Pcoslu olup yumurtlama takibiyle hamile kalan varmi????

Herkes çok kötü bir şeymiş gibi anlatıyor, korkamaya başladım mafoldumben

Bugün öğrendim bende polikistik over hastası olduğumu. Ama uzun zamandır bebeğimiz olmadığı için doktor doktor gezdiğimiz halde bir sorununuz yok deyip durduklarından şuan birilerinin yanlış giden bir durumdan bizi haberdar etmesinin sevincini yaşıyorum nerdeyse. Çünkü hastalık belli olmayınca tedavi de olmuyor haliyle. Ve ben aylarca hep bir şeyler ters gidiyor ve kimse bunu bilmiyor bende tedavi olamıyorum diye, bir de negatifle sonuçlanan hamilelik testlerinin ardından hasta olduğumu ve tedavi olunabileceğini duymak acayip umutlandırdı beni. Nihayetinde çaresiz ağır bir durum yokmuş dedim, tüm olmusuz düşünceleri barındırmama rağmen buna bile sevinir oldum. Fakat aynı durumda olduğumuz diğer arkadaşların (burada ve diğer konularda yazanlar) msjlarını okudukça paniye kapıldım. Korkmam mı gerek arkadaşlar yaaaa :uhm:

canimm hosgeldin aramiza..
sakin korkmada negatif düsünceler barindirmada canim..
bizden cok cok kötü durumda olanlar var,sükretmek gerek inanki..
bizim bebisler birazcik nazlanarak geliyorlar o kadar,böyle düsün sende..
senin adina cok sevindim cünkü bi belirsizlikle mücadele etmek yildirir insani,ögrendigine göre artik gereken tedavileri yaptirip en sonundada insallah güzel sonuca ulasirsin..
pcos asilamayacak bir problem degil,bünyeden bünyeye,hastaligin derecesinden derecesine degisiyor durum..kimi biraz kilo verince kurtuluyor,kimi dogum yapinca kurtuluyor,kimi tedavileri deniyor olmuyor,birakinca kendiliginden oluyor...bi sürü örnegi var bunlarin..o yüzden stres yapmak yok,sakince emin adimlarla ilerleyip bebislerimize kavusucaz insallah..:teselli:

hoşbulduk canımm.çok sagol
bende biraz kendimden bahsedeyim.23yasındayım 1,5yıllık evliyim.18yaşımdan beri gitmediğim hastane doktor kalmadı hepsi bana diana35 verdiler yumurtalıklarım tembelmiş diyee.şimdi1,5yıllık evliyim 1ay önce doktora gittim adet düzensizliği yüzünden.doktorum bana polikistik over oldugumu ve çocuk için tedavi görmem gerelktiriğ söyledi.aslında çacuk düşünmüyordum ama hastalıgımı ögrendıklten sonraa karar verik madem tedaviyle bebeğim olcak o zaman başlayalım dedik.2haftadır yumurta takıbı yapılıyorr.fakat doktorum bana yumurtan yok dedi.sag ve sol yumurtalıklarımdada kist varmış.ama yumurta yok dedi.perşembe günü tekarra muayne olcam yani yarın.hala yumurtam yoksa ilaç tedavisne başlayacaz.umarım hepimiz en kısa zamanda anne oluruz arkadaşlar.

canim benim tekrar tekrar hosgeldin aramiza a.s.
konustugumuz gibi negatif düsünceleri atiyoruzzz yerimseniben
yumurtasi olmayipta düzgün bir tedaviyle yumurta olusup hamile kalan bircok insan var..
hic merak etme,dedigim gibi bizim yumurtaliklarda yumurtalarda hem cok hassas hemde cok inatcilar.. kaydirigubbakcemile3
onlara inat bizde tedavilerimizi ihmal etmicez ve güzel sonuclarla karsilasicaz insallah :Saruboceq:
yarin güzel haberlerini bekliyorumm :1rolleyes:

