Insulin direncleriniz nasil. Seker ilaci baslamistim ben. Adet duzene giriyor biraz daha. Ve o ay hamile kaldim. Kilo probkeminiz olmamasi gerekiyor. 78 kilodan 67 kiloya dustum. Allah tum isteyenlere nasip etsin
Kilo problemim yok insulindirencim yüksek ama glugofen kullanıyorum kullandığım ay hamile kaldım ama dus uk yaptım bi daha da olmadi arı sütü kapsülü aldım bugün bilgin var minursah_gul .!.:Insulin direncleriniz nasil. Seker ilaci baslamistim ben. Adet duzene giriyor biraz daha. Ve o ay hamile kaldim. Kilo probkeminiz olmamasi gerekiyor. 78 kilodan 67 kiloya dustum. Allah tum isteyenlere nasip etsin
Canım benim bilgi verdiğin için tşk. EderimInsulin direncleriniz nasil. Seker ilaci baslamistim ben. Adet duzene giriyor biraz daha. Ve o ay hamile kaldim. Kilo probkeminiz olmamasi gerekiyor. 78 kilodan 67 kiloya dustum. Allah tum isteyenlere nasip etsin
Öncelikle hikayenizi bizimle paylaştığınız için Allah razı olsun gece gece moral oldu bana :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah..... Bende gecen ay ilk defa klomen kullandım. Yumurta takibine gittim doktora 2tane iyi derecede yumurtam olustu. Doktor ilişki günleri verdi değerlendirdik çok şükür. Şimdi beklemedeyim. İnşallah benmde bi bebeğim olur dua edin bana. Bebeğini bekleyen meleklerin duası kabul olurmuş :) böyle iştemerhaba arkadaşlar burdaki bilgiler paylaşımlar hamilelik istediğim süre boyunca bana cok yardımcı oldu o yüzden bende hikayemi paylaşmak isterim hem bilgilenmek hem benim gibi ornekleri bilmek okumak insanı bilgilendiriyor rahatlatıyor ve yönlendiriyor.evet gelelim benim hikayeme.2009 aralık ayında pcos teshisi kondu 2013 te evlendim.2009 dan 2015 nisana kadar diıne 35 kullandım yaz sonu cocuk planladım kendimce nisanda bıraktım kontrole gittim o ay yumurtlama kontrolu yapıldı yumurtam vardı kan tahlilleri yapıldı her şey normaldi hatta dr sen ne biçin polikistik oversin çatır çatır yumurtluosun dedi.ben ağustos sonu gibi çocuk istediğim için o zamana kadar korunduk sonra bıraktık ama bu arada benim adet sapıttı 42. günlerde falan adet olmaya başladım.sonra doktora gittim benim adettler sapıttı diye 14.gun yumrtlama kontrolune çağırdı yumurta yoktu bi kaç ay kontrol yumurtlama kontrolu yapıcaz olmazsa yumurtlatcaz seni dedi.bu arada 2 dr değiştirdim bu 1.dr.obur ay 14.gun gene gittim ymurta yok yumrtlamıosun obur ay tedaviye başlıcaz dedi yolladı beni 21.gun progesteron baktır ymurtlamıyosun ama genede ekarde etmeyelim dedi. ama bütün dünyam başıma yıkıldı ne ağlaldım ne ağladım benim cucugum olmucakmı dıye düsündüm en kotusunu düsündüm senelerce cocugu olmayan ınsanlar var oylemı olcak dedim çok uzuldum 2-3 gun ruh gibiydim kendimde o azmi goremedim senelerce bekleme azmini.o ay başka dr ya gittim diğer dr un istediği tüm tesleri ultrasonları goturdum diğer doktorun yumrtlamadığımı soyledığni tedaviye başlamak istediğini soyledim.sonra doktroum pcos olduğumu adetlernin düzensiz olduğu için yumrtlamanın geç olabilceğini soyledi soktorun 14.gun yumrtlama kontrolone çağırmıs geç yumrtladıysan 14.gun ultrason 21.gun progesteron bakmak doğru olmamış belkide 21.gunden sonra ymurtladın dedi.yaklaşım cok önemli gerçekten bana dediki adetlerin düzensiz olduğu için yumrtlamaya denk getirmek zor olabilir istersen klomene başlayalım dedi tamam dedim.adetimin 3.gunu kolemene başladım sabah akşam 5.gun kullandım 12.gun ymurtlama takibine çağıdı baktı yumurta var.15.gun 10 gün süreyle sabah akşam progestan kullandım ve adetimin 15.gun yumrtam çatladı hissettim.2 yada 3 ocakta adet olmam lazımdı adetim geçikti çarşamba idrarda baktım pozitifti hemen arkasından kan testi yaptırdım 1869 cıktı cok şükür ilk aydan oldu Allah kucağıma almayı nasip etsin Allah isteyen herkeze versin inşallah cumartesi doktoruma gidicem kendimde sağlıkçı olduğum için kendi hastanemde bhcg baktırdım doktora başka yere gidiyorum çokk uzun oldu biliyorum ama bizim hikayemiz herkezin hikayesi bu hikayeler insanı umutlandırıyor motive ediyor sevgiler herkeze
Öncelikle hikayenizi bizimle paylaştığınız için Allah razı olsun gece gece moral oldu bana :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah..... Bende gecen ay ilk defa klomen kullandım. Yumurta takibine gittim doktora 2tane iyi derecede yumurtam olustu. Doktor ilişki günleri verdi değerlendirdik çok şükür. Şimdi beklemedeyim. İnşallah benmde bi bebeğim olur dua edin bana. Bebeğini bekleyen meleklerin duası kabul olurmuş :) böyle işte
Insallah sende hamilesindir canim hamilelerin duasinin kabul olduguna inaniyorum gercekten dua ediyorum tez zamanda kavusursun insallah bebegine
Valla canim ben klomen kullandım çok ümitli ydim bi tane bile yumurtam olmadı[/QUOTE][QUOTEcanım ben a_sekerim01, post: 44547095, member: 663590"]Adet oldum bugün maalesef, yeni konu açtım lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Pco lu olup serophene kullananlar diye.
Çok tesekkur ederm inşallah inşallah inşallah
Mavikara nasilsin?nasil gdio hamilelik?sole bakalimdua ediomusun banada?bende catlatma ignesiyle dusunuyorum bayramdan sonra.ignelerle buyutup birde catlatma ignesi ve dogal iliskiyle denemek istiyorum sansimi?sence napim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?