Pcoslu olup yumurtlama takibiyle hamile kalan varmi????

canım tedavi süreci nasıl oluyor belgin varmı ben bu ay ilk defa klomen e basladım bakalım klomen bittikten 2 gün sonra doktorum tekrar cagırdı bundan sonra olum lu veya olumsuz gelismelerde ne yollar izleniyor biliyormusun simdiden tesekkürler insallah hepimize rabbim mis kokulu yavrular veririr...

tatlım galiba aşılama için nasıl bir yol takip ediliyo diye sormuşsun.herkeze farklı yollar uygulanıyor bünyeye göre değişiyor.benim yumurtalarım pkos tan dolayı bayagı dirençli ben klomen yerine gonal f kullandım göbekten her akşam igne vuruldum.belirli günlerde ve sık sık yumurtaların boyutları ölçüldü uygun zaman gelince ovitrelle diye çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra aşılamam oldu şimdide14 gün beklicem sonuç için.sana tavsiyem kafana bişi takma bu yumurtalar bi garip ilk etapta seçilen yok henüz yeterli boyuta gelmemiş diyebilir doktor ben bunlara çok takılmıştım hala niye büyümüyolar diye ama ilaçlarla illa büyüyolar.Allahın izniyle miss kokulu yavrularımız gelicek inşlh....:ecrin_bebek:

KIZLAR BU AKŞAM SAAT 6'DA KESEYİ GÖRMEYE GİDECEĞİZ İNŞALLAH, SİZLERE MUTLAKA HABER VERİCEM..

BU ARADA ECRİN VARİKOSEL OLABİLİR AMA HEMEN AMELİYAT DÜŞÜNMEYİN DERİM,yasakkelime
BİR KAÇ DEFA AŞILAMA DENEYİN İSTERSENŞeniz YIKAMA SONUNDA 3-5 MİLYON KALAN SAYILARADA HAMİŞ:CüvCüv:KALINIYOR... BİRDE MUTLAKA KEÇİBOYNUZU KÜRÜNÜ :lepi:DENE İŞE YARIYOR KESİNLİKLE....:hooray:

sagol canım teşeekürler bakıyoruz işte hastane falan bakıyoz iyi bir yere bulalım muayneye gitcek eşim tekraropuyorumnanaktan

canım benin esimde varikosel ameliyatı gecirdi 6 ay önce ve esimin gercek anlamda degerleri cok düsüktü ama canını sıkma 100de seksen basarılı oluyor bu ay esimin testleri yapıldı ve tamamen iylesmiş dediler hic canının sıkma bizim sperm sayımız 5milyondu amelyattan sonra 40 milyon oldu işallah sizde ii olursunuz

teşekkürler canım benım cok sagol bakalım bi amelıyat olsunda bakcaz artık sagıol.

nurben canım benım napıyorsun yaaa.keseyi ne zaman görcen canımm.bize yaz olurmu.

ben beklemedeyım bitanemm.eşimde varıkosel cıktı amelıyat olcak bakalım.herşeyde vardır bi hayırr.

KIZLAR....................:hooray::hooray: :hooray::teytey::teytey::teytey:
KESEYİ GÖRDÜK, mini mini daha :nazar:... Dış gebelik falan bişey yok... :nazar:
Ayın 28'inde de bebikimin:emir_bebek: mini mini kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşallah... Cuma günü doktora gittim ama evde net yok o yüzden ancak cevap yazabildim kızlar... Aralık anneleri topiğine de bakıcam inşallah bi aralar.gamyoncuiremsu

nurben canım benım napıyorsun yaaa.keseyi ne zaman görcen canımm.bize yaz olurmu.

ben beklemedeyım bitanemm.eşimde varıkosel cıktı amelıyat olcak bakalım.herşeyde vardır bi hayırr.

Hayırlısı olsun tabiyki, ama bu ameliyattan sonra sayıların çok fazla arttığını :lepi:biliyorum, gönlünü çok rahat tut,:teselli: eşinede destek olmaya devam, bu yolda pes etmek yok unutma sakın....zemuszemus

Ayın 28'inde de bebikimin:emir_bebek: mini mini kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşallah... Cuma günü doktora gittim ama evde net yok o yüzden ancak cevap yazabildim kızlar... Aralık anneleri topiğine de bakıcam inşallah bi aralar.gamyoncuiremsu

günaydın canım benım senın adına çok sevindim bitanem hadı hayırlısı olsun.inş.kalp atıslarınıda duyarsın bebişinin.

evet canım eşime desetk oluyorum zaten .eylul gibi amelıyat olcak galıbaa.bu yaz tatıl yapalım dıyor bakalım bilmiyorum tyapcaz bişeyler çok fazla sıkmıyorum zaten eşimi.evet bende duydum bu amelıyattan sonraa çok kişi hamıle kalmıs bakalım bi olsun hayırlısıylada sonra bakcaz bitanem :)opuyorumnanaktan

inş.herşey yolunda gider canım benımm.dualarım senınleee:Saruboceq:

çok sevindim tatlım hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin hihoyyyt hihoyyytdarısı bizlerin başına inşlhhh.. kendine ve bebişine çok dikkat ett..

niyeee kımse gelmıyorrr artık burayaaaaaaaaa :( nurben ne yaptın canım merak ettım

niyeee kımse gelmıyorrr artık burayaaaaaaaaa :( nurben ne yaptın canım merak ettım

senağlama
Kızlar, haberler hiçte hoş değil, 6 hafta 1 2 günlükken bebişimi tutamadım, kaydı gitti ellerimden...
Anlayamadım, ne mide bulantısı ne bişey, hamile olduğumu bile anlayamadığım için HAMİLE GİBİ DAVRANAMADIM,:oklava: kendimi yordum, yersiz hareket ettim. Şimdi kendime çok ama çok kızıyorum, arık olan oldu, daha bebeğimin kalp atışını duyamadan kaybettim onu....
Ama bana ders oldu ecrin87, bir kere daha hamile kalayım, evi bilmem ne götürürse götürsün, ütülenecekler dağ gibi olsun dönüp yüzümü bakmayacağım...
Kaç gündür evde yattım durdum, ama işe yaramadı, düzelicek derken daha da arttı kanamam...
NASİPTE YOKMUŞ BU BEBEK DİYORUM, KENDİMİ BÖYLE AVUTUYORUM....
RABBİME SIĞINIYORUM, RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER diyorum...

senağlama
Kızlar, haberler hiçte hoş değil, 6 hafta 1 2 günlükken bebişimi tutamadım, kaydı gitti ellerimden...
Anlayamadım, ne mide bulantısı ne bişey, hamile olduğumu bile anlayamadığım için HAMİLE GİBİ DAVRANAMADIM,:oklava: kendimi yordum, yersiz hareket ettim. Şimdi kendime çok ama çok kızıyorum, arık olan oldu, daha bebeğimin kalp atışını duyamadan kaybettim onu....
Ama bana ders oldu ecrin87, bir kere daha hamile kalayım, evi bilmem ne götürürse götürsün, ütülenecekler dağ gibi olsun dönüp yüzümü bakmayacağım...
Kaç gündür evde yattım durdum, ama işe yaramadı, düzelicek derken daha da arttı kanamam...

canım benim ,Allahım en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşlh. geçmiş olsun çok üzüldüm.benimde aşılama sonucum negatif geldi doktor 2 ay ara verdi.hakkımızda hayırlısı.

senağlama

canım benım yaaa benımde aklım hep sendeydı naptı acaba diyordum yaaa çok üzüldüm şimödi yaamafoldumben niye dikkat etmedın canım yaaa niye yordun kendını yaa :oklava:.keşke biraz daha dikkat etseydın hayatım yaa offf üüzüldüm valla .neyse canım demekkı nasıp degılmıs bıtanem herseyın vardır bir yeri ve zamanı rabbım yüzüne gülecek inş..hamıle kalabıldıgınıde ögrenmek güzel bişey bakalım ben napcam kalabılcem mı tedavıde durdu eşimi beklıyorum varıkosel amelıyatı olcak bakalım.üzülme bitanem yaainş.herşey güzel olcak

canım benim ,Allahım en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşlh. geçmiş olsun çok üzüldüm.benimde aşılama sonucum negatif geldi doktor 2 ay ara verdi.hakkımızda hayırlısı.

canım senın adına çok üüzldüm yaa olsun takm kafana canım dınlen biraz.herşey güzel olcak inş..

Slm pko luyum ve Şuan 6 haftalık hamıleyım yazıyı okuyunca Çk ÜzÜldÜm rabbım tekrar nasıp etsın ınŞ.
Ama dıkket et kendıne benımde canımın kıymetı yoktu
ama artık yapmam hıbırŞey
aslında bızler Çk bebek ıstedıĞımız ıÇın mı ya oluyor kaybedıyoruz yada olmuyor yada geÇoluyor bu Şekılde ımtıhan oluyoruz ama rabbım kımseye kaldıramayacaĞı yÜkÜ yÜklemez rabbım sabır versın....

kızlar ben reglmin 3.günü test yaptrdım ama dr a gösteremedm değerlerim şöylee lütfen yorumlayın çok korkuyorum fsh 6,97 lh 8,02 estradiol 51 tsh 1,23 t3 2,09 t4 0,88 progesteron 0,01 yaaa offff 1 yıldır korunmuyoruzz ama hamile kalamıorumm sanırım progesteronda sorun warrr lütfenn yorumlayın yaaa

Kızlar bende klomen kullanıyorum pcosluymuşum ama benim reglim gecikmiyor tam tersine erken geliyor. ılk defa nisan ayında 12. günümde ara kanama geçirdim bir gün sonrada yumurta takibim vardı ama yumurta oluşmamış ara kanama nedeniyle.. Regli olunca gel dedi ben 35 günde bir oluyordum 27. günde oldum tekrar ara kanamayı saymadan ama şehir dışındaydım gelemedim dr. Bu ayda reglimi 20. günümde oldum. Doktora gittim hormonda fsh yüksek çıktı.. Peki klomenle hamile kalanlar yumurtanı gelişmeye başlarken ve çatlatıldığında yumurtalıklarınızda ağrı oluyor mu kendini belli ediyor mu büyüdüğüne dair merak ediyorum Ben bugün 5. hapımı içtim.. Sağ tarafımda biraz ağrılar başladı yavaştan...

Kızlar bende klomen kullanıyorum pcosluymuşum ama benim reglim gecikmiyor tam tersine erken geliyor. İlk defa nisan ayında 12. günümde ara kanama geçirdim bir gün sonrada yumurta takibim vardı ama yumurta oluşmamış ara kanama nedeniyle.. Regli olunca gel dedi ben 35 günde bir oluyordum 27. günde oldum tekrar ara kanamayı saymadan ama şehir dışındaydım gelemedim dr. Bu ayda reglimi 20. günümde oldum. Doktora gittim hormonda fsh yüksek çıktı.. Peki klomenle hamile kalanlar yumurtanı gelişmeye başlarken ve çatlatıldığında yumurtalıklarınızda ağrı oluyor mu kendini belli ediyor mu büyüdüğüne dair merak ediyorum Ben bugün 5. hapımı içtim.. Sağ tarafımda biraz ağrılar başladı yavaştan...

mrb klomen bende kullandım evet yumurta büyüdüğüne dair belirtileri var biraz agrı ama şiddetli değil en öenmli belirtisi ateş basması ara ara oluyor doktorum öle dedi ve çatlatma iğnesi vuruldugunda kasıkların agrıyo belın agrıyo hissediyosun çatlatma iğnen varmı verdimi doktoropuyorumnanaktan

mrb klomen bende kullandım evet yumurta büyüdüğüne dair belirtileri var biraz agrı ama şiddetli değil en öenmli belirtisi ateş basması ara ara oluyor doktorum öle dedi ve çatlatma iğnesi vuruldugunda kasıkların agrıyo belın agrıyo hissediyosun çatlatma iğnen varmı verdimi doktoropuyorumnanaktan

valla ateş basmaları hep var zaten bir aydır.. Erken menopoz felan olmasın dedim ama dr öyle birşeyden sözetmedi zaten 2 ay önce yumurtlamam normaldi. Ben sordum hapı yazarken dr ama yumurtalarına bakıcaz ona göre vericez dedi bilmiyorum iğne verecekmş ama vurulmak istiyorum kesin olsun diye.. Peki sen klomenle hamile kalamadın mı yada kist felan oldu mu...

selam arkadaslar gecen sene bu zamanlarda ben de hamile olduğumu ogrenmiştim ben de klomen ve pregnyl iğnesi ile hamile kaldım polikıstık over yuzunden yumurtalarım buyumuyordu yeterince
ilk ay gunde bir 2. ay gunde 2 adet klomen ve catlatma ignesi ile hamile kaldım simdi oğlum yaklasık bes aylık insallah siz de en kısa zamanda bu mutluluğu tadarsınız
selamlar.

mrb larr ben yeni katıldım aranızaa bizde çarşamba günü başlıcaz prengly iğneyee inşş bendee güzel haberlerimi yazarımmm..artıkk dayanamıyorumm yaaaaaaa inşş benimde bebeğimm olurrr offfff offfffffffffffff:14::14:

mrb kızlar benim hormonlarımda denegesizler arasında 1buck yılı aşkın süredir bebek beklyrmm ama daha tık yok :(:(: eşimn sonuçları normal varikosel varmış ancak spermleri etkilememiş gayet iyi yani 89 milyon felan 60 ıda hareketli hızlısından :) sorun bende tathlil sonuçlarım prolaktinm 32 ydi heralde estradiol 44,858 lh 16,9 fsh 7,10 progestronumda 0,44 çıktı ama adteime daha var sanırım doktor pko olabilir dedi sonuçlar onu gösteriyr falan filan ama bende kist gözkmyr ultursnla acaba kist olmadan olurmu ki bu hastalık çok aylar önecsinde doktor yumrta sayın çok demişyti tüylenme felan olup olmadığını sormuştu acaba çok fazla olup gelişmiyormuki öyleyse neden ultrosanda kist gözkmyr madem çatlamyr bilmedimki ne buu gel bebişimm artık bak annen yoruldu beklemkten :(:((:(: tedaviye daha yeni başladım yurtlama takibi yapılacak adetimn 2 veya 3. günü gidip tekrar bu testen yapılacak bakalım sonuçlarım nası olacak bilemyrmmm yaa:(:(:(:

selam kızlarr.. ben buralardan durumları takip etmeye çalışıyorum.. bende pcos luyum yaklaşık 1,5 yıldır tanı koyuldu. ve 1 yıldırda bebek istiyoruz ama olmuyor.. adet geçikmelerim çok fazla.. 35 45 gün arası değişiyor.
ve adet geçikmelerimden dolayı tar.. isimli bi ilaç veriyor doktorum. yalnız buradan takip ettiğim kadarıyla klomen diyorsunuz. sizin tedavi süreciniz nedirki ne zaman bebek istemeye başladınızda o ilacı kullanmaya başladınız doktorunuz ne zaman verdi.. çok merake ediyorum. o ilacı neye göre veriyorlar.. banada yardımcı olur musunuz.. pazrtesi doktora gideceğim de..

Back
X