canimm hosgeldin aramiza..
sakin korkmada negatif düsünceler barindirmada canim..
bizden cok cok kötü durumda olanlar var,sükretmek gerek inanki..
bizim bebisler birazcik nazlanarak geliyorlar o kadar,böyle düsün sende..
senin adina cok sevindim cünkü bi belirsizlikle mücadele etmek yildirir insani,ögrendigine göre artik gereken tedavileri yaptirip en sonundada insallah güzel sonuca ulasirsin..
pcos asilamayacak bir problem degil,bünyeden bünyeye,hastaligin derecesinden derecesine degisiyor durum..kimi biraz kilo verince kurtuluyor,kimi dogum yapinca kurtuluyor,kimi tedavileri deniyor olmuyor,birakinca kendiliginden oluyor...bi sürü örnegi var bunlarin..o yüzden stres yapmak yok,sakince emin adimlarla ilerleyip bebislerimize kavusucaz insallah..:teselli:

sana katılıyorum canımmm çokk haklısın .hakkımızda hayırlısı artık

canim benim tekrar tekrar hosgeldin aramiza a.s.
konustugumuz gibi negatif düsünceleri atiyoruzzz yerimseniben
yumurtasi olmayipta düzgün bir tedaviyle yumurta olusup hamile kalan bircok insan var..
hic merak etme,dedigim gibi bizim yumurtaliklarda yumurtalarda hem cok hassas hemde cok inatcilar.. kaydirigubbakcemile3
onlara inat bizde tedavilerimizi ihmal etmicez ve güzel sonuclarla karsilasicaz insallah :Saruboceq:
yarin güzel haberlerini bekliyorumm :1rolleyes:

evet canım biraz inatcılaar.haklısın mücadele etcez onlarla opuyorumnanaktan
hakkımızda hayırlısıcanım gelir gelmez yazcam hemen opuyorumnanaktan

evet canım biraz inatcılaar.haklısın mücadele etcez onlarla opuyorumnanaktan
hakkımızda hayırlısıcanım gelir gelmez yazcam hemen opuyorumnanaktan

evet onlar inatsa,biz onlardan daha inadiz degil mi kaydirigubbakcemile3
erkek infertilitesi topigindeki arkadaslarimla bir sloganimiz bile vardi
:lepi:HERSEY COCUK ICIN :lepi:
kaydirigubbakcemile3

evet onlar inatsa,biz onlardan daha inadiz degil mi kaydirigubbakcemile3
erkek infertilitesi topigindeki arkadaslarimla bir sloganimiz bile vardi
:lepi:HERSEY COCUK ICIN :lepi:
kaydirigubbakcemile3

slogan süper canımm

pkolu arkadaşları bu topiğe davet etmek lazım canımm opuyorumnanaktan

neyse canım ben çıkıyorum bana dua et canım yarın grş öptüm hayırlı akşamlar

mrb arkdaşım.aslında hatalıgını ögrenmen güzel çok güzel konusmussun valla.ben çok duydum pko olupdaa hamıle kalan canım ilac tedavisiyle yada tüp bebekle hamıle kalan arkadaslar var.bence işini iyi yapan bi doktor bul kendine ve tedavine başla canım.umarım en kısa zamnada hayırlısıyla hamıle kalırsın

Teşekkürler

Pko lu olduğumu bir tüp bebek merkezine giderek öğrendim, doktor da merkezde gerçekten iyi. Bugün de rahim filmi çektirdim ve bir kanal tıkalı, diğerini de zar zor açmışlar 1 ken 2 oldu problemler. Bakalım yarın kan tahlili ve sperm analizi de belli olacak ve doktorla görüşülecek. Umarım bir an önce tedaviye veya tüp bebeğe başlanır.:Saruboceq:

İsteyen herkes bebeğine kavuşur umarım

Teşekkürler

Pko lu olduğumu bir tüp bebek merkezine giderek öğrendim, doktor da merkezde gerçekten iyi. Bugün de rahim filmi çektirdim ve bir kanal tıkalı, diğerini de zar zor açmışlar 1 ken 2 oldu problemler. Bakalım yarın kan tahlili ve sperm analizi de belli olacak ve doktorla görüşülecek. Umarım bir an önce tedaviye veya tüp bebeğe başlanır.:Saruboceq:

amin canım amin.inş.bir sorun cıkmzda en kısa zamanda meleğine kavusursun canım:Saruboceq:
dualarım seninle.bilgi veririsen sevinirim canım .hiç ilaç tedavisne başlamadanmı tüp bebege gectin canım

slogan süper canımm

pkolu arkadaşları bu topiğe davet etmek lazım canımm opuyorumnanaktan
evet demi süper kaydirigubbakcemile5
kapimiz herkese acik canim..
olumunekankayizsmile

