Pcos ve ovulasyon testi

Tam silikleşmemiş daha devam et ilişkiyede testede

19 u akşam ve 20 si böyle çıktı silikleşmiş 19 u akşam çatlamış herhalde ama eşim göreve gittiği için değerlendiremedik 2 günü de. 18 ini değerlendirmiştik tutar umarım

Kızlar yumurtlamayı takip etmek için ateş ölçme yöntemi var duydunuz mu bilmiyorum ilk gebeliğimde kullanmıştım yine aynı yöntemi uyguluyorum ve sizi de davet ediyorum buyrun

Arkadaşlar sizce pik olmuşmu 3. Test bugüne ait hergün düzenli sıvı alımına dikkat ederek aynı saate yapıyorum öğlen 16:00 da adetim 28-30 aralığında karışık oluyor kız bebek istiyorum bu sebepten ovulasyon testi kullandım ilk defa kullanıyorum 23 mayıs gecesi değerlendirdim umarım bugün yumurtlama olmaz kız bebek için yumurtlamadan 3 gün önce ilişki bırakılmalı diyordu lütfen yardımcı olur musunuz

Allah bilir canım orasını öyle diyorlar ama çokta şeyapma kız olur sanıp çocuk istiyorsan değerlendir testin pik :)

Benim testimi de yorumlayabilir misiniz lütfen pcos var bende de çatlama olmuş mu sizce

Eklentiler

• IMG_3937.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…