- 23 Temmuz 2024
- 108
- 12
- 18
- 29
- Konu Sahibi bebikomadg
-
Ya ben ilk bebek planladığımızda gitmiştim bi sorun yok deneyin olmazsa 1 sene sonra gelin demişti. Bu ay regl olursam artık eşimde bende gideceğiz bakalım. İnş olmam tabi
Ya şöyle benim reglim düzenli. Ovülasyon yaparken de gördüm ki hep aynı günde yumurtluyorum ama yine de yapıyorum işte kaçırmamak için. Şuan regl olacak gibi ağrılarım gitti bakalımHersey nasip cidden ya ovulasyon tedti bazen sonuc vermiyor demkki canim
Insallah olmazsinda gebe kalirsinYa ben ilk bebek planladığımızda gitmiştim bi sorun yok deneyin olmazsa 1 sene sonra gelin demişti. Bu ay regl olursam artık eşimde bende gideceğiz bakalım. İnş olmam tabi
Vala bebimde ara ara agri giriyor 5agustos gozukuyor gpguslerim aciyor bakalm regl olursam 6 agustosta doktora giderimYa şöyle benim reglim düzenli. Ovülasyon yaparken de gördüm ki hep aynı günde yumurtluyorum ama yine de yapıyorum işte kaçırmamak için. Şuan regl olacak gibi ağrılarım gitti bakalım
Reglin 2 ya 3. günü hormon testi istiyorlar kuşum aklında olsun bende öyle randevu alıcam. Benim de perşembe günü regl görünüyor 31. Gün regl oluyorum genelde. Çatlamanın da 12. günü test perileri geldi ama tutuyorum kendimiVala bebimde ara ara agri giriyor 5agustos gozukuyor gpguslerim aciyor bakalm regl olursam 6 agustosta doktora giderim
Benim durumlar karıştı Dr ozeldeki Dr da garip çıktı geç döllenmeymis megersem pazar kanamam oldu acilde öğrendim geç dollenmeyi p.tesi Dr dedim böle böle soledim dedi hayır solemediniz dedim 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dediniz dedi ben umut veririm konuşurken size fazla vermişim demek sertmi konuşayım dedi evet dedim neyse o yani bilelim hocam dedim bu bebek düşecek kesin dedi kanaman artarsa acile git kürtaj ol dedi progestan verdi bir şans tanıyalım dedi 1 hafta sonra bakacam yokda kürtaj dedi kürtaj mi dedim evet yüzde yüz düşecek kese içi kanaman var dedi ayağa kalktı beni suçluyorsunuz madem yapacak bir şey yok dedi suratıma kapıyı kapattiReglin 2 ya 3. günü hormon testi istiyorlar kuşum aklında olsun bende öyle randevu alıcam. Benim de perşembe günü regl görünüyor 31. Gün regl oluyorum genelde. Çatlamanın da 12. günü test perileri geldi ama tutuyorum kendimiumudum hiç yok ama test yapmak bi alışkanlık
Bazi doktorlar malesef bu sekilde allahim yardimcin olur insallah ama ben internette bi doktorun videosunda kesede olan kanama yani disariya gelmeyen kanama oldugunda cokda kotu konusmuyolardi bunlar olabilir diyodu yanlis aksetmiyim sizede tabi videoda izledgim oyleydi ilk dollenme zamani oluyomus kesede olan kanamada disariya kanama vermiyorsa diye bence baska bi doktora daha git canim istersen nerde yasiyosun ben saglik sigortasi isi yapiyorum istanbulda isen bakabilirizBenim durumlar karıştı Dr ozeldeki Dr da garip çıktı geç döllenmeymis megersem pazar kanamam oldu acilde öğrendim geç dollenmeyi p.tesi Dr dedim böle böle soledim dedi hayır solemediniz dedim 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dediniz dedi ben umut veririm konuşurken size fazla vermişim demek sertmi konuşayım dedi evet dedim neyse o yani bilelim hocam dedim bu bebek düşecek kesin dedi kanaman artarsa acile git kürtaj ol dedi progestan verdi bir şans tanıyalım dedi 1 hafta sonra bakacam yokda kürtaj dedi kürtaj mi dedim evet yüzde yüz düşecek kese içi kanaman var dedi ayağa kalktı beni suçluyorsunuz madem yapacak bir şey yok dedi suratıma kapıyı kapatti
Valla bende en son ki degerlendirmemden 10gun gecti yapip yapmamada kararsizim olmicakmis gibi geliyo bi belirtim yok cunku gogus agrisi ve hafif karin agsirindan baskaReglin 2 ya 3. günü hormon testi istiyorlar kuşum aklında olsun bende öyle randevu alıcam. Benim de perşembe günü regl görünüyor 31. Gün regl oluyorum genelde. Çatlamanın da 12. günü test perileri geldi ama tutuyorum kendimiumudum hiç yok ama test yapmak bi alışkanlık
Istersen bi bak canim testle ona gore doktora gidersin hemValla bende en son ki degerlendirmemden 10gun gecti yapip yapmamada kararsizim olmicakmis gibi geliyo bi belirtim yok cunku gogus agrisi ve hafif karin agsirindan baska
Merhaba. Son durumunuz nedir? Gebe misiniz?Kizlar cevap veirr misiniz napayim sizce
Merhaba bebiş haberi var mıBende pik gördüğüm günün gecesini ertesi gün sabahı değerlendirdim. 3. Gününde sabahını değerlendirdim öğleden sonra test yapmıştım çatlanıştı ay inş kuzum olur bu defa valla
Canim merhaba malesef ovulasyon testi ise yaramadi bende regl oldum 4 gun test verdim hormaonlara amh 4.99 cikti kotu defil dedi doktor birde pregston fitil verdi kullan dedi regl bitti 5.agustosta iki gunde bir degerlendir dedi bu au kullanmiyorum ovulasyon kendi haline biraktim bakalimMerhaba. Son durumunuz nedir? Gebe misiniz?
Canim naptin surecin nasil gectiBenim durumlar karıştı Dr ozeldeki Dr da garip çıktı geç döllenmeymis megersem pazar kanamam oldu acilde öğrendim geç dollenmeyi p.tesi Dr dedim böle böle soledim dedi hayır solemediniz dedim 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dediniz dedi ben umut veririm konuşurken size fazla vermişim demek sertmi konuşayım dedi evet dedim neyse o yani bilelim hocam dedim bu bebek düşecek kesin dedi kanaman artarsa acile git kürtaj ol dedi progestan verdi bir şans tanıyalım dedi 1 hafta sonra bakacam yokda kürtaj dedi kürtaj mi dedim evet yüzde yüz düşecek kese içi kanaman var dedi ayağa kalktı beni suçluyorsunuz madem yapacak bir şey yok dedi suratıma kapıyı kapatti
Süreç düştü fazla ağrılı değil di 2 parça şeklinde 1 hafta sürdü şuan ilk regl mi goruom bakalım gelişmemiş sağlıksız gebelik farklı bir Dr gitim diyabet ve pcos en büyük 2 etken dedi sende 2 Side var dedi ama güzel haber hamile kalıyorsun dedi 3 aylık evliliktr dedi üzülme dedi 1 regl gör gel diyet verecem tedaviye bile gerek yok dedi bakalım hemen kalirmiisim zaten öle dediCanim naptin surecin nasil gecti
Süreç düştü fazla ağrılı değil di 2 parça şeklinde 1 hafta sürdü şuan ilk regl mi goruom bakalım gelişmemiş sağlıksız gebelik farklı bir Dr gitim diyabet ve pcos en büyük 2 etken dedi sende 2 Side var dedi ama güzel haber hamile kalıyorsun dedi 3 aylık evliliktr dedi üzülme dedi 1 regl gör gel diyet verecem tedaviye bile gerek yok dedi bakalım hemen kalirmiisim zaten öle dedi
Gecmis olsun canim ilk once guzel en azindan bunu soylediyse doktorun bende de insulin direnci ve pcos var biliyosun ben 3 aydir deniyorum kalamiyorum iste ilac olarak vitamin verdi bide aimdi progestron fitil kullan dedi kilo fazla var mi sendeSüreç düştü fazla ağrılı değil di 2 parça şeklinde 1 hafta sürdü şuan ilk regl mi goruom bakalım gelişmemiş sağlıksız gebelik farklı bir Dr gitim diyabet ve pcos en büyük 2 etken dedi sende 2 Side var dedi ama güzel haber hamile kalıyorsun dedi 3 aylık evliliktr dedi üzülme dedi 1 regl gör gel diyet verecem tedaviye bile gerek yok dedi bakalım hemen kalirmiisim zaten öle dedi
95 kiloyum canım kaldimda vardiGecmis olsun canim ilk once guzel en azindan bunu soylediyse doktorun bende de insulin direnci ve pcos var biliyosun ben 3 aydir deniyorum kalamiyorum iste ilac olarak vitamin verdi bide aimdi progestron fitil kullan dedi kilo fazla var mi sende
Bebimde oyle canim iste yumurtlama zamanimizi galiba regl sancisi gibi bi durumda veya akinti gibi durum hissettgimizde sanirsam catlama zamani oluyor ona gore ayarlayip vucudumuzu tanisak daha iyi testlerdenBende 2 3kez ovulasyon denedim pik gördüm ama sonuç hep sıfır. Pcoslu bazı kadınlarda yüksek seviye hormon dengesizliği oldugu için testte pik görülsede ortada oluşan veya çatlayan yumurta olmuyo sdce vucutta lh hormonu yükseliyo ama yumurtayı etkilemiyo benim böyle oldugu için ovulasyon testiyle çok zaman kaybetmiştim. Yumurtlama problemi olmayan şanslı pcoslular hariç tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?