Teşekkürler

canim hic üzülme,bir tanesi acikmis sükür ki,hic merak etme,gelecegi varsa tek tüplede geliyor inánki..
insallah sperm analiziniz güzel cikar ve bir an önce tedaviye baslarsin,güzel sonuclar alirsin insallah :ecrin_bebek:

kızzzlaaaarr bende varım benide alın aranıza
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hosgeldin canim aramiza alkisalkisalkis
üzülme sakinn,stres,üzüntü yerine bizim ilacimiz umut ve sakinlik olmali canim :teselli:
kendinden bahsetmek ister misin biraz yerimseniben
tedavi görüyor musun?ne zaman ögrendin pcos oldugunu,hangi ilaclari kullaniyorsun mesela

evet demi süper kaydirigubbakcemile5
kapimiz herkese acik canim..
olumunekankayizsmile

canim hic üzülme,bir tanesi acikmis sükür ki,hic merak etme,gelecegi varsa tek tüplede geliyor inánki..
insallah sperm analiziniz güzel cikar ve bir an önce tedaviye baslarsin,güzel sonuclar alirsin insallah :ecrin_bebek:

amin canım amin

hosgeldin canim aramiza alkisalkisalkis
üzülme sakinn,stres,üzüntü yerine bizim ilacimiz umut ve sakinlik olmali canim :teselli:
kendinden bahsetmek ister misin biraz yerimseniben
tedavi görüyor musun?ne zaman ögrendin pcos oldugunu,hangi ilaclari kullaniyorsun mesela

yazayım canım...
1.5 sene evliyim ve 22 yaşındayım..
evlenmeden öncede adet düzensizliği yaşıodum ama mutlaka her ay oluodum...
evlendikten sonra bi defasında 2 ay adet olmadım ve doktora gittiğim sırada öğrendim..
52 kiloyum bu arada..
doktor hastalıgımın çok ilerleyen boyutlarda olmadıgını söledi..
ve ilaç falan vermedi...
bebeğin olur korkma dedi...
endişe edilecek bi durumun yok onun içn herşeyi normal seyirine bırakın dedi...
içim rahat etmedi tabi, en az 3 doktora daha gittim ve hepside aynı şeyi söleyince duruldum biraz..
ben çnk çok vesveseli bi hatunum.
dünyam kararır hemen:(((
nese geçen senenin agustos ayında eşimle korunmayı bıraktık..gel görki hala bi sonuç elde edemedik..
geçen ay 1 hafta oyunca yumurta takibim yapıldı..
ondan öncede serephone adlı bi ilaç içtim..
doktor bu ilaca ragmen yumurtlalıkların gereken gelişmeyi göstermemiş dedi..
ama ben nası ağlıorum anlatamam..hastanede ağlıorum yolda ağıorum evde ağlıorum deli olcam ama...
en son muayenemde doktor bana çok karamsar oldugumu söleyip eşimin yanındada biraz azarlayınca az toparladım kendimi..adam bana nie yerle göğün arasında kalmışsın gibi davranıosun görüceksin seni ben doğurtucam diiyince moralim yeniden düzeldi..
işte o muayenede bana adetinin 3 günü gel dedi..
ben bu ay hala adet olmadım..
doğrusu tarihimide bilmiorum..
geçen ay ilaçla 4.nde olmuştum bu ayda öle olur belki dedim ama ne gelen var ne giden..
bekliom bende işte biçare...

