- 23 Temmuz 2024
- 108
- 12
- 18
- 29
- Konu Sahibi bebikomadg
-
Ya insallah allahim nasip eder hayirlisiyla pcostan dolayi hep kafamda kuskular biraz sabredicez demekkiCatlamis gibi duruyor degerlendirdiysen tamamdır inşallah olur bebis
Insallah bi skintin cikmaz canim kucagina alirsin saglikla bende o zaman birakayim en azindan bi 5 6 gun daha o zaman 12 13 gun olmus oluyor yumurtalamadan bakalimBen yumurtlamadan beri kullanmadım hamile olduğumu öğrendim de dahileye gittim 2 hafta sonra gidebildim bana öyle dedi artık şekerim 300 350 çıkmıştı kendisi ölçüm yaptığın da 250 idi oda şeker vs alamadım halde şimdi 150 civarı her ay kontrol var doğuma kadar dedi ölçüp ölçüp gideceğim
Canım naptın ya çok erken vermişsin kanı aynı gün pik çatlama görmüşüz. Çatlamadan 10-12 gün sonra ver kanıEvet canim ayin 17 18 hatta 19 pik diger cizgiden daha koyudu 17 18inde afedersin seffaf akintim vardi suan yok mesela adete de 13gun gosteriyor ama pcos var nasi olur bilemedim kan verdim az once 0.14 cikti negatif
Ama Yemen'e icmene dikkat et şekerden uzak dur biliyorsun şeker sinsi hastalık dikkat etInsallah bi skintin cikmaz canim kucagina alirsin saglikla bende o zaman birakayim en azindan bi 5 6 gun daha o zaman 12 13 gun olmus oluyor yumurtalamadan bakalim
Evet dayanamadim olsa belli olur heralde diye dusundum ayni gunse seninle bakalim canim ilerleyen zamanda test yaptiginda sende sonucu yaz lutfenCanım naptın ya çok erken vermişsin kanı aynı gün pik çatlama görmüşüz. Çatlamadan 10-12 gün sonra ver kanı
Evet canim kilo verdim 5 6 kilo vermen lazim dedi suan az az yiyorum insallah hayirlisiAma Yemen'e icmene dikkat et şekerden uzak dur biliyorsun şeker sinsi hastalık dikkat et
Evet canım 16-17 pik 18 çatlama benim de.yazarım sen de yazEvet dayanamadim olsa belli olur heralde diye dusundum ayni gunse seninle bakalim canim ilerleyen zamanda test yaptiginda sende sonucu yaz lutfen
Yazarim canim pik gordugum gibi degerlendirdim bakalimEvet canım 16-17 pik 18 çatlama benim de.yazarım sen de yaz
Bende pik gördüğüm günün gecesini ertesi gün sabahı değerlendirdim. 3. Gününde sabahını değerlendirdim öğleden sonra test yapmıştım çatlanıştı ay inş kuzum olur bu defa vallaYazarim canim pik gordugum gibi degerlendirdim bakalim
Insallah olur suan mesela devam ediyorum pik olan zaten belli ediyor o gunleri degerlendirdim yine nasil gidiyor diye yapiyorum suan fotografini koydugum gibiBende pik gördüğüm günün gecesini ertesi gün sabahı değerlendirdim. 3. Gününde sabahını değerlendirdim öğleden sonra test yapmıştım çatlanıştı ay inş kuzum olur bu defa valla
Canim merhaba belirtin vs birsey var mi ne kadar daha beklememiz lazimEvet canım 16-17 pik 18 çatlama benim de.yazarım sen de yaz
Hiç bi belirtim yok canım sadece iki-üç gündür regl olacak gibi karnım ağrıyor:/ yani 18 temmuzda çatladı benim yumurta.daha 9 gün oldu. 12-14 gün falan geçmesi o zaman yap bence. Ben hatta regl gecikmesini bekleyeceğim 1 senedir negatif görmekten negatif test fobim olduCanim merhaba belirtin vs birsey var mi ne kadar daha beklememiz lazim
Senin var mı belirti? Ya benim bu ara ara regl olacak gibi ağrım var heralde yine regl yaklaştı ya:/Canim merhaba belirtin vs birsey var mi ne kadar daha beklememiz lazim
Ben pcosluydumKizlar merhaba pcosum var ve ovulasyon testiyle cift cizgi koyulasinca 3gunu degerlendirdik,17.18gunler suan kan verdim ve 0.14 cikti sizce erken mi yoksa pcostan dolayi zor mu
Valla ben dun dayanamadim yine test yaptim yok bisey cikmadi goguslerimde hassasoyet var ara arada boyle kramp giriyo ama.hic bisey ypk pcosluyum ya 5agustos regl gosteriyo tutar mi gec olsa bile pcostan dicem artik hevesim kalmadiSenin var mı belirti? Ya benim bu ara ara regl olacak gibi ağrım var heralde yine regl yaklaştı ya:/
Insallah canim be 17sinde pik gordum 18 19 20 degerlendirdim hangisinde oldu acaba diyorum olduysa diye mecbur adeti beklicem dun test yaptm negatif cikti pekte belirtim yok goguslerimin ucunda sadece sizi var oBen pcosluydum
Gebelık planlamıyor ve korunuyorken gebe kaldım
Bence pcosla gebelık zor degıl
Sorma canım ya ben yapmadım test daha 1 ağustos bat. Olmazsam 2 ağustosta yapıcam varsa çıkar zaten. Ama senin daha erken test için boşuna umutsuzluğa kapılma. Bende pcos falan yok ama olmuyor işte 1 senedir. Nasip bu işler. Ne zamandır deniyorsunValla ben dun dayanamadim yine test yaptim yok bisey cikmadi goguslerimde hassasoyet var ara arada boyle kramp giriyo ama.hic bisey ypk pcosluyum ya 5agustos regl gosteriyo tutar mi gec olsa bile pcostan dicem artik hevesim kalmadi
Allah nasip etsin canim tum isteyenlere icindede bizeSorma canım ya ben yapmadım test daha 1 ağustos bat. Olmazsam 2 ağustosta yapıcam varsa çıkar zaten. Ama senin daha erken test için boşuna umutsuzluğa kapılma. Bende pcos falan yok ama olmuyor işte 1 senedir. Nasip bu işler. Ne zamandır deniyorsun
Ya ben ilk bebek planladığımızda gitmiştim bi sorun yok deneyin olmazsa 1 sene sonra gelin demişti. Bu ay regl olursam artık eşimde bende gideceğiz bakalım. İnş olmam tabiAllah nasip etsin canim tum isteyenlere icindede bize
Ben 2 aydir deniyorum yeni aslinda pcos var simdi 6 agustos regl olursam doktora gidicem baksin ymurtaliklara ne zaman buyuyor vs takip yapsin o sekilde deneyecegim sen gidiyor musun doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?