Pcos ve ovulasyon testi

Bende pcosum ve bana göre bunların hiçbirisi pil değil :/ inşallah vardır ve tutmuştur ilişkiye ara vermeyin testlere de devam edin derim adetinizin kaçıncı günü
20.günü 4 gün önce kpntrole gittiğimde doktora yumurtlamışsın 19mm demişti

Kızlar yardım eder misiniz femera ile yumurta büyütüldü sizce çatlamış mı anlayamadım

Eklentiler

• 61456d32-a3ee-47ef-9031-1ffb2b79bda7-1_all_676.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 57
20.günü 4 gün önce kpntrole gittiğimde doktora yumurtlamışsın 19mm demişti
O zaman doktorun dediği doğrudur onlar daha iyi görür ulturasondan inşallah tutmuştur canım ovulasyon testleri 18mm den sonra pik oluyor koyu şekilde diye biliyorum

Arkadaşlar merhabaaa lütfen bana yardımcı olun. Ben de iki ay önce kürtaj oldum tekrardan bebek deniyoruz. 2 gündür yani yaklaşık 32 saattir ovulasyon pik çıkıyor. Daha önce ertesi gün silikleşiyordu pik olduktan sonra. Neden ki acaba? Pcos yok, rahmimde bir sıkıntı yok. Kürtajdan sonra da her şey hormonlarım vs normale dönmüştü. Reglim de düzenli 26 günde bir. Pik olduğu günler 12-13

Bazen yumurtlama 4 gün falan sürebiliyormuş değerlendirin bence :)

O zaman doktorun dediği doğrudur onlar daha iyi görür ulturasondan inşallah tutmuştur canım ovulasyon testleri 18mm den sonra pik oluyor koyu şekilde diye biliyorum
Bugün silikleşti mesela tamamen

Eklentiler

• IMG_8888.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…