Bende sizinle aynı durumdayım bilgisi olan varsa bizi bilgilendirebilir mi gerçektenMerhaba kızlar bende pcos var bir önceki hamileliğimde ovulasyon testi ile kaldım ama kürtaj oldum maalesef şimdi tekrar ovulasyon testi alacağım o dönem hamile kaldığımda 6 aydır düzenli gidiyordu adetlerim 17,18,19,20 kesin bu 4 tarihten birinde oluyordum Ocak 18 geldiğinde adet beklerken pik gördüm pcos olup ovulasyon yapan var mı aranızda ? Her ay yumurtlama görebiliyor musunuz ? Gördüğünüz zamanlar genelde adetten kaçıncı gün oluyor yorumlarınızı yazın illa birine bilgi olur sonradan hemdebirde şunu genel sormak istiyorum ovulasyon testlerine güveniyor musunuz ?
Ben martta kürtaj oldum ilk reglimi de oldum şimdi hemen denemeye başlayacağım zaten çok zorla hamile kalıyorum ama düzenli bir takip yapmamıştım acaba pcoslu olup düzenli takip yapanlar kaçıncı günler görüyor görmediği günler oluyor mu umarım yazarlarBende sizinle aynı durumdayım bilgisi olan varsa bizi bilgilendirebilir mi gerçektenbende kürtaj oldum aralık ayında tekrar düşünüyorum bakalım inşallah hayırlı haberleri en kısa zamanda alırız
Bende onu çok merak ediyorum her ay yumurta çatlıyo ama farklı günlerde mi yoksa her ay yumurtlama olmuyor mu bakalım bilen birileri inşallah bilgilendirir biziBen martta kürtaj oldum ilk reglimi de oldum şimdi hemen denemeye başlayacağım zaten çok zorla hamile kalıyorum ama düzenli bir takip yapmamıştım acaba pcoslu olup düzenli takip yapanlar kaçıncı günler görüyor görmediği günler oluyor mu umarım yazarlar
Bende onu çok merak ediyorum her ay yumurta çatlıyo ama farklı günlerde mi yoksa her ay yumurtlama olmuyor mu bakalım bilen birileri inşallah bilgilendirir bizi
Pcos bende de var. Donemin 20. günü pik gormustum. Doktor catlama olmuş demisti sonra kontrole gittigimdeMerhaba kızlar bende pcos var bir önceki hamileliğimde ovulasyon testi ile kaldım ama kürtaj oldum maalesef şimdi tekrar ovulasyon testi alacağım o dönem hamile kaldığımda 6 aydır düzenli gidiyordu adetlerim 17,18,19,20 kesin bu 4 tarihten birinde oluyordum Ocak 18 geldiğinde adet beklerken pik gördüm pcos olup ovulasyon yapan var mı aranızda ? Her ay yumurtlama görebiliyor musunuz ? Gördüğünüz zamanlar genelde adetten kaçıncı gün oluyor yorumlarınızı yazın illa birine bilgi olur sonradan hemdebirde şunu genel sormak istiyorum ovulasyon testlerine güveniyor musunuz ?
Benim catlama olmus dedigi ay doktorun, bu sekildeydiEki Görüntüle 3585374
Kızlar sizce pik olmuş mu
Benim catlama olmus dedigi ay doktorun, bu sekildeydi
Pik değilEki Görüntüle 3585374
Kızlar sizce pik olmuş mu
Çok teşekkür ederim regl biter bitmez teste başlamayım diyorum bende 1 hafta sonra başlayım değerlendiririm yine aralıklıPcos bende de var. Donemin 20. günü pik gormustum. Doktor catlama olmuş demisti sonra kontrole gittigimde
Genel 20. Günden sonra galibaBende onu çok merak ediyorum her ay yumurta çatlıyo ama farklı günlerde mi yoksa her ay yumurtlama olmuyor mu bakalım bilen birileri inşallah bilgilendirir bizi
Ay iyice karıştı kafam hepsi birbirine girdiGenel 20. Günden sonra galiba
Amin inşallah ya ben başka sitelerde de soruyorum ordan buradan topluyorum bilgileriAy iyice karıştı kafam hepsi birbirine girdiinşallah sağlıkla hepimiz hayırlı haberi alırız
Pike çok yakın isterseniz degerlendirinEki Görüntüle 3585681
Buda bugüne ait pik mi
Pike gerçekten çok yakın belkide pik yani sıvı alımına dikkat ettiniz mi ? Mutlaka değerlendirin hemen kalkamayın yataktanEki Görüntüle 3585681
Buda bugüne ait pik mi
Yapmadan yarım saat önce kahve içmiştim etkilermi acabaPi
Pike gerçekten çok yakın belkide pik yani sıvı alımına dikkat ettiniz mi ? Mutlaka değerlendirin hemen kalkamayın yataktan
Sıvı seyreltebilir diye biliyorumYapmadan yarım saat önce kahve içmiştim etkilermi acaba
Bugün yaptıgımda silik çıkarsa demekki yumurtlama oluyor bu cünkü kaldıkça dahada koyulaştıSıvı seyreltebilir diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?