Pcoslu kadının umudu

Sanırım incir kürü fsh yi düşürüyor ama emin değilim netten bak yumurta kalitesini arttırıyor ona eminimde bence dene

Kilolu olupta pkolu olanlar şanslı bence çünkü kilo verir vermez doğal yoldan hamile kalabiliyorlar pkolari geçiyor ben hayatım boyunca hep zayıftım buna rağmen ilk regliden beri pkoluyum yani benimkinin temelli düzelme ihtimali yok Hamd olsun RABBİMize aşılama ile hamile kaldım ben şimdi bir kızım var şansıma tam bir bebek hastası kuzeni dogdugundan beri sürekli bebek istiyor kuzeni benim kardeşim dokunma dedi o an kızımın aglamasi cok zoruma gitti çocuğa alınmadım adı üstünde çocuk hemde çok sevdiğim bi çocuk ama kızımın üzülmesi beni çok üzdü tekrar tedaviye başlamaya karar verdim ikinci çocuk olacağı için devlet destek vermiyor ve hsg dahil bütün testleri en baştan yapıyorum en zoru da hsg testi geliyor sezaryen oldugum için tuplere tekrar bakılması gerekiyormuş ameliyat yapisikliga sebep olmuş olabilir dedi drum aynı stresi tekrar yaşamak cok zor geliyor ama kızım için herşeyi yaparım yeter ki o mutlu olsun tabi bende istiyorum ikinci çocuğu RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Fsh dan zıyade lh ı dusurmem lazm ama nasıl bılmıyorm doktor normal aralıklarda dedı sadece
Dr normal dediyse endişelenme bence gereksiz stres yapma incir kurunü yada çörek otu bal tarçıni dene bence çünkü gerçekten işe yarıyor

Ben de pcoluyum.bana da diaformin vermişti Dr.yan etki çok fazla yaptı ondan geri biraktm.agir geldi bana.ama şeker hapiyla hamile kalanı duydum.rabbim nasip etsin
Bende de çok mide bulantısı yaptı ama kullanmak zorundayım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah aminn.

Tamam canimm sorayım da kullanayim o zaman herkesten bu ilacı duyuyorum demek ki faydası var gercekten. Amin canimmm inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım doktorun dediği gibi şekeri kesinlikle bırak çok faydasını göreceksin benim doktorum tatlıyı hayatından tamamen çıkarman lazım demişti bir de akdeniz mutfağını önerdi daha çok sebze ve zeytinyağı gibi ceviz badem fındık bunların çiğ halini tüketmemi söyledi biraz dikkat edersen faydasını kesinlikle görürsün

Aynen kuzm kestim şekeri valla yemiyorum yemek de istemiyorim zaten sonunda mutlu olmak varsa varsın yemeyim dimi amaaynen bir akdeniz li olarak sebzeyi yeşilliği cook severim inşallah beklediğim. Haberi almak nasip olur

Dr normal dediyse endişelenme bence gereksiz stres yapma incir kurunü yada çörek otu bal tarçıni dene bence çünkü gerçekten işe yarıyor
O kurlerıde duydum ama bı yerı yapıp bı yerı yıkarm ters etkı yaparsa dıye korkuyorm ıns rabbım hayırlısıyla nasıp eder herkese

Aynen kuzm kestim şekeri valla yemiyorum yemek de istemiyorim zaten sonunda mutlu olmak varsa varsın yemeyim dimi amaaynen bir akdeniz li olarak sebzeyi yeşilliği cook severim inşallah beklediğim. Haberi almak nasip olur
inşallah tatlım akdenizliysen zaten hiç zorlanmazsın en kısa zamanda da güzel haberi alırsın inşallah

O kurlerıde duydum ama bı yerı yapıp bı yerı yıkarm ters etkı yaparsa dıye korkuyorm ıns rabbım hayırlısıyla nasıp eder herkese
Haklısın
Doğru söylüyorsun ben bu ay incir kürü yaptım çok tatlı oluyor resmen şekerden boğazın yanıyor e seninde problemin şeker boşver kullanma dediğin gibi kas yapayım derken göz çıkarmayalım

canım merhaba bende pko luyum ama çok zayıfım hamilelik için uğraşıyorum siz nasıl bi tedaviyle hamile kalmıştınız?

Kızlar merhaba bu ay da kirmizilari gördümbugün reglin 3. Gunuydu doktora gittim hormon tahlili için, hormonlar gayet seyrindeymis çok şükür diaformin kullanmaya başladım geçen ay bu ayda serephene kullanacakmisim yumurta gelistirici on gün sonra kontrol önerdi. Şimdi size sorum ben inofolic şase ile takviye yapmak istiyoeum doktora sordum gerek yok dedi ama ben iyi geleceğini düşünüyorum nasıl kullaniliyo günde kaç tane içiliyor adetin bitince mi başlanıyor.. bide pcoş olduğunu kesinlestirmek için hangi hormonlar yüksek oluyo benim hepsi normal sadece ultrasonda görüntüsü var ben anlamadım valla bu işten

canım merhaba bende pko luyum ama çok zayıfım hamilelik için uğraşıyorum siz nasıl bi tedaviyle hamile kalmıştınız?
Kusura bakma geç gördüm canım ama zaten sorun kökten çözülmüş bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah RABBİM hayırlı sağlıklı uzun güzel bir ömür nasip etsin bebeğine inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin (aminnnn inşallah )

aminn çok teşekkürler allah razı olsun dualarınızda bizi eksik etmeyin:)

aminn çok teşekkürler allah razı olsun dualarınızda bizi eksik etmeyin:)
Maşallah hamiss missiniz çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin aminn . Peki özel bisey yaptınız mı pco var mıydı sizde de

Maşallah hamiss missiniz çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin aminn . Peki özel bisey yaptınız mı pco var mıydı sizde de

Pko için Inofolic çok iyi.
Doktorunuza sorup uygun görüyorsa başlayın derim.
Ben pko değilim ama Inofolic ve Klomen ile hamile kaldım.

Pko için Inofolic çok iyi.
Doktorunuza sorup uygun görüyorsa başlayın derim.
Ben pko değilim ama Inofolic ve Klomen ile hamile kaldım.
Kuzumm bende bu ay hem inofolic hemde klomen kullandım bu ay bende ultrason görüntüsü var sadece hormonlar masallah gayet iyi inşallah fayda eder de ben de mucize haberimi alırım çok istiyorum Rabbim in izniylr

Kuzumm bende bu ay hem inofolic hemde klomen kullandım bu ay bende ultrason görüntüsü var sadece hormonlar masallah gayet iyi inşallah fayda eder de ben de mucize haberimi alırım çok istiyorum Rabbim in izniylr

Ben Klomen'in 4. Inofolic'in 3. ayında hamile kaldım.
Allah sana da nasip eder inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…