Herkes çok kötü bir şeymiş gibi anlatıyor, korkamaya başladım mafoldumben
Bugün öğrendim bende polikistik over hastası olduğumu. Ama uzun zamandır bebeğimiz olmadığı için doktor doktor gezdiğimiz halde bir sorununuz yok deyip durduklarından şuan birilerinin yanlış giden bir durumdan bizi haberdar etmesinin sevincini yaşıyorum nerdeyse. Çünkü hastalık belli olmayınca tedavi de olmuyor haliyle. Ve ben aylarca hep bir şeyler ters gidiyor ve kimse bunu bilmiyor bende tedavi olamıyorum diye, bir de negatifle sonuçlanan hamilelik testlerinin ardından hasta olduğumu ve tedavi olunabileceğini duymak acayip umutlandırdı beni. Nihayetinde çaresiz ağır bir durum yokmuş dedim, tüm olmusuz düşünceleri barındırmama rağmen buna bile sevinir oldum. Fakat aynı durumda olduğumuz diğer arkadaşların (burada ve diğer konularda yazanlar) msjlarını okudukça paniye kapıldım. Korkmam mı gerek arkadaşlar yaaaa :uhm:
canimm hosgeldin aramiza..
sakin korkmada negatif düsünceler barindirmada canim..
bizden cok cok kötü durumda olanlar var,sükretmek gerek inanki..
bizim bebisler birazcik nazlanarak geliyorlar o kadar,böyle düsün sende..
senin adina cok sevindim cünkü bi belirsizlikle mücadele etmek yildirir insani,ögrendigine göre artik gereken tedavileri yaptirip en sonundada insallah güzel sonuca ulasirsin..
pcos asilamayacak bir problem degil,bünyeden bünyeye,hastaligin derecesinden derecesine degisiyor durum..kimi biraz kilo verince kurtuluyor,kimi dogum yapinca kurtuluyor,kimi tedavileri deniyor olmuyor,birakinca kendiliginden oluyor...bi sürü örnegi var bunlarin..o yüzden stres yapmak yok,sakince emin adimlarla ilerleyip bebislerimize kavusucaz insallah..:teselli: