• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcosluyum, bu tarz ürünler kullanan memnun kalan şifasını gören bana önerisi olan birileri var mı ?

melek06A

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
529
174
18
25
Kızlar size bi sorum olacak bende pcos var ama benim tahlillerim gayet normal tahlil sonıçlarıma bakıldığında hiçbir problem gözükmüyor adet gecikmesi de yaşamıyorum sadece ultrasonik görüntü olarak bi pcosum var maalesef bugün sosyal medya da gezerken Ahmet maranki ye denk geldim ve bana bunları önerdi çok kararsız kaldım kullanan ya da bu ürünler tarzı kullanan memnun kalan şifasını gören bana önerisi olan birileri var mı lütfen yardım edin

Eklentiler

• IMG_0756.webp
    IMG_0756.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_0755.webp
    IMG_0755.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar size bi sorum olacak bende pcos var ama benim tahlillerim gayet normal tahlil sonıçlarıma bakıldığında hiçbir problem gözükmüyor adet gecikmesi de yaşamıyorum sadece ultrasonik görüntü olarak bi pcosum var maalesef bugün sosyal medya da gezerken Ahmet maranki ye denk geldim ve bana bunları önerdi çok kararsız kaldım kullanan ya da bu ürünler tarzı kullanan memnun kalan şifasını gören bana önerisi olan birileri var mı lütfen yardım edin
Yani pcos dogurganliginiz üzerinde olumsuz etkiye sahip değilse bence şimdilik bir şey kullanmayın, hormon tahlilleriniz de normalse neden kullanasınız ki. Üreme konusunda insanlar çok hassas ve bunu ticarete dökenler bana güven vermiyor.

1. Si bu acil bir konu değil
2. Si internette gördüğünüz ne olduğu belirsiz her şeye atlamayın ve tıbbi sorularınız için doktora danışın
1. Cisi kime göre neye göre benim için acil olan sizin için olmayabilir
2. Cisi de atlamadım zaten burdaki arkadaşlara sordum illa güvenilir öyle böyle demedim sizde cevap vermek zorunda değildiniz ben size şahsi bişey sormadım bence konuşma tarzınız üslubunuz çok yanlış insanların aciliyetiyle lütfen bu kadar hadsizce konuşmayın sizin bu acil değil dediğiniz şeyle ben 4 senedir çaba gösteriyorum.

Yani pcos dogurganliginiz üzerinde olumsuz etkiye sahip değilse bence şimdilik bir şey kullanmayın, hormon tahlilleriniz de normalse neden kullanasınız ki. Üreme konusunda insanlar çok hassas ve bunu ticarete dökenler bana güven vermiyor.
Ya bende çok güvendiğim için değil ama çaresizce heryerden bişey gördükçe artık bakmış bulunuyorum doktorum zaten bana çocuk olmama gibi bi ihtimalin yok ama sürecın uzayacak demişti bu süreç zarfında bitkisel ürünler kullanabilirsin demişti bu yüzden bakmıştım

Umarım bir gün sizde benim gibi çaresiz kalıp buralarda bu şekilde derman aramazsınız buralardan medet ummazsınız bu dediğimin üstüne bişey dememe gerek yok bence iyi akşamlar 🫱🏼‍🫲🏻
Ay ne fakir edebiyatı yaptınız. Yaşım 35 çok uzun yıllar pcosla mücadele ettim ve yıllar sonra tedaviyle bebeğime kavuştum. Hep de bilimin izinden gittim koca karı ilaçlarında derman arayıp acil durum dermansız kaldım diye sağda solda ağlamadım. Yakşamlar.

Ay ne fakir edebiyatı yaptınız. Yaşım 35 çok uzun yıllar pcosla mücadele ettim ve yıllar sonra tedaviyle bebeğime kavuştum. Hep de bilimin izinden gittim koca karı ilaçlarında derman arayıp acil durum dermansız kaldım diye sağda solda ağlamadım. Yakşamlar.
evlat sahibi oldum diye geçmişinizi unutmanız ne kadar acı şimdi de sizinle aynı durumu yaşayıp bu kadar anlayışsız olacak kadar da cahil ve iğrenç bir insan olmanız da daha acı Allah evladınıza hayırlı uzun ömür versin yokluğunu göstermesin

26 yaşında pcoslu olup Rahim kanseri atlatmış biri olarak beni anlayamazsınız sadece benimle aynı pcos yaşadınız diye

Merhaba canınızı sıkmayın marankinin fiyatları çok pahalı ben size bir doktor önericem Kadın doğum doktoru Mehmet Fatih karslı nın vitaminlerini kullanıyorum zaten tüp bebeğe de başvursan yine takviye gıdalar veriyorlar bu doktorun pcos lular için takviyeleri var Instagram hesabı var ordan takip et sorununu söyle güvenirsen alırsın hem eş paketleri de var şimdi Gül'ün bakalım 😊😊👍

Back
X