- 28 Haziran 2025
- 1.635
- 416
- 38
- 31
Stresten olmuyor diyorlar canım sakin kalmak en iyisi olmazsa tedavisi var korkma yaCanım benim seni cok iyi anlıyorum. Oturduk bekliyoruz güzel haberleri her ay ama artık kısmet. İnşallah bu ay olacak diyelüm güzel düşünelimben coook stres yapıyorum ya
Amh yüksekliği sadece düzensiz yumurtlamaya neden oluyormuş büyük bir etkisi yok diye biliyorum yüksek oluncaCanım benim seni cok iyi anlıyorum. Oturduk bekliyoruz güzel haberleri her ay ama artık kısmet. İnşallah bu ay olacak diyelüm güzel düşünelimben coook stres yapıyorum ya
Benim düşük canımAmh yüksekliği sadece düzensiz yumurtlamaya neden oluyormuş büyük bir etkisi yok diye biliyorum yüksek olunca
Ovülasyon yapıyor musun canımBenim düşük canım
Dun bir haber izledim kadının biri testler yapio kan veriyor hamile değil sanırım regl da oluyor karnı şişmeye bağlayınca normal nedeni sormak için hastaneye gidiyor ve 4 aylık hamile kalp atışı cinsiyet öğrenip çıkıyor kurban olduğum Allah nasip etti mi hiç birşey engel olamazBenim düşük canım
Evet canım ona göre yaptım bu ay ama tutmadıOvülasyon yapıyor musun canım
Benimde iki ay tutmadı devam azimle canım olacak allahın izniyleEvet canım ona göre yaptım bu ay ama tutmadı
Canım dün bi cafede otururken kadın başına geleni anlattı. O ay regl oldum dedi 2. Ay regl olmayınca doktora gittim dedi. Bir de ne göreyim ikiz 8 haftalık dedi. Allah en doğru zamanı yazdı biliyoruz tez zamanda da hayırlısıyla emek verip tevekkül ediyoruz. Ben zaten bu ay şöyle bir karar aldım. Regl tarihime bile bakmıcam. Ovulasyonu yapıp önüme bakıcamDun bir haber izledim kadının biri testler yapio kan veriyor hamile değil sanırım regl da oluyor karnı şişmeye bağlayınca normal nedeni sormak için hastaneye gidiyor ve 4 aylık hamile kalp atışı cinsiyet öğrenip çıkıyor kurban olduğum Allah nasip etti mi hiç birşey engel olamaz
İnşallah canım. Aslında ben temmuzda da korunmadım ama eşim henüz varikosel ameliyatı olmamıstı. Doktor zaten 6 ay sonra verim alırsınız dedi. Ben de o yuzden belki bu ay ilk ameliyat sonrası hemen tutar sandımBenimde iki ay tutmadı devam azimle canım olacak allahın izniyle
Evet canım o günü ve sonrasıni değerlendiriyorum yumurtlama ve çatladıgi gün oluyor ilişkiCanım dün bi cafede otururken kadın başına geleni anlattı. O ay regl oldum dedi 2. Ay regl olmayınca doktora gittim dedi. Bir de ne göreyim ikiz 8 haftalık dedi. Allah en doğru zamanı yazdı biliyoruz tez zamanda da hayırlısıyla emek verip tevekkül ediyoruz. Ben zaten bu ay şöyle bir karar aldım. Regl tarihime bile bakmıcam. Ovulasyonu yapıp önüme bakıcamkaç gün kaldı ne oldu napıcaz demicem canım. Bir de siz nasıl bir düzenxe yapıyorsunuz, ovulasyonda lh pik olunca o günü ve diğer günü mü değerlendirmek lazım
Ben de öyle yaptım canım demek ki henüz değil inş bundan sonrasında güzel haberler vericezEvet canım o günü ve sonrasıni değerlendiriyorum yumurtlama ve çatladıgi gün oluyor ilişki
İnşallah canım inşallah bende ovulasyon başladım bugün daha adetin 10 günü daha haftaya gibiBen de öyle yaptım canım demek ki henüz değil inş bundan sonrasında güzel haberler vericez
Evet canım bende bu ay yapıcam başladım eşimde sperm testi verecek bu hafta bakalım birşey çıkmazsa devam inşallah sizde biran önce verim alırsınızİnşallah canım. Aslında ben temmuzda da korunmadım ama eşim henüz varikosel ameliyatı olmamıstı. Doktor zaten 6 ay sonra verim alırsınız dedi. Ben de o yuzden belki bu ay ilk ameliyat sonrası hemen tutar sandımovulasyon takibi yapıyor musun canım
Ben 16. Gün pik gördüm canım uygulamadak takvimime uymadı hiç kuzum onun için test en mantıklısıİnşallah canım inşallah bende ovulasyon başladım bugün daha adetin 10 günü daha haftaya gibi
Hiç ara vermeden canım inşallah. Allahın izniyle bundan sonrası tevekkül kuzum. Hiç ilaç takviyesi alıyor musunuz bana doktor bişeyler verdi. Ama henuz sonuc olmadıgı icin basarılı diyememEvet canım bende bu ay yapıcam başladım eşimde sperm testi verecek bu hafta bakalım birşey çıkmazsa devam inşallah sizde biran önce verim alırsınız
İki ay kullandım canım folik asit bitti şimdi ay sonu verir büyük ihtimalleHiç ara vermeden canım inşallah. Allahın izniyle bundan sonrası tevekkül kuzum. Hiç ilaç takviyesi alıyor musunuz bana doktor bişeyler verdi. Ama henuz sonuc olmadıgı icin basarılı diyemem
Benimde takvimle asla aynı olmadı bugüne kadar bu 4. Ovulasyon takibimBen 16. Gün pik gördüm canım uygulamadak takvimime uymadı hiç kuzum onun için test en mantıklısı
Pcos varmış sende, her ovu takibinde mutlaka yumurtlama gördün mü? ben de pcosluyum 35 yaşındayım gebelik olmadı henüz amh 7.2 , ovu testini önümüzdeki ay yapmayı düşünüyorum ama bana bi faydası da olmıcak yumurtlayabilsem zaten bi şekilde gebelik olcak ama maalesef yok henüzBenimde takvimle asla aynı olmadı bugüne kadar bu 4. Ovulasyon takibim
Yumurtlama oluyor ama geç oluyor gebelik olmuyor ama bende bu ay yeniden yumurta geliştirici takviye ile yeniden yeni umutla başladım ayın bir ikisi yumurtlamam normalde geçen aylara bakılırsa 1inde doktor randevum var bklm doktor ne dicek amh degerimiz yakın birbirinePcos varmış sende, her ovu takibinde mutlaka yumurtlama gördün mü? ben de pcosluyum 35 yaşındayım gebelik olmadı henüz amh 7.2 , ovu testini önümüzdeki ay yapmayı düşünüyorum ama bana bi faydası da olmıcak yumurtlayabilsem zaten bi şekilde gebelik olcak ama maalesef yok henüz
Yumurtlama dönemimiz de aynıymış, umarım bu ay güzel haberi alırızYumurtlama oluyor ama geç oluyor gebelik olmuyor ama bende bu ay yeniden yumurta geliştirici takviye ile yeniden yeni umutla başladım ayın bir ikisi yumurtlamam normalde geçen aylara bakılırsa 1inde doktor randevum var bklm doktor ne dicek amh degerimiz yakın birbirine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?