Gebeliğe Hazırlık PCOS VE FEMARA KULLANIMI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

esra0034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2021
174
81
48
32
Kızlar herkese merhaba ben 3 yıllık evliyim pkos hastasıyım 3 klomen+çatlatma iğnesi 1 de aşılama denemem var negatif bi kaç aya aradan sonra bu ay femara ya başladım günde 1 tane içdim yarın kontrolüm var benimle aynı durumda olan femara kullanan var mı acaba ne sonuçlar aldınız yardımcı olur musunuz

Durumlarimiz biraz farkli ama ben de bu ay femara kullandim. Benim geçen yil femara oykum var ikiz hamileljk oluşmuşdu. 5ci ayda kaybettim ama. Şu an yeniden deniyoruz. 2 tablet kullandim. Yarin adetin kaçinci gunu sizde?

Merhaba canım ben de de polikistik görünümü yumurtalık var. Onun dışında herhangi bir problemim yok geçen ay femara kullandım İki tane yumurtam oldu ama gebelik oluşmadı İnşallah gönlünce olur

İki defa klomen kullandım olmadı bitkisel macun kullandım gebelik oluştu pco nun bilinen bir ilacı yok demişti doktorum klomen femera sadece yumurtaları geliştiriyor

Durumlarimiz biraz farkli ama ben de bu ay femara kullandim. Benim geçen yil femara oykum var ikiz hamileljk oluşmuşdu. 5ci ayda kaybettim ama. Şu an yeniden deniyoruz. 2 tablet kullandim. Yarin adetin kaçinci gunu sizde?
Allah kayıpların için sabır versin canım inşallah senin de güzel haberlrrini alırız
Yarın adetimin 9.günü ben 3. Gününde gündr 1 tane içtim bakalım yarın neler diyecek doktor

Merhaba canım ben de de polikistik görünümü yumurtalık var. Onun dışında herhangi bir problemim yok geçen ay femara kullandım İki tane yumurtam oldu ama gebelik oluşmadı İnşallah gönlünce olur
Amin canım inşallah hepimizin gönlündekini rabbim tez zamanda nasip eder sen tekrar başlıycakmısın ne düşünüyorsun yaşın kaç acaba

İki defa klomen kullandım olmadı bitkisel macun kullandım gebelik oluştu pco nun bilinen bir ilacı yok demişti doktorum klomen femera sadece yumurtaları geliştiriyor
Evet malesef yok hormon değişkenliğin hayatın boyunca bizimle olucak malesef senin başka denemelerin var mı acaba

Amin canım inşallah hepimizin gönlündekini rabbim tez zamanda nasip eder sen tekrar başlıycakmısın ne düşünüyorsun yaşın kaç acaba
31 yaşındayım canım ben bu işlemleri yaptırırken Türkiyedeydım şuan yurt dışındayım 11ayım kaldı bu ilacı kullanırken kesinlıklee doktorum ultrason takibi şart o şekılde kullanmak yok demişti şimdi seyrine bıraktım masajla vitamin beslenmeyle devam ediyorum hayırlısı inşallah

Allah kayıpların için sabır versin canım inşallah senin de güzel haberlrrini alırız
Yarın adetimin 9.günü ben 3. Gününde gündr 1 tane içtim bakalım yarın neler diyecek doktor
Benim bugun 10cu gunu. Ama ultrasona 13cu gunu giricem. Ben 2 defa kullandim. Hayirlisi ikimiz için de

inşallah tez vakit de rabbim bizlerede annelik duygusunuz yaşattırır :)

Benim bugun 10cu gunu. Ama ultrasona 13cu gunu giricem. Ben 2 defa kullandim. Hayirlisi ikimiz için de
amin ben bugün doktordaydım hiç yumurta gelişimiolmamış p.tesi tekrar giricem ultrasona ama umudum bitti bu ay
normalde kaçıncı günü yumurta gelişiyor sen kullandıkdan sonra kaçıncı günü kontrol ettirdin kaç yumurta olmuşdu acaba

Bende daha önce çok femara kullandım evet yumurta gelişti ama gebelik olmadı . günde 2 defa 6 gün şeklinde adetin 5. günü başladım hep

canım ben 9. günü ultrasona girdim hiç yumurta gelişmemiş senin kaç yumurtan gelişmiş di acaba
9. Gün çok erken canım . genelde 3 defa falan gel diyor doktor . benim hep adetin 1. gününden sayarak 15. gün yumurtlamam oldu genelde. bazı aylar kendim kullandım doktora gitmedim .ovulasyonda baktım

Ya uzulme 9cu gun çok erken zaten. Kaçdi boyutlari? 10 mm uzerimiydi? Ben femarayla 7ci ayda hamile kalmişdim ama her ay yumurtlamam oluyordu. 17ci gun 14cu gyn falan. Hamile kaldigim ay 4 tablet kullanmisdim. 12ci gun yumurtlama olmuşdu galiba çunki adetime 8 gun kala ogrenmişdim hamileliyi. Pazartesi bakicam bakalim bende ne kadar yumurta gelisiyor. Umudunu kaybetme herkesde 14cu gun yumurtlama olacaj diye birsey yokki. Bazilarinda 20ci gun oluyor mesela. Bence gunasiri takip et bakalim gelişicek mi

Canım sendede mi pko görünümlü yumurtalıklar var bende her ay takip ettim hep ovülasyon gördüm ama gebelık oluşmadı reglin düzenli o zaman senınde

Canım sendede mi pko görünümlü yumurtalıklar var bende her ay takip ettim hep ovülasyon gördüm ama gebelık oluşmadı reglin düzenli o zaman senınde
Bende pko gorunumu yok. Sadece bir kere inci gibi dizilmiş yumurtalar goruldu ama hep yumurtam gelişdi. Ama çatlamadi. Buyudu kiste donuşdu. Igneyle bile çatlamadiği zaman oldu. Yumurtalik duvarlari kalin çatlamama nedeni o dendi. Adetim de evlendikden sonra çok bozuldu. Zaten bozukdu. Daha beter oldu. Lh degerim 23du. Ilk başlar. Neyse sonra femarayla yumurtlama oldu yine de gebelik çok geç oldu. 4 tablet kullanmişdim o ay. Ama artik tup bebek merkezinden gun almişdik. O ay kendiliginden oluşdu. Şu an düşüyun 5ci ayini tamamladim. Gecen ay yumurta takibi yaptim ama 13mm.de kaldi yumurta buyumedi hiç. Bu ay da yeniden femaraya başladim. Hayirlisi bakalim

Evet malesef yok hormon değişkenliğin hayatın boyunca bizimle olucak malesef senin başka denemelerin var mı acaba
Negatif düşünmeyin gebe kalan bir çok kadın var bence bitkisel ürünler takviyeler fayda ediyor bana da tavsiye edildi bu şekilde kullanmaya baslamistim

Yumurtlama görünüyor ama sağlıksız yada içi boş yumurtalar oluyor maaesef o yüzden gebelik oluşmuyor

Yumurtlama görünüyor ama sağlıksız yada içi boş yumurtalar oluyor maaesef o yüzden gebelik oluşmuyor
Aynen canım bende öyle düşünüyorum o yüzden yumurta kalitesini arttıran vitamin kullanıyorum arı sütü bal propolis keçiboynuzu pekmezi masajla devam ediyorum hayırlısı inşallah
Sende durumlar nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…