Pcoslu olup yumurtlama takibiyle hamile kalan varmi????

Aşılamam yapılıyoooooooor :teytey:

Dün kontrolüm vardı adetimin 13. günüydü yumurtalar 11,5 ve 12 mm olmuş sağlıklı birine göre iyi değil fakat polikistik overlı birine göre iyi dedi, salı günü tekrar kontrol var o gün 15 16 mm olurmuş cumaya da 18 19 mm olur ve aşılamam yapılırmış. Bana küçük geldi boyutları üstüne basa basa sordum ya büyümezse bu boyutta kalırsa diye ama büyümeye devam eder meraklanma dediler. Bu haberi almak bile yetti, hem uçuyorum sevinçten hem de ya tutmazsa diye korkuyorum, ne hissedeceğimi şaşırdım. İnşallah ilk deneme tutar. :Saruboceq:

Dün kontrolüm vardı adetimin 13. günüydü yumurtalar 11,5 ve 12 mm olmuş sağlıklı birine göre iyi değil fakat polikistik overlı birine göre iyi dedi, salı günü tekrar kontrol var o gün 15 16 mm olurmuş cumaya da 18 19 mm olur ve aşılamam yapılırmış. Bana küçük geldi boyutları üstüne basa basa sordum ya büyümezse bu boyutta kalırsa diye ama büyümeye devam eder meraklanma dediler. Bu haberi almak bile yetti, hem uçuyorum sevinçten hem de ya tutmazsa diye korkuyorum, ne hissedeceğimi şaşırdım. İnşallah ilk deneme tutar. :Saruboceq:

canimm cok sevindimm alkisalkisalkis
insallah tutar :Saruboceq:
neler kullaniyordun sen?
bakarsin cumayi bile beklemezler,daha erkende olabilir,cünkü biliyorsun belli olmuyor bizimkilerin sagi solu yerimseniben
hadi bakalim mutlaka haberdar et bizleri,insallah güzel sonuclar alisin ve burdan halayini cekeriz hep beraber :teytey::1rolleyes:

kizlar bu arada toplanalim artik yavas yavas,güzel bir liste yapalim,diger arkadaslarimizda kolayca ulasabilsinler bilgilere,ne dersiniz? opuyorumnanaktan
ilk hamilemiz kim olacak bakalim opuyorumnanaktan

neler kullaniyordun sen?
bakarsin cumayi bile beklemezler,daha erkende olabilir,cünkü biliyorsun belli olmuyor bizimkilerin sagi solu yerimseniben
hadi bakalim mutlaka haberdar et bizleri,insallah güzel sonuclar alisin ve burdan halayini cekeriz hep beraber :teytey::1rolleyes:

Canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için her şey güzel gelişir.
Bakalım artık ben cumaya kadar gelişmesine de razıyım, yeter ki gelişmeye devam etsin. Adetin 3. günü klomen kullandım 5 gün. Corasprin, glukofen, folikasit. Ayrıca benim doktor olası hamilelik için kan yapıcı şeyler yiyip içmemi istedi ve bol bol su içmemi. Her gece yatmadan önce bir kadeh kırmızı şarap içiyorum, kırmızı üzüm yiyorum. Embriyo rahme ulaştığında en fazla kılcal damarın olduğu bölgeye yapışırmış ve o bölgeye kan pompalandıkça tutunma kuvveti artarmış. Yani hamile kalmayı kolaylaştırmak için değil de kalırsak tutunması için işe yarayacak inşallah.
Gelişmeler oldukça haber veririm. İnşallah herkesten güzel haberler duyarız hepimiz kavuşuruz bebeklerimize:Saruboceq:

neler kullaniyordun sen?

Bakalım artık ben cumaya kadar gelişmesine de razıyım, yeter ki gelişmeye devam etsin. Adetin 3. günü klomen kullandım 5 gün. Corasprin, glukofen, folikasit. Ayrıca benim doktor olası hamilelik için kan yapıcı şeyler yiyip içmemi istedi ve bol bol su içmemi. Her gece yatmadan önce bir kadeh kırmızı şarap içiyorum, kırmızı üzüm yiyorum. Embriyo rahme ulaştığında en fazla kılcal damarın olduğu bölgeye yapışırmış ve o bölgeye kan pompalandıkça tutunma kuvveti artarmış. Yani hamile kalmayı kolaylaştırmak için değil de kalırsak tutunması için işe yarayacak inşallah.
Gelişmeler oldukça haber veririm. İnşallah herkesten güzel haberler duyarız hepimiz kavuşuruz bebeklerimize:Saruboceq:

canimm hakkinda hayirlisi olsun insallahh
burdan cikacak ilk hamilemiz olursun umarim canimm :emir_bebek::sm_cool:

canım ben 3 ay kullandım klomeni.yumurta oluşmadı.
şimdi adetimi bekliyorum,bugün 35.gün ama halen olmadım.adet olursam aşılama tedavisine başlicaaaz kısmetse.büyük ihtimalle de yumurtlama iğnesi vurulacaaam.hakkımızda hayırlısı olsun

anladım canım benım anlamadıgım sey ben niye 1ay kullandım kloeme sadece 50mglık hemen iğneye geçiyoz bendede yumurtlama olmadı bilmiyorumkismile

hayırlsıı olsun canım

canimm yogun diyede böyle gecistirmek olmazki ama :olmaz:
tamamen senin kararin ama bana kalirsa fazla vakit kaybetmeden baska bir doktora daha gidin.klomen konusunda bisey diyemeyecegim,cünkü ben hic klomen kullanmadim,direk ignelerle basladik..ignenin daha etkili oldugunu biliyorum..hakkinda hayirlisi olsun..
ama bu tedavi gercekten yogun ilgi istiyor,öyle ki benim doktorum kan tahlili sonuclarimi bile direk beni arayarak söylüyor,yani güvenmen cok cok önemli..
insallah bundan sonrasi senin icin cok iyi olur,sende benim dualarimdasin canimm opuyorumnanaktan

amin canım sagolll teşekkürler bakıyorum başka hastenye bakaım yarında gideyım sonkezz bakalım ne diyck hadı hayırlııssopuyorumnanaktan

inş.büyürler inş.aşılaman tutar canım dualrımız senınle bitanem hadı hayırlısıopuyorumnanaktan

kizlar bu arada toplanalim artik yavas yavas,güzel bir liste yapalim,diger arkadaslarimizda kolayca ulasabilsinler bilgilere,ne dersiniz? opuyorumnanaktan
ilk hamilemiz kim olacak bakalim opuyorumnanaktan

haklısın canım hadi bi liste yapalımmmmm kim yapcak listeyi sen yap istersen canımm opuyorumnanaktan

amin canım sagolll teşekkürler bakıyorum başka hastenye bakaım yarında gideyım sonkezz bakalım ne diyck hadı hayırlııssopuyorumnanaktan

haklısın canım hadi bi liste yapalımmmmm kim yapcak listeyi sen yap istersen canımm opuyorumnanaktan

hayirlisi olsun canimm,insallah güzel biseyler duyariz bu defa :Saruboceq:
bende 4 te gidicem bakalim ne dicek :sinifsinif:
liste yapalim yapmasina ama listeye girmek isteyenler bilgilerini yazsinlar..
aksam yada yarin yapariz,istersen sende yapabilirsin ugrasmayi seviyorsan eger yerimseniben

hayirlisi olsun canimm,insallah güzel biseyler duyariz bu defa :Saruboceq:
bende 4 te gidicem bakalim ne dicek :sinifsinif:
liste yapalim yapmasina ama listeye girmek isteyenler bilgilerini yazsinlar..
aksam yada yarin yapariz,istersen sende yapabilirsin ugrasmayi seviyorsan eger yerimseniben

gelince yaz canım merak edıyorummm.
ben pek tutamam listeyi canım.çalısıyorum pek düzenli giremiyom nete .ama herkes bilgilerini yazsınn bırımız yaparız listeyi

gelince yaz canım merak edıyorummm.
ben pek tutamam listeyi canım.çalısıyorum pek düzenli giremiyom nete .ama herkes bilgilerini yazsınn bırımız yaparız listeyi

canimmm dün gittim iste,büyümüsler nihayetttt olumunekankayizsmile
yalniz tek sorun e2 hormonum 200 de kalmis,onunda en az 400 olmasi gerekiyormus..
bugünde puregon ve menagon ignemi vurup yarin nihayeeetttttt catlatma ignemi yapacagimmm kaydirigubbakcemile5
sonrasi malumm :kedi:
bu arada birden fazla yumurta elde edilmisti ya,yarisi büyük yarisi kücük...
o yüzden haftaya sali yada carsamba günü bir tane daha catlatma ignesi yapip beklemeye baslayacagim bakalim...
2.catlatma ignemden itibaren 15.günde malum testi yapacagiz eyvahedigeldismile
ayy hadi hayirlisi...cok korkuyorummm ya tutmazsa yine diye eyvahedigeldismile

canimm bu arada sen gittin mi doktora??ne dedi??
insallah bu topik sansli gelmistirde hep beraber hamis kaliriz opuyorumnanaktan

canimmm dün gittim iste,büyümüsler nihayetttt olumunekankayizsmile
yalniz tek sorun e2 hormonum 200 de kalmis,onunda en az 400 olmasi gerekiyormus..
bugünde puregon ve menagon ignemi vurup yarin nihayeeetttttt catlatma ignemi yapacagimmm kaydirigubbakcemile5
sonrasi malumm :kedi:
bu arada birden fazla yumurta elde edilmisti ya,yarisi büyük yarisi kücük...
o yüzden haftaya sali yada carsamba günü bir tane daha catlatma ignesi yapip beklemeye baslayacagim bakalim...
2.catlatma ignemden itibaren 15.günde malum testi yapacagiz eyvahedigeldismile
ayy hadi hayirlisi...cok korkuyorummm ya tutmazsa yine diye eyvahedigeldismile

ooo iyi hadı hayırlısı canımmm.hadı bakalım güzel haberlerkle gel.ben gitiim bugun doktoraa farlutal , folıc plus ,glucophage adetim bitmeden gel dedi rahım filmi çekilcekk.bide eşimden n sprem testi istedı canımmm.hadı hayırlısıs

ooo iyi hadı hayırlısı canımmm.hadı bakalım güzel haberlerkle gel.ben gitiim bugun doktoraa farlutal , folıc plus ,glucophage adetim bitmeden gel dedi rahım filmi çekilcekk.bide eşimden n sprem testi istedı canımmm.hadı hayırlısıs

sagol canimm:asigim:
bende senin icin cok sevindim...folik asit ve glucophage kullanmiyormuydun sen daha önceden?
farlutalla iyice bi temizlensin icin,sonra sifirdan baslarsin,cok daha güzel olur hersey emin ol..
bi kere yumurta olusmadi diye hic olusmucak gibi bisey yok,basladiginda sendende güzel haberler alicaz insallahh yerimseniben

sagol canimm:asigim:
bende senin icin cok sevindim...folik asit ve glucophage kullanmiyormuydun sen daha önceden?
farlutalla iyice bi temizlensin icin,sonra sifirdan baslarsin,cok daha güzel olur hersey emin ol..
bi kere yumurta olusmadi diye hic olusmucak gibi bisey yok,basladiginda sendende güzel haberler alicaz insallahh yerimseniben

sAGOL CANIM YOK DAHA ÖNCE KULLANMAMISTIM FOLIK ASIT VE GLUCOPHANE AMA BU GLUCOPHANE YLE HAMILE KALAN ÇOKMUJS İNŞ.BANADA YARAR.FARLUTAL DAHA ÖNCE KULLANDIM CANIM.ŞİMDİDE KULLANIYORUM HASTA OLAYIMDA FİLM ÇEKİLCEK İŞTEE.EVET CANIM BU AY YUMURTA OLMAZSA İNŞ.BİDAAKI AY OLURR.Bİ BAŞLIYAYIMDA İĞNEYE

sAGOL CANIM YOK DAHA ÖNCE KULLANMAMISTIM FOLIK ASIT VE GLUCOPHANE AMA BU GLUCOPHANE YLE HAMILE KALAN ÇOKMUJS İNŞ.BANADA YARAR.FARLUTAL DAHA ÖNCE KULLANDIM CANIM.ŞİMDİDE KULLANIYORUM HASTA OLAYIMDA FİLM ÇEKİLCEK İŞTEE.EVET CANIM BU AY YUMURTA OLMAZSA İNŞ.BİDAAKI AY OLURR.Bİ BAŞLIYAYIMDA İĞNEYE

evet canim glucophage(metformin) bir cok pcosluda hemen etki gösteriyormus canim,forumda cok örnegi var,insallah sendede hemen etki gösterirde baska biseye gerek kalmaz :Saruboceq:
bende glukofen kullaniyorum yillardir,ama bende gözle görülür bir etkisi yok..
o kadar adet söktürücü kullandim,en iyilerinden biri bencede farlutaldi..folik asiti sana kaclik önerdi?
ben 800mg kullaniyordum,hamile kalmadan önce 400lük yeter dedi,hamile kalindiktan sonra 800 e cikmasi gerekiyormus.ayy hadi bakalimmm,heyecanlandim senin icin olumunekankayizsmile

evet canim glucophage(metformin) bir cok pcosluda hemen etki gösteriyormus canim,forumda cok örnegi var,insallah sendede hemen etki gösterirde baska biseye gerek kalmaz :Saruboceq:
bende glukofen kullaniyorum yillardir,ama bende gözle görülür bir etkisi yok..
o kadar adet söktürücü kullandim,en iyilerinden biri bencede farlutaldi..folik asiti sana kaclik önerdi?
ben 800mg kullaniyordum,hamile kalmadan önce 400lük yeter dedi,hamile kalindiktan sonra 800 e cikmasi gerekiyormus.ayy hadi bakalimmm,heyecanlandim senin icin olumunekankayizsmile

sagol canım benım bakalım nolcak bekliyoz iştee.geçen cuma doktora sordum glukofen kullanbılırmısyım kullan dedı.dün kendisi glucophane yazdı bende glukofeni bıraktım canım.zaten glukofen bende acayıp mıgde bulantısı yaptıı.folıc plus yazıyor canım 90adet mg yazmıyor göremedişm valla

merhaba,

bende aranıza yeni katılanlardanım,bende 2009 ağustostan beri korunmayı bıraktım fakat adet düzensizliğim olduğu için doktora gittim söktürücü verdi sonrada doğum kontrol hapı kullanacaksın dedi 1 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra adetimin 3.günü yumurta takibine başlayacağız dedi ve tüm testleri yaptı ve hafif bir yumurtlama bozukluğu olduğunu söyledi neyse 2 ay yumurta takibi yapıldı ve ikisinde de hamile kalamadım HSG çektirdim tüplerde açık çıktı yaklaşık şubat ayında yumurta takımı yapamadık film çektirdiğim için sonrasında şubat sonunda adet olmam lazımdı geçiktim ve doktora gittim farlutal verdi 9 gün ve galiba olucam hafif ağrılar var işte böyle yine adetin 3.günü gidicem

Back
X