Pcos'luların Buluşması 🩷

• Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba ben Ocean Polysitol ve Glifor kullandığım ilk ay hamile kaldım 14 senedir pcos'um inşallah sizlere de umut olurum
Merhabalar bende 27 yaşındayım 6 aydır gebelik deniyorum pcos var tabiki. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim doktor doğal yolla dene şuan bir sorunun yok diyor. Bu ocean ve gliforu alıp kullanabilir miyim? Doktor onayına gerek varmıdır

Ocean takviye sonuçta denenebilir ama gliforu kontrolsüz başlamayalın bana doktorum yazdığı halde çok yan etki gördüm zorlandım o yüzden 1 hafta dolmadan bıraktım ki benim yarım tabletti, aslen bir şeker ilacı pcos da insülin direnci olduğu için veriliyor ama şekeri çok düşürüp tüm gün baygın yatırabilir benim gibi tabi siz yan etki görmeyedebilirsiniz ama benim diyetisyenim hipoglisemi yaşıyorsun bu ölümcül bile olabilir dedi takviye olarak ocean dışında da inositol içeren araştırıp alabilirsiniz, eksik vitamin demir eksikliği vs varsa onların takviyelerini mutlaka alın kontrollü olarak inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz

ocean'ı ben kendim alıp kullandım ama gliforu doktorum vermişti isterseniz danışarak kullanabilirsiniz. pcos ve insülin direnci vücutta aynı hücrede hasar yaptığı için pcos'u azalttığı gözlemlenmiş. ben 800 mg ile başladım. günde 2 kullandım bir süre ishal ve mide bulantısı yapıyor sonra günde 1'e düşürmüştüm hamile kalana kadarda kullandım sonra bıraktık

Bi doktora danısıp kullanıcam çok teşekkürler

Teşekkür ederim açıklamalarıınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…