- 13 Aralık 2015
- 1.754
- 1.830
- 133
- 31
- Konu Sahibi Madame butterfly
Merhaba kızlar biraz uzun olacak ama benle aynı şeyleri yaşayan vardır ya da bana fikir verecektir diye paylaşmak istiyorum. 2018 yılında evlendim 23 yaşında o zamanlar düğün için biraz kilo vermiştim ama genelde balıketliydim ve pcos var bende. Evlendikten sonra kilo alınca iyice pcos semptomları arttı insülin direnci düzensiz regl ve yumurtlama tembelliği başladı. İlk üç sene çocuk istemediğim için takmadım ama artık 4.yılımız bitti bebek istiyorum. Şimdi 4 ayda 22 kilo vererek 63 kiloya kadar düştüm reglim üç dört aydır düzenli gelmeye başladı ovulasyonda yumurtlama da görüyorum. Doktora göre hormonlarımda da bir sıkıntı yok ama üç aydır ovulasyon takibine rağmen gebe kalamadım. Doktora gittim bu ay hsg istedi ve karın içinde yapışıklık olabilir dedi daha önce geçirdiğim bir ameliyattan dolayı. Ama yapışıklık olup olmadığını sadece ameliyatla görebilirmiş. Ben en son ihtimal olarak onu bırakıyorum şu anda öncesinde klomen tedavisiyle başlayıp ardından olmazsa tüp bebeğe geçecekmişiz. Bu sürece benzer şeyler yaşayan varsa yorum yaparsa çok sevinirim. İnşallah hepimiz en kısa zamanda annelik duygusunu yaşarız