Pcoslu kadının umudu

Nurumcan94

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
2.271
3.401
133
31
Kızlar polikistik over olupta metformin içeren ilaçlar (diaformin, glifor, glukofen vb.) Kullanıp hamile kalan var mı? Bugün doktora gittim şekeri kesinlikle keseceksin dedi yumurtaliklari nda şeker birikmiş yumurtlamani engelliyor dedi diaformin verdi bunu düzenli kullan adetlerin düzene girer 3 ay içinde hamile kalırsin yumurtaliklarin iyi görünüyo dedi valla içime su serpti mutlu oldum..
bu ay hamilelik olmazsa adetin 2. Günü gidicem tahlil falan yapcak heralde bide destekleyici ilaçlar verecekmiş.. benim gibi durumda olupta hamile kalanlar bana süreci anlatabilir mi hemen hamile kaldınız mı?

Ben daha kalmadım ama bayadır matofin kullanıyorum. Bu ilaçlar baya iyi geliyor pkoda

Ben daha kalmadım ama bayadır matofin kullanıyorum. Bu ilaçlar baya iyi geliyor pkoda
Ne kadar süredir kullanıyosunuz mesela? Yanında yardımcı başka ilaç kullanmadınız dimi inşallah hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim.

Ne kadar süredir kullanıyosunuz mesela? Yanında yardımcı başka ilaç kullanmadınız dimi inşallah hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim.
Bi 5 yıl olmuştur. Genç kızken pko vardı şimdi bakıyorlar yok. Ama bende tiroid var. Tiroid ilacımla birlikte matofine de devam ediyorum

Bi 5 yıl olmuştur. Genç kızken pko vardı şimdi bakıyorlar yok. Ama bende tiroid var. Tiroid ilacımla birlikte matofine de devam ediyorum
İnşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canimm çok zor ne kadar sabırlısin masallah sana inşallah birbirimizr hayirli haberler veririz

Ben de pcoluyum canım cookk uzun zamandır. Bekarken glifor ve dkh kullaniyodum yaklaşık altı aydır da Matofin/diaformin kullanıyorum. Matofin kullanmaya başladığım zamanlarda biraz diyet ve sporla 7 kilo vermiştim ve ilk kez günümde olmuştum. 5 yıldır bebek istiyoruz biz de. Ama umuyorum ise yarar vesile olur. Diaformin 850mgx2 kullanıyorum ben. İctigimden beri nerdeyse sürekli bir mide bulantısı var sende de yapıyor mu kac lik iciyorsun

Bende bugün kullanmaya başladım 850 mg lik günde defa bende de baya mide bulantısı yaptı iştah kesiyor. Kilo problemim de var zaten inşallah ise yarar. Canım cook zor bi süreç yaa insan sabredemiyo hemen olsun istiyo Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sağlıklı ve hayirli evlatlar.. amin

İnşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canimm çok zor ne kadar sabırlısin masallah sana inşallah birbirimizr hayirli haberler veririz
Kilo almama engel oluyor, doktor da bıraktırmıyor. Öyle olunca kullanıyorum işte :) eğer hamile kalabilirsem testte çift çizgiyi görünce vedalaşıcaz metformin içeren ilaçlarla :) ah ah Allah gönlümüze göre versin :)

Bende kullanıyorum metaformin ve inofolık gerçekten pcoya yararlı ılaçlar bıde bu ay klomen kullandım ovıtrelle oldum bu gun ılışkı gunuydu ama kaçırdık eşimde çalışıo bugun boşa gıttı acayıp moralim bozuk planlı ilişki ha diyince olmuyo ki bide sabah çok zor bu aydanda umudum kalmadı

Slm kızlar sızlere bı sorum olacak.bebek ıstemede 6. Ayımız bende bu ay hormon testı yaptırdm fsh 7 lh 13 e2 49 prolaktın 10 cıktı doktor normal dedı vajınal muayenede yumuryalıkların guzel dedı.ama netten aradtırdıgım kadarıyla lh fsh dan yuksek olunca pco oluyomus.doktorlar sıze pco teshısını nasıl koydu.adetm duzenlıdr 33 gunde bır oluyorm

İnofolic ı burda bir arkadaş da söyledi alıp da kullanamadım hala bugün doktora sormayı unutmusum. Sen ne kadardır bebek istiyosun
ben 10 aydır istiyorum 14 aydır evliyim klomen kullandım bi ayda klomen+ovitrelle kullandım bu ay film çekilecektim başka doktora gittim glifor ve inofolic kullan hiç bişeyin yok yumurtalıkların temiz dedi..ama ilacın yan etkileri var çok mide bulantısı yapıyor bende birde iştahsızlık..sen nasılsın nasıl gidiyor ?

Canim verdiği ilaçlar biraz mide bulantısı yapiyo sayan o yüzden ben dayanamadım ilaçları icmedim 4.5 sene sonra kendiliğinden geldi melegim kafayı takma çok

canım bana gittğim bi doktor fsh lhin 2 katı olması normal dedi ki seninde öyle..bence sıkıntı yok gibi görünüyor..pco da adetin düzensiz oluyor ve yumurtlaman geç oluyor..mesela benim son hormon testinde fsh 4 lh 13 dü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…