Pcoslu kadının umudu

Maşallah hamiss missiniz çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin aminn . Peki özel bisey yaptınız mı pco var mıydı sizde de

evet vardı canı 6 aydır felan uğraşıyodum bu ay klomenden sonra ilk defa çatlatma iğnesi oldum öyle tuttu ama benim hiççç umudum yoktu bu ay doktoru bırakıcaktım yorulmuştum çünkü nasip oldu çok şükür darısı herkeze inşallahhh.sen nasıl tedavi görüyosun

Bende 6. Ay kuzumm bu ay klomen tedavisi gördüm ama çatlatma iğnesi olmadım kendi çatlar dedi de benim pek umudum yok ama rabbim en iyisini bilir canimm sen umut oldun bana hayirlisiyla bende bu ay mucizemin haberini alırm daha isteyen herkes için inşallah

banada aylarca gerek yok çatlıyo diye ama demekki çatlamıyomuş ilk iğnede tuttu çok şükür keşke sizde iğne isteseniz doktorunuzdan geçmediyse zamanınız

Baştan sona okudum tüm mesajları. Ben de Glifora başladım 10 gün önce. İlk hamileliğimde ölü doğum yaptım. Sonrasında 1 yıl geçti tekrar hamile kalamıyorum. Pkos belası çıktı başıma. İnsülin direnci, prolaktin yüksekliği ve kilolar da cabası. Şimdi diyetisyen ve spor eşliğinde kilo vermeye çalışıyorum.
İnşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur bebişlerine

banada aylarca gerek yok çatlıyo diye ama demekki çatlamıyomuş ilk iğnede tuttu çok şükür keşke sizde iğne isteseniz doktorunuzdan geçmediyse zamanınız
Ayy ne bileyim kuzumm yaa ben sordum da kist olunca veriyoz sana gerek yok dedi ama bilmiyorum ki pazartesi salı günüydi yumurtlama günü kuzumm neyse bakalım bu ay da geçsin

Saol canimm benimm inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimizee bu ay hem diaformin hem klomen hemde inofolic kullandım bakalimm.hayrlısı

Saol canimm benimm inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimizee bu ay hem diaformin hem klomen hemde inofolic kullandım bakalimm.hayrlısı
Böyle ilaç ala ala nasıl olucak bu iş diyorum ama almayınca da olmuyor işte. Kızıma da Dostinex kullanıp hamile kalmıştım ben. İnşallah vuslata ereriz tez zamanda

Böyle ilaç ala ala nasıl olucak bu iş diyorum ama almayınca da olmuyor işte. Kızıma da Dostinex kullanıp hamile kalmıştım ben. İnşallah vuslata ereriz tez zamanda
Aminn kuzum benim hormonlarimda hiç bir problem yok masallah ama ultrason görüntüsü pco olduğundan mi olmuyo 6 . Ayım inşallah bu ay güzel haberler alırızz

Kızlar selam bende glukofen ve inofolik kullanıyorum 2aydır. Bu ilaçlarla hamile kalan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…