- 21 Eylül 2016
- 202
- 1.087
- 28
- Konu Sahibi zeynepguven1986
-
arkadaş olmadan yazılamıyormuBence yapabiliyosan yaz. Ama arkadaş olