım kızlar. Oysa ki cok da önemli değilmiş ama işte biraz zaman alıyormus canım
Ben 34 yaşında olunca hemen acaba dedim menopoz mu yaklaşıyor. Biz neden hep kötüyü ilk aklımıza getiriyoruz

Evet bende senin gibi düşünüp adetken bile test yaptım canım negatif çıktı ama düzen bozuluyor korunmasız ilişki olunca
Canım benim seni cok iyi anlıyorum. Oturduk bekliyoruz güzel haberleri her ay ama artık kısmet. İnşallah bu ay olacak diyelüm güzel düşünelim ben coook stres yapıyorum ya

Canım normal bende 32 yaşındayım insanın aklına geliyor illaki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…