Evet silikleşti mi peki şimdiBugün yaptıgımda silik çıkarsa demekki yumurtlama oluyor bu cünkü kaldıkça dahada koyulaştı
OlmusEki Görüntüle 3585374
Kızlar sizce pik olmuş mu
12 13 14 tam pik olmis 14de catlamis muhtemelen degerlendirmissindir umarimEki Görüntüle 3586613
Bu şekilde ilerliyor
Değerlendirdik canım 2 yıldır istiyoruz rabbim nasip etsin pcos var bende bu ay 6 kilo da verdim stresten12 13 14 tam pik olmis 14de catlamis muhtemelen degerlendirmissindir umarim
Kilo wermek iyi bu donemde olsunDeğerlendirdik canım 2 yıldır istiyoruz rabbim nasip etsin pcos var bende bu ay 6 kilo da verdim stresten
Bende pcosum ve bana göre bunların hiçbirisi pil değil :/ inşallah vardır ve tutmuştur ilişkiye ara vermeyin testlere de devam edin derim adetinizin kaçıncı günüEki Görüntüle 3586613
Bu şekilde ilerliyor
20.günü 4 gün önce kpntrole gittiğimde doktora yumurtlamışsın 19mm demiştiBende pcosum ve bana göre bunların hiçbirisi pil değil :/ inşallah vardır ve tutmuştur ilişkiye ara vermeyin testlere de devam edin derim adetinizin kaçıncı günü
O zaman doktorun dediği doğrudur onlar daha iyi görür ulturasondan inşallah tutmuştur canım20.günü 4 gün önce kpntrole gittiğimde doktora yumurtlamışsın 19mm demişti
Bazen yumurtlama 4 gün falan sürebiliyormuş değerlendirin bence :)Arkadaşlar merhabaaa lütfen bana yardımcı olun. Ben de iki ay önce kürtaj oldum tekrardan bebek deniyoruz. 2 gündür yani yaklaşık 32 saattir ovulasyon pik çıkıyor. Daha önce ertesi gün silikleşiyordu pik olduktan sonra. Neden ki acaba? Pcos yok, rahmimde bir sıkıntı yok. Kürtajdan sonra da her şey hormonlarım vs normale dönmüştü. Reglim de düzenli 26 günde bir. Pik olduğu günler 12-13
Ayy canımsınnn. İyice paronayak oldum ben de. Değerlendirmeye çalışıyorum. Lütfen birbirimize dua edelim yaBazen yumurtlama 4 gün falan sürebiliyormuş değerlendirin bence :)
Bugün silikleşti mesela tamamenO zaman doktorun dediği doğrudur onlar daha iyi görür ulturasondan inşallah tutmuştur canımovulasyon testleri 18mm den sonra pik oluyor koyu şekilde diye biliyorum
İnşallah bu ay kalırsın canım çok zor kürtaj ol yeniden hamile kal neyseki pco falan yokmuşAyy canımsınnn. İyice paronayak oldum ben de. Değerlendirmeye çalışıyorum. Lütfen birbirimize dua edelim ya((
Zor tabi canım ya. Hamile kalıp kalmayacağımız meçhul, kalsak sağlıksız mı olacak korkusu... Psikolojim alt üstİnşallah bu ay kalırsın canım çok zor kürtaj ol yeniden hamile kal neyseki pco falan yokmuş
Bu testte iki çizgi olursa yumurtlama mi demekBugün silikleşti mesela tamamen
Lh 11 fsh 5 prolaktin 8 amh 4.12 çıktı çok mu kötüZor tabi canım ya. Hamile kalıp kalmayacağımız meçhul, kalsak sağlıksız mı olacak korkusu... Psikolojim alt üst
Lh'a ne zaman bakıldı. Fsh oranınız gayet iyi. amh sınırda çıkmış fakat o da kötü değil. Sadece lh değerinin fshtan daha düşük olması gerekiyor diye biliyorum. Yine de bu değerlere kötü diyemeyiz.L
Lh 11 fsh 5 prolaktin 8 amh 4.12 çıktı çok mu kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?