• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ve ovülasyon test

melegimSu006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar bende pcos var ama düzenli regl oluyorum yani çok çok nadir ya bir iki gün önce olurum ya da bir iki gün sonra olurum doktorlarımın bunu sağlıklı bireylerde bile olabilecek durumlar bunlar gecikme sayılmaz dedi gebe kalamamakla ilgili bir durumda yok pcos dışında kilom var bi tek zayıflamayı çok istiyorum 85 kiloyum ama biraz zorlanıyorum bugün reglimin 3. Günündeyim bu ay ovülasyon testi denemeyi bir de o şekilde denemek istiyorum ama kaçıncı günde ne şekilde başlamam gerekiyor düzenli takip önemli mi nasıl yapacam bana bilgi verir misiniz ekstra yapmam gerekenler varsa da tavsiye verir misiniz

İnşallah olmadan Rabbim nasip eder canım
Çok şükür ikisi istediğim zamanda oldu üçüncü sürpriz oldu korunmamiza rağmen ama kürtaj oldum kalbi durduğu için reglim bitince çalışmalara baslicazz ama olmazsa belki bu yöntemle planlı ilerledim diye bekleyin surda😂

Çok şükür ikisi istediğim zamanda oldu üçüncü sürpriz oldu korunmamiza rağmen ama kürtaj oldum kalbi durduğu için reglim bitince çalışmalara baslicazz ama olmazsa belki bu yöntemle planlı ilerledim diye bekleyin surda😂
Allahım keşke bize de böyle süprizler gönderse canım Allah bağışlasın darısı bize olsun inşallah

Back
X