- 5 Mart 2016
- 1.178
- 984
- 73
- 33
- Konu Sahibi Nurumcan94
-
canım ovitrelleden 36 saat sonra çatlıyor ona göre hesaplaBende kullanıyorum metaformin ve inofolık gerçekten pcoya yararlı ılaçlar bıde bu ay klomen kullandım ovıtrelle oldum bu gun ılışkı gunuydu ama kaçırdık eşimde çalışıo bugun boşa gıttı acayıp moralim bozuk planlı ilişki ha diyince olmuyo ki bide sabah çok zor bu aydanda umudum kalmadı
Aynen öyle hesapladık ama sabah olması gerekıodu olmadı yarın sabaha kaldı inşllah olurcanım ovitrelleden 36 saat sonra çatlıyor ona göre hesapla
seni diğer konularda da gördüm. arkadaşlar klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum ama gebelik olmadı diye üzülmeyin. inan o ilaçlar boşuna vücudunuza girmiyor. ilk aydan etki etmeyebilir. ama ben çok okudum 1-2 ay kullanıp sonra diğer aylarda hamile kalanı. uzun vadede de gösterebiliyor kimi insanda etkilerini. dedikleri gibi stres yapmayıp sabırla beklenecek. ama ah söylemesi kadar yapması kolay olsa...ben 10 aydır istiyorum 14 aydır evliyim klomen kullandım bi ayda klomen+ovitrelle kullandım bu ay film çekilecektim başka doktora gittim glifor ve inofolic kullan hiç bişeyin yok yumurtalıkların temiz dedi..ama ilacın yan etkileri var çok mide bulantısı yapıyor bende birde iştahsızlık..sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Aminn inşallah canım. İnşallah o günleri göstersin Rabbim..Kilo almama engel oluyor, doktor da bıraktırmıyor. Öyle olunca kullanıyorum işte :) eğer hamile kalabilirsem testte çift çizgiyi görünce vedalaşıcaz metformin içeren ilaçlarla :) ah ah Allah gönlümüze göre versin :)
Benim pco olduğum dün tamamen onaylandı artık yeni başladım hayirlisiyla.aşırı mide bulantısı yapıyo bu ilaç bna inşallah yan etkisi çabuk geçer. Belli olmaz canimm daha gün bitmedi kiBende kullanıyorum metaformin ve inofolık gerçekten pcoya yararlı ılaçlar bıde bu ay klomen kullandım ovıtrelle oldum bu gun ılışkı gunuydu ama kaçırdık eşimde çalışıo bugun boşa gıttı acayıp moralim bozuk planlı ilişki ha diyince olmuyo ki bide sabah çok zor bu aydanda umudum kalmadı
sıkma kendini nasibi varsa zaten olur :)Aynen öyle hesapladık ama sabah olması gerekıodu olmadı yarın sabaha kaldı inşllah olur
bu ay düşünmüyorum zaten canım bi ara pcoyu kafama çok takıyordum ama öğrendim ki psikolojik..çünkü pco hastalık değil sendrom yani geçici..bi 6ay kadar glifor kullanıcam klomen şuanda düşünmüyorum çünkü çok kötü yapıyor beniseni diğer konularda da gördüm. arkadaşlar klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum ama gebelik olmadı diye üzülmeyin. inan o ilaçlar boşuna vücudunuza girmiyor. ilk aydan etki etmeyebilir. ama ben çok okudum 1-2 ay kullanıp sonra diğer aylarda hamile kalanı. uzun vadede de gösterebiliyor kimi insanda etkilerini. dedikleri gibi stres yapmayıp sabırla beklenecek. ama ah söylemesi kadar yapması kolay olsa...
Bende dün başladım işte mide mulantisi ve sersemlik yaptı bende sanki bide böyle halsizlik de var dayanicam ama zafer e giden yolda herşey mübahh..ben 10 aydır istiyorum 14 aydır evliyim klomen kullandım bi ayda klomen+ovitrelle kullandım bu ay film çekilecektim başka doktora gittim glifor ve inofolic kullan hiç bişeyin yok yumurtalıkların temiz dedi..ama ilacın yan etkileri var çok mide bulantısı yapıyor bende birde iştahsızlık..sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Benimde en çok istediğim şeylerden biri kilo vermek inşallah dediğin gbi bana da yardımcı olur.ben 2011 yılında pkolu olduğumu öğrendiğim ilk günden beri glifor kullanıyorum. 10 kiloya yakın vermemi sağladı. kadın doğum haplarından çok daha etkili hem kimyasal da değil hem gebeliği önlemiyor. mucize gibi bir şey düzenli adet de görüyorum çok şükür. ama bebek yok maalesef... yumurta tembelliği var bende de.
ben etkisi olduğunu düşünüyorum bugün 13.günüm ve yumurtalama ağrısı gibi ağrım var hayırlısı inşallah..birde benim ailemde çok şeker hastası var ilerde de kullanmam gerekicek doktor öyle söylediBende dün başladım işte mide mulantisi ve sersemlik yaptı bende sanki bide böyle halsizlik de var dayanicam ama zafer e giden yolda herşey mübahh..
