Pcosla gebe kalmaya calisan var mi?

Insallah bi skintin cikmaz canim kucagina alirsin saglikla bende o zaman birakayim en azindan bi 5 6 gun daha o zaman 12 13 gun olmus oluyor yumurtalamadan bakalim

Evet canim ayin 17 18 hatta 19 pik diger cizgiden daha koyudu 17 18inde afedersin seffaf akintim vardi suan yok mesela adete de 13gun gosteriyor ama pcos var nasi olur bilemedim kan verdim az once 0.14 cikti negatif
Canım naptın ya çok erken vermişsin kanı aynı gün pik çatlama görmüşüz. Çatlamadan 10-12 gün sonra ver kanı

Bende pik gördüğüm günün gecesini ertesi gün sabahı değerlendirdim. 3. Gününde sabahını değerlendirdim öğleden sonra test yapmıştım çatlanıştı ay inş kuzum olur bu defa valla
Insallah olur suan mesela devam ediyorum pik olan zaten belli ediyor o gunleri degerlendirdim yine nasil gidiyor diye yapiyorum suan fotografini koydugum gibi

Eklentiler

• 20240723_182105.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20240723-144723_Gallery.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 36
Canim merhaba belirtin vs birsey var mi ne kadar daha beklememiz lazim
Hiç bi belirtim yok canım sadece iki-üç gündür regl olacak gibi karnım ağrıyor:/ yani 18 temmuzda çatladı benim yumurta.daha 9 gün oldu. 12-14 gün falan geçmesi o zaman yap bence. Ben hatta regl gecikmesini bekleyeceğim 1 senedir negatif görmekten negatif test fobim oldu

Reactions: pus
Hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz ben 15 Haziran'da yumurtlama gördüm 28 inde öğrendim 26.7 ile 13 gün sonra 15 gün sonra test yapin bakalım

Kizlar merhaba pcosum var ve ovulasyon testiyle cift cizgi koyulasinca 3gunu degerlendirdik,17.18gunler suan kan verdim ve 0.14 cikti sizce erken mi yoksa pcostan dolayi zor mu
Ben pcosluydum
Gebelık planlamıyor ve korunuyorken gebe kaldım

Bence pcosla gebelık zor degıl

Senin var mı belirti? Ya benim bu ara ara regl olacak gibi ağrım var heralde yine regl yaklaştı ya:/
Valla ben dun dayanamadim yine test yaptim yok bisey cikmadi goguslerimde hassasoyet var ara arada boyle kramp giriyo ama.hic bisey ypk pcosluyum ya 5agustos regl gosteriyo tutar mi gec olsa bile pcostan dicem artik hevesim kalmadi

Ben pcosluydum
Gebelık planlamıyor ve korunuyorken gebe kaldım

Bence pcosla gebelık zor degıl
Insallah canim be 17sinde pik gordum 18 19 20 degerlendirdim hangisinde oldu acaba diyorum olduysa diye mecbur adeti beklicem dun test yaptm negatif cikti pekte belirtim yok goguslerimin ucunda sadece sizi var o

Valla ben dun dayanamadim yine test yaptim yok bisey cikmadi goguslerimde hassasoyet var ara arada boyle kramp giriyo ama.hic bisey ypk pcosluyum ya 5agustos regl gosteriyo tutar mi gec olsa bile pcostan dicem artik hevesim kalmadi
Sorma canım ya ben yapmadım test daha 1 ağustos bat. Olmazsam 2 ağustosta yapıcam varsa çıkar zaten. Ama senin daha erken test için boşuna umutsuzluğa kapılma. Bende pcos falan yok ama olmuyor işte 1 senedir. Nasip bu işler. Ne zamandır deniyorsun

Allah nasip etsin canim tum isteyenlere icindede bize
Ben 2 aydir deniyorum yeni aslinda pcos var simdi 6 agustos regl olursam doktora gidicem baksin ymurtaliklara ne zaman buyuyor vs takip yapsin o sekilde deneyecegim sen gidiyor musun doktora

Reactions: pus
Allah nasip etsin canim tum isteyenlere icindede bize
Ben 2 aydir deniyorum yeni aslinda pcos var simdi 6 agustos regl olursam doktora gidicem baksin ymurtaliklara ne zaman buyuyor vs takip yapsin o sekilde deneyecegim sen gidiyor musun doktora
Ya ben ilk bebek planladığımızda gitmiştim bi sorun yok deneyin olmazsa 1 sene sonra gelin demişti. Bu ay regl olursam artık eşimde bende gideceğiz bakalım. İnş olmam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…