yazayım canım...
1.5 sene evliyim ve 22 yaşındayım..
evlenmeden öncede adet düzensizliği yaşıodum ama mutlaka her ay oluodum...
evlendikten sonra bi defasında 2 ay adet olmadım ve doktora gittiğim sırada öğrendim..
52 kiloyum bu arada..
doktor hastalıgımın çok ilerleyen boyutlarda olmadıgını söledi..
ve ilaç falan vermedi...
bebeğin olur korkma dedi...
endişe edilecek bi durumun yok onun içn herşeyi normal seyirine bırakın dedi...
iim rahat etmedi tabi an az 3 doktora daha gittim ve hepside aynı şeyi söleyince duruldum biraz..
ben çnk çok vesveseli bi hatunum.
dünyam kararır hemen:(((
nese geçen senenin agustos ayında eşimle korunmayı bıraktık..gel görki hala bi sonuç elde edemedik..
geçen ay 1 hafta oyunca yumurta takibim yapıldı..
ondan öncede serephone adlı bi ilaç içtim..
doktor bu ilaca ragmen yumurtlaıkların gereken gelişmeyi göstermemiş dedi..
ama ben nası ağlıorum anlatamam..hastanede ağlıorum yolda aıorum evde ağlıorum deli olcam ama...
en son muayenemde doktor bana çok karamsar oldugumu sölyip eşimin yanındada biraz azarlayınca az toparladım kendimi..adam bana nie yerle göğün arasında kalmışsın gibi davranıosun görüceksin seni ben doğurtucam diiyince moralim yeniden düzeldi..
işte o muayenede bana adetinin 3 günü gel dedi..
ben bu ay hala adet olmadım..
doğrusu tarihimide bilmiorum..
geçen ay ilaçla 4.nde olmuştum bu ayda öle olur belki dedim ama ne gelen var ne giden..
bekliom bende işte biçare...

canim öncelikle gecmis olsun..
aslinda senin hic evham yapmaman gerek cünkü bende dahil bir cok arkadasimiz pcosu en agir sekilde geciriyoruz suan..ve bu durumda bile öyle cok hamile kalan arkadaslarimiz varki...insallah hepimizin bebisleri olucak :Saruboceq:
doktorunda bahsetmistir sana mutlaka,pcosun en büyük düsmani stres diye..
streste sürekli düsünerek,olacakmi-olmayacakmi,adetim niye gecikti acaba hamilemiyim sorulariyla basliyor..
yani öncelikle bence bunlari kafandan atmaya bak sen yerimseniben
hatta bence adetinin gelmemeside bundandir..ki doktorum bana pcosta 2-3 ayda adet görmek normal sayiliyor demisti..düsün ben 6 ayda bir olabilirsem ne mutlu bana-tatlicadiarzu-
icim rahat etmiyorsa ve bir an önce baslamak istiyorsan doktorunla görüsüp adet söktürücü vermesini isteyebilirsin,ama bence biraz daha bekle bakalim..
hakkinda hayirlisi olsun canim,durumundan haberdar et bizleriolumunekankayizsmile

canim öncelikle gecmis olsun..
aslinda senin hic evham yapmaman gerek cünkü bende dahil bir cok arkadasimiz pcosu en agir sekilde geciriyoruz suan..ve bu durumda bile öyle cok hamile kalan arkadaslarimiz varki...insallah hepimizin bebisleri olucak :Saruboceq:
doktorunda bahsetmistir sana mutlaka,pcosun en büyük düsmani stres diye..
streste sürekli düsünerek,olacakmi-olmayacakmi,adetim niye gecikti acaba hamilemiyim sorulariyla basliyor..
yani öncelikle bence bunlari kafandan atmaya bak sen yerimseniben
hatta bence adetinin gelmemeside bundandir..ki doktorum bana pcosta 2-3 ayda adet görmek normal sayiliyor demisti..düsün ben 6 ayda bir olabilirsem ne mutlu bana-tatlicadiarzu-
icim rahat etmiyorsa ve bir an önce baslamak istiyorsan doktorunla görüsüp adet söktürücü vermesini isteyebilirsin,ama bence biraz daha bekle bakalim..
hakkinda hayirlisi olsun canim,durumundan haberdar et bizleriolumunekankayizsmile
saol canım..
evet şu stres beni mahvedio zaten..
bende beklicem canım biraz daha bakalım ay sonuna kadar olmazsam alırım adet söktürücüyü...
sen nekadarlık evlisin canım..

saol canım..
evet şu stres beni mahvedio zaten..
bende beklicem canım biraz daha bakalım ay sonuna kadar olmazsam alırım adet söktürücüyü...
sen nekadarlık evlisin canım..

stres yok yola devam :lepi:
bekle bakalim canim,belkide bir sürpriz yapar senin ufaklik,aman ha doktorun önermedikce alma söktürücüyü :sinifsinif:
bende 3 sene bitecek canim..24 yasimdayim..
ben beni bildim bilelide pcosluyum..
2 defa yumurtlama takibi denedik,olmadi..
bakalim simdi 3.denemedeyiz..yarin konrtolüm var..bugünden itibaren 2 ayri igne birden yapicam..böyle iste..yilmadim deniyorum yerimseniben

Back
X