- 23 Temmuz 2024
- 108
- 12
- 18
- 29
- Konu Sahibi bebikomadg
-
Regl kaç gün var canim bende pcosum ovulasyon ile gebe kaldımKizlar merhaba pcosum var ve ovulasyon testiyle cift cizgi koyulasinca 3gunu degerlendirdik,17.18gunler suan kan verdim ve 0.14 cikti sizce erken mi yoksa pcostan dolayi zor mu
Yeni18 vs çatlama şuan normal çıkmamasi ama yumurtlaman sonra 17 18 ise bilemedimMerhaba, 17-18 günler derken ayın 17si 18i mi? Pik ve çatlama ayın kaçındaydı
Duzensiz oluyor bazen 5 6gun gectigi oluyor reglimin ama suan tarihte 13gun var regliye canimRegl kaç gün var canim bende pcosum ovulasyon ile gebe kaldım
Evet canim ayin 17 18 hatta 19 pik diger cizgiden daha koyudu 17 18inde afedersin seffaf akintim vardi suan yok mesela adete de 13gun gosteriyor ama pcos var nasi olur bilemedim kan verdim az once 0.14 cikti negatifMerhaba, 17-18 günler derken ayın 17si 18i mi? Pik ve çatlama ayın kaçındaydı
Yok canim ayin 17 18inde ovulasyon testim bariz belliydi ara ara o gunler kasiklarimda sancim vardi degerlendirdik iste ne zaman belli olur acaba pik gosterdi ama catlama olmadimi pcostan dolayi kafam karisikYeni18 vs çatlama şuan normal çıkmamasi ama yumurtlaman sonra 17 18 ise bilemedim
Sizin nasil oldu ilac kullandiniz mi ovulasyon testiyle mi oldu acaba aydinlatirsaniz sevinirimRegl kaç gün var canim bende pcosum ovulasyon ile gebe kaldım
17 temmuz 18 temmuz pikse çok erken test yapmışsınız, döllenme olduysa da daha rahime bile ulaşmamıştır muhtemelen. En az 12 gün geçmesi gerekiyorYok canim ayin 17 18inde ovulasyon testim bariz belliydi ara ara o gunler kasiklarimda sancim vardi degerlendirdik iste ne zaman belli olur acaba pik gosterdi ama catlama olmadimi pcostan dolayi kafam karisik
Bende erken diye dusundum her ihtimale karsi gittim dayanamadim sizce birdahaki kan testini ne zaman vermeliyim17 temmuz 18 temmuz pikse çok erken test yapmışsınız, döllenme olduysa da daha rahime bile ulaşmamıştır muhtemelen. En az 12 gün geçmesi gerekiyor
Canım daha yeni yumurtlama olmuş tabii negatift çıkar 19 u catladj desek daha 4 gün olmuş gebelik cikmazki varsada 1 haftada anca rahme geliyor ben 13cungun öğrendim gebeliği şuan yapma zaten testYok canim ayin 17 18inde ovulasyon testim bariz belliydi ara ara o gunler kasiklarimda sancim vardi degerlendirdik iste ne zaman belli olur acaba pik gosterdi ama catlama olmadimi pcostan dolayi kafam karisik
Tamam canim peki ovulasyon testine devam etmelimiyim sizce ikinci testte yazicam tekrarCanım daha yeni yumurtlama olmuş tabii negatift çıkar 19 u catladj desek daha 4 gün olmuş gebelik cikmazki varsada 1 haftada anca rahme geliyor ben 13cungun öğrendim gebeliği şuan yapma zaten test
Ben ilk denememde kaldım gebe şua. 7 haftaligim doğal yolla kaldımSizin nasil oldu ilac kullandiniz mi ovulasyon testiyle mi oldu acaba aydinlatirsaniz sevinirim
Catladigini gördüysen gerek yokTamam canim peki ovulasyon testine devam etmelimiyim sizce ikinci testte yazicam tekrar
Masallah canim saglikla kucagina alirsin insallah dualarinizi bekliyorum bende ovulasyonla piki gorunce degerlendirdim umarim olmustur glifor seker ilacida kullaniyorum bi yandan korkuyorumBen ilk denememde kaldım gebe şua. 7 haftaligim doğal yolla kaldım
Senle ben aynıyız isteee ben yumurtlama gördüm dk bıraktım şeker ilacını glifix plus ve jardine kullanıyorum dahiliye gittimde iyiki bırakmışın dedi bebeğe zarar dedi insulene geçtik yüksek çünkü şekerimMasallah canim saglikla kucagina alirsin insallah dualarinizi bekliyorum bende ovulasyonla piki gorunce degerlendirdim umarim olmustur glifor seker ilacida kullaniyorum bi yandan korkuyorum
Sondan ikinci yani catlamistir diye dusundum ve iki gun degerlendirdim suan sadece gogus ucumda cok ince sizi varCatladigini gördüysen gerek yok
Evet canim benimde insulin direncim yuksek diye doktor glifor verdi 800luk sabah aksam kullaniyorum acaba belli olana kadar ilaca arami versemSenle ben aynıyız isteee ben yumurtlama gördüm dk bıraktım şeker ilacını glifix plus ve jardine kullanıyorum dahiliye gittimde iyiki bırakmışın dedi bebeğe zarar dedi insulene geçtik yüksek çünkü şekerim
Catlamis gibi duruyor degerlendirdiysen tamamdır inşallah olur bebisSondan ikinci yani catlamistir diye dusundum ve iki gun degerlendirdim suan sadece gogus ucumda cok ince sizi var
Ben yumurtlamadan beri kullanmadım hamile olduğumu öğrendim de dahileye gittim 2 hafta sonra gidebildim bana öyle dedi artık şekerim 300 350 çıkmıştı kendisi ölçüm yaptığın da 250 idi oda şeker vs alamadım halde şimdi 150 civarı her ay kontrol var doğuma kadar dedi ölçüp ölçüp gideceğimEvet canim benimde insulin direncim yuksek diye doktor glifor verdi 800luk sabah aksam kullaniyorum acaba belli olana kadar ilaca arami versem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?