Ayy inşallah canimm inşallah bugün ovulasyon testlerimde geldi her gün yapıp yumurtlama günümü kaçırmak istemiyorimben etkisi olduğunu düşünüyorum bugün 13.günüm ve yumurtalama ağrısı gibi ağrım var hayırlısı inşallah..birde benim ailemde çok şeker hastası var ilerde de kullanmam gerekicek doktor öyle söyledi
inşallah canım. valla bende yan etkisi olmamıştı olduysa da 5 sene geçti ilk kullanmaya başladığım günden. halen de kullanıyorum. ilk başlarda iştahımı kesti 1 kavanoz nutella 1 haftada biterken tatlıdan kesildim. en iyi etkisi bu oldu valla hiç şikayetçi değilim :))Benimde en çok istediğim şeylerden biri kilo vermek inşallah dediğin gbi bana da yardımcı olur.
klomen ne gibi kötü yapıyor? aralık ayında ben de kullanacağım ama sınavım var çok mu kötü eder ki.sıkma kendini nasibi varsa zaten olur :)
bu ay düşünmüyorum zaten canım bi ara pcoyu kafama çok takıyordum ama öğrendim ki psikolojik..çünkü pco hastalık değil sendrom yani geçici..bi 6ay kadar glifor kullanıcam klomen şuanda düşünmüyorum çünkü çok kötü yapıyor beniBiliyorum Rabbim en hayırlı zamanda verecek miniğimi annesine nazlanıyor :)
Pko gerçekten de geçici. Bunu yaşadım. Bütün genç kızlık dönemim pkoyla ve adet düzensizliğiyle geçti. Yumurtalıklarım kist doluydu. Son 3-4 senedir belki 10 doktor gezdim, ne kist var ne de başka bişey. Geçmiş kendi kendine.sıkma kendini nasibi varsa zaten olur :)
bu ay düşünmüyorum zaten canım bi ara pcoyu kafama çok takıyordum ama öğrendim ki psikolojik..çünkü pco hastalık değil sendrom yani geçici..bi 6ay kadar glifor kullanıcam klomen şuanda düşünmüyorum çünkü çok kötü yapıyor beniBiliyorum Rabbim en hayırlı zamanda verecek miniğimi annesine nazlanıyor :)
klomen ne gibi kötü yapıyor? aralık ayında ben de kullanacağım ama sınavım var çok mu kötü eder ki.
kafanın rahat olması lazım herşey bizde bitiyor..Pko gerçekten de geçici. Bunu yaşadım. Bütün genç kızlık dönemim pkoyla ve adet düzensizliğiyle geçti. Yumurtalıklarım kist doluydu. Son 3-4 senedir belki 10 doktor gezdim, ne kist var ne de başka bişey. Geçmiş kendi kendine.
Ayy masallah ne güzel bi daha olmasın canimmPko gerçekten de geçici. Bunu yaşadım. Bütün genç kızlık dönemim pkoyla ve adet düzensizliğiyle geçti. Yumurtalıklarım kist doluydu. Son 3-4 senedir belki 10 doktor gezdim, ne kist var ne de başka bişey. Geçmiş kendi kendine.
Anladm canm rabbım sıfa versn ıns.hayırlı bebısler nasıp etsn cevabın ıcın sagol bıraz ıcım rahatladıcanım bana gittğim bi doktor fsh lhin 2 katı olması normal dedi ki seninde öyle..bence sıkıntı yok gibi görünüyor..pco da adetin düzensiz oluyor ve yumurtlaman geç oluyor..mesela benim son hormon testinde fsh 4 lh 13 dü
Eşim çalışıo yarın sabah gelebılıcek ancak mide bulantısı normal bıseymış gıbı gelıo bı sure sonra ınsana ilaç içmek istemıo ınsanBenim pco olduğum dün tamamen onaylandı artık yeni başladım hayirlisiyla.aşırı mide bulantısı yapıyo bu ilaç bna inşallah yan etkisi çabuk geçer. Belli olmaz canimm daha gün bitmedi ki
Anladimm canimm ama belli olmaz Rabbim ol der oluverir inşallah tabisi yaptıklarımızın karşılığını alırız bizde aminnnEşim çalışıo yarın sabah gelebılıcek ancak mide bulantısı normal bıseymış gıbı gelıo bı sure sonra ınsana ilaç içmek istemıo ınsan
Doktoruna mutlaka inofolic combi diye bir vitamin var bunu kullanabilir miyim diye sor senin durumunda olan hastalar için bir vitamin hem sekeri duzenliyor hem yumurta kalitesini arttırıyor hemde kolay hamile kalmanı sağlıyor ama sormadan kullanma ALLAH yardımcın olsun inşallahKızlar polikistik over olupta metformin içeren ilaçlar (diaformin, glifor, glukofen vb.) Kullanıp hamile kalan var mı? Bugün doktora gittim şekeri kesinlikle keseceksin dedi yumurtaliklari nda şeker birikmiş yumurtlamani engelliyor dedi diaformin verdi bunu düzenli kullan adetlerin düzene girer 3 ay içinde hamile kalırsin yumurtaliklarin iyi görünüyo dedi valla içime su serpti mutlu oldum..
bu ay hamilelik olmazsa adetin 2. Günü gidicem tahlil falan yapcak heralde bide destekleyici ilaçlar verecekmiş.. benim gibi durumda olupta hamile kalanlar bana süreci anlatabilir mi hemen hamile kaldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?