Yani pcos dogurganliginiz üzerinde olumsuz etkiye sahip değilse bence şimdilik bir şey kullanmayın, hormon tahlilleriniz de normalse neden kullanasınız ki. Üreme konusunda insanlar çok hassas ve bunu ticarete dökenler bana güven vermiyor.Kızlar size bi sorum olacak bende pcos var ama benim tahlillerim gayet normal tahlil sonıçlarıma bakıldığında hiçbir problem gözükmüyor adet gecikmesi de yaşamıyorum sadece ultrasonik görüntü olarak bi pcosum var maalesef bugün sosyal medya da gezerken Ahmet maranki ye denk geldim ve bana bunları önerdi çok kararsız kaldım kullanan ya da bu ürünler tarzı kullanan memnun kalan şifasını gören bana önerisi olan birileri var mı lütfen yardım edin
1. Cisi kime göre neye göre benim için acil olan sizin için olmayabilir1. Si bu acil bir konu değil
2. Si internette gördüğünüz ne olduğu belirsiz her şeye atlamayın ve tıbbi sorularınız için doktora danışın
Ya bende çok güvendiğim için değil ama çaresizce heryerden bişey gördükçe artık bakmış bulunuyorum doktorum zaten bana çocuk olmama gibi bi ihtimalin yok ama sürecın uzayacak demişti bu süreç zarfında bitkisel ürünler kullanabilirsin demişti bu yüzden bakmıştımYani pcos dogurganliginiz üzerinde olumsuz etkiye sahip değilse bence şimdilik bir şey kullanmayın, hormon tahlilleriniz de normalse neden kullanasınız ki. Üreme konusunda insanlar çok hassas ve bunu ticarete dökenler bana güven vermiyor.
Umarım bir gün sizde benim gibi çaresiz kalıp buralarda bu şekilde derman aramazsınız buralardan medet ummazsınız bu dediğimin üstüne bişey dememe gerek yok bence iyi akşamlarÇok aşırı acil bir konuymuş
Ay ne fakir edebiyatı yaptınız. Yaşım 35 çok uzun yıllar pcosla mücadele ettim ve yıllar sonra tedaviyle bebeğime kavuştum. Hep de bilimin izinden gittim koca karı ilaçlarında derman arayıp acil durum dermansız kaldım diye sağda solda ağlamadım. Yakşamlar.Umarım bir gün sizde benim gibi çaresiz kalıp buralarda bu şekilde derman aramazsınız buralardan medet ummazsınız bu dediğimin üstüne bişey dememe gerek yok bence iyi akşamlar
evlat sahibi oldum diye geçmişinizi unutmanız ne kadar acı şimdi de sizinle aynı durumu yaşayıp bu kadar anlayışsız olacak kadar da cahil ve iğrenç bir insan olmanız da daha acı Allah evladınıza hayırlı uzun ömür versin yokluğunu göstermesinAy ne fakir edebiyatı yaptınız. Yaşım 35 çok uzun yıllar pcosla mücadele ettim ve yıllar sonra tedaviyle bebeğime kavuştum. Hep de bilimin izinden gittim koca karı ilaçlarında derman arayıp acil durum dermansız kaldım diye sağda solda ağlamadım. Yakşamlar.
26 yaşında pcoslu olup Rahim kanseri atlatmış biri olarak beni anlayamazsınız sadece benimle aynı pcos yaşadınız diyeAy ne fakir edebiyatı yaptınız. Yaşım 35 çok uzun yıllar pcosla mücadele ettim ve yıllar sonra tedaviyle bebeğime kavuştum. Hep de bilimin izinden gittim koca karı ilaçlarında derman arayıp acil durum dermansız kaldım diye sağda solda ağlamadım. Yakşamlar.
Kızlar size bi sorum olacak bende pcos var ama benim tahlillerim gayet normal tahlil sonıçlarıma bakıldığında hiçbir problem gözükmüyor adet gecikmesi de yaşamıyorum sadece ultrasonik görüntü olarak bi pcosum var maalesef bugün sosyal medya da gezerken Ahmet maranki ye denk geldim ve bana bunları önerdi çok kararsız kaldım kullanan ya da bu ürünler tarzı kullanan memnun kalan şifasını gören bana önerisi olan birileri var mı lütfen yardım edin
Merhaba canınızı sıkmayın marankinin fiyatları çok pahalı ben size bir doktor önericem Kadın doğum doktoru Mehmet Fatih karslı nın vitaminlerini kullanıyorum zaten tüp bebeğe de başvursan yine takviye gıdalar veriyorlar bu doktorun pcos lular için takviyeleri var Instagram hesabı var ordan takip et sorununu söyle güvenirsen alırsın hem eş paketleri de var şimdi Gül'ün bakalımKızlar size bi sorum olacak bende pcos var ama benim tahlillerim gayet normal tahlil sonıçlarıma bakıldığında hiçbir problem gözükmüyor adet gecikmesi de yaşamıyorum sadece ultrasonik görüntü olarak bi pcosum var maalesef bugün sosyal medya da gezerken Ahmet maranki ye denk geldim ve bana bunları önerdi çok kararsız kaldım kullanan ya da bu ürünler tarzı kullanan memnun kalan şifasını gören bana önerisi olan birileri var mı lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?