canım tedavi süreci nasıl oluyor belgin varmı ben bu ay ilk defa klomen e basladım bakalım klomen bittikten 2 gün sonra doktorum tekrar cagırdı bundan sonra olum lu veya olumsuz gelismelerde ne yollar izleniyor biliyormusun simdiden tesekkürler insallah hepimize rabbim mis kokulu yavrular veririr...
tatlım galiba aşılama için nasıl bir yol takip ediliyo diye sormuşsun.herkeze farklı yollar uygulanıyor bünyeye göre değişiyor.benim yumurtalarım pkos tan dolayı bayagı dirençli ben klomen yerine gonal f kullandım göbekten her akşam igne vuruldum.belirli günlerde ve sık sık yumurtaların boyutları ölçüldü uygun zaman gelince ovitrelle diye çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra aşılamam oldu şimdide14 gün beklicem sonuç için.sana tavsiyem kafana bişi takma bu yumurtalar bi garip ilk etapta seçilen yok henüz yeterli boyuta gelmemiş diyebilir doktor ben bunlara çok takılmıştım hala niye büyümüyolar diye ama ilaçlarla illa büyüyolar.Allahın izniyle miss kokulu yavrularımız gelicek inşlh....:ecrin_bebek: