- 28 Eylül 2021
- 22
- 11
- 18
- 33
Bende de pcos var. Femara baslatti doktor. Sabah aksam 5gun kullandim. Sonra yumurta takibi yapildi. 14mm de kaldi yumurtam buyumedi.yumurta buyumedigi icin catlama ignesi vurulamadim. Doktor bu ay olma sansi cok dusuk duphaston kullan 10gun adetin 2.gunu tekrar gel dedi. Duphaston kullandim. 10gun gecti adet olmadim. Sonra kontrole gittim meger gebeymisim. Sonraki hafta kese gorundu hersey normal dedi doktor. Kalp atisinida hemen duyduk. Fakat ne yazikki 3.ayda bebegimin kalbi durmus kurtaj oldum. 2ay korun dedi doktor sonra tekrar tedaviye baslariz dedi. Kan pihtilasma testi yapalim dedi. 2ay gecti suan tedaviye tekrar basladik.Kızlar herkese merhababen 3 yıllık evliyim pkos hastasıyım 3 klomen+çatlatma iğnesi 1 de aşılama denemem var negatif bi kaç aya aradan sonra bu ay femara ya başladım günde 1 tane içdim yarın kontrolüm var benimle aynı durumda olan femara kullanan var mı acaba ne sonuçlar aldınız yardımcı olur musunuz
Ben gebelik elde ettim ilaçsız doğal yollarla bizim artık son umutlarimizdi tup bebek için macun kullandım yumurta kalitem artsın diye. Bioes macun kullandım ablamın tavsiyesiyle. Arı sütü propolis doktorumda önermişti inşallah size de faydalı olur biz elimizden geleni yapalımAynen canım bende öyle düşünüyorum o yüzden yumurta kalitesini arttıran vitamin kullanıyorum arı sütü bal propolis keçiboynuzu pekmezi masajla devam ediyorum hayırlısı inşallah
Sende durumlar nedir
Bende pcosum ve bunay ilk defa femara kullandım, doktorum yumurtan yeterince gelişmemiş dedi. Şuan adetim 10 gün gecikti, hala olmadım. Bu akşam ağrılar başladı.Kızlar herkese merhababen 3 yıllık evliyim pkos hastasıyım 3 klomen+çatlatma iğnesi 1 de aşılama denemem var negatif bi kaç aya aradan sonra bu ay femara ya başladım günde 1 tane içdim yarın kontrolüm var benimle aynı durumda olan femara kullanan var mı acaba ne sonuçlar aldınız yardımcı olur musunuz
Bu süreçte hiç kaset test yapmadın mı canım? Benim de aynı hikayem seninle. Femara kullandım, yumurtam 14 mm de kaldı. Çatlatma iğnesi olmadım. Adetin üçüncü günü gel yeniden femara başlayalım dedi.şuan adetim 10 gün geçiyor, doktora mesaj attım. 10 gün gecikmem var , idrar testi negatif diye. Duphaston kullan dedi regl sökülür dedi. Henüz almadım ilacı, bu akşam belim ve karnım çok ağrıyorBende de pcos var. Femara baslatti doktor. Sabah aksam 5gun kullandim. Sonra yumurta takibi yapildi. 14mm de kaldi yumurtam buyumedi.yumurta buyumedigi icin catlama ignesi vurulamadim. Doktor bu ay olma sansi cok dusuk duphaston kullan 10gun adetin 2.gunu tekrar gel dedi. Duphaston kullandim. 10gun gecti adet olmadim. Sonra kontrole gittim meger gebeymisim. Sonraki hafta kese gorundu hersey normal dedi doktor. Kalp atisinida hemen duyduk. Fakat ne yazikki 3.ayda bebegimin kalbi durmus kurtaj oldum. 2ay korun dedi doktor sonra tekrar tedaviye baslariz dedi. Kan pihtilasma testi yapalim dedi. 2ay gecti suan tedaviye tekrar basladik.
Bendede pko yok ama görünümlü yumurta var bende bu ay femara 2.ayımMerhaba canım ben de de polikistik görünümü yumurtalık var. Onun dışında herhangi bir problemim yok geçen ay femara kullandım İki tane yumurtam oldu ama gebelik oluşmadı İnşallah gönlünce olur
Hngi macunİki defa klomen kullandım olmadı bitkisel macun kullandım gebelik oluştu pco nun bilinen bir ilacı yok demişti doktorum klomen femera sadece yumurtaları geliştiriyor
Benm femara ile hep 13.gün ovülasyon pik oluyor doktora gttgmdd 20 mm e gelms oluo canımamin ben bugün doktordaydım hiç yumurta gelişimiolmamış p.tesi tekrar giricem ultrasona ama umudum bitti bu ay
normalde kaçıncı günü yumurta gelişiyor sen kullandıkdan sonra kaçıncı günü kontrol ettirdin kaç yumurta olmuşdu acaba
Ya aynıymışız seninle ben de kullandım oluşuyor ama gebelik olmuyor Başka bir şey kullanıyor musun canımBendede pko yok ama görünümlü yumurta var bende bu ay femara 2.ayım
Bu ay ilk defa clife macun kullandım doktorm catlatma iğnesi önermedi 18 mm iken catlarsa saglıksız olur drdiYa aynıymışız seninle ben de kullandım oluşuyor ama gebelik olmuyor Başka bir şey kullanıyor musun canım
Ben her ay yumurtlama görüyorum muhtemelen doktorun dediği gibi belli seviyeye geliyor sağlıksız büyüyorBu ay ilk defa clife macun kullandım doktorm catlatma iğnesi önermedi 18 mm iken catlarsa saglıksız olur drdi
Hayırlısı olsun canım bnm çatlama dün olduBen her ay yumurtlama görüyorum muhtemelen doktorun dediği gibi belli seviyeye geliyor sağlıksız büyüyor
Bende bu ay clife kullanıyorum propolis pko için vitamin keçi boynuzu pekmezi beslenme bakalım ne olcak
İnşallah canımmHayırlısı olsun canım bnm çatlama dün oldu
çok saol canım biraz olsun umutlandım 15.gün tekrar gidicem bakalım yeterince büyüyen var mıYa uzulme 9cu gun çok erken zaten. Kaçdi boyutlari? 10 mm uzerimiydi? Ben femarayla 7ci ayda hamile kalmişdim ama her ay yumurtlamam oluyordu. 17ci gun 14cu gyn falan. Hamile kaldigim ay 4 tablet kullanmisdim. 12ci gun yumurtlama olmuşdu galiba çunki adetime 8 gun kala ogrenmişdim hamileliyi. Pazartesi bakicam bakalim bende ne kadar yumurta gelisiyor. Umudunu kaybetme herkesde 14cu gun yumurtlama olacaj diye birsey yokki. Bazilarinda 20ci gun oluyor mesela. Bence gunasiri takip et bakalim gelişicek mi
canım başın sağolsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize . sen çatlatma iğnesi vuruldun mu bide takviye kullandın mıBende de pcos var. Femara baslatti doktor. Sabah aksam 5gun kullandim. Sonra yumurta takibi yapildi. 14mm de kaldi yumurtam buyumedi.yumurta buyumedigi icin catlama ignesi vurulamadim. Doktor bu ay olma sansi cok dusuk duphaston kullan 10gun adetin 2.gunu tekrar gel dedi. Duphaston kullandim. 10gun gecti adet olmadim. Sonra kontrole gittim meger gebeymisim. Sonraki hafta kese gorundu hersey normal dedi doktor. Kalp atisinida hemen duyduk. Fakat ne yazikki 3.ayda bebegimin kalbi durmus kurtaj oldum. 2ay korun dedi doktor sonra tekrar tedaviye baslariz dedi. Kan pihtilasma testi yapalim dedi. 2ay gecti suan tedaviye tekrar basladik.
İnşallah hepimiz canımİnşallah canımmgüzel sonuçlar alırsın
Bugun gittin mi? Ben gittim. Adetin 13cu gunu. Biri 29 mm. Digeri 16 mm. Anlamiyorum 13cu gune bu kadar nasil buyur ya. O çatlamazsa igne de vurulamiycam. 16 da belkide buyuyuo kiste donucek. Hep oyle oldu zaten. Buyudu sonra çatladi o yuzden tutmadiçok saol canım biraz olsun umutlandım 15.gün tekrar gidicem bakalım yeterince büyüyen var mıkaç milime ulaşınca doktor çatlatma iğnesi veriyor
Bioes ismi ablam önerdi kullandım adım adım annelik sayfasından aldık kendi ürettiğini söylemiştiHngi macun
Yok canim kullanmadim. Catlatma igneside kullanmadmcanım başın sağolsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize . sen çatlatma iğnesi vuruldun mu bide takviye kullandın tes
Hic test yapmadim canim. Doktora gidip duphaston kullandm ama adetim gelmedi dedim. Kan testi istedi. O zaman ogrenmistim gebe kaldigimiBu süreçte hiç kaset test yapmadın mı canım? Benim de aynı hikayem seninle. Femara kullandım, yumurtam 14 mm de kaldı. Çatlatma iğnesi olmadım. Adetin üçüncü günü gel yeniden femara başlayalım dedi.şuan adetim 10 gün geçiyor, doktora mesaj attım. 10 gün gecikmem var , idrar testi negatif diye. Duphaston kullan dedi regl sökülür dedi. Henüz almadım ilacı, bu akşam belim ve karnım çok ağrıyor
canım maaşallah büyüklükleri çok iyi inşallah tutar . ben dün gittim benim de 13. günüydü 1 tana 14mm olmuşBugun gittin mi? Ben gittim. Adetin 13cu gunu. Biri 29 mm. Digeri 16 mm. Anlamiyorum 13cu gune bu kadar nasil buyur ya. O çatlamazsa igne de vurulamiycam. 16 da belkide buyuyuo kiste donucek. Hep oyle oldu zaten. Buyudu sonra çatladi o yuzden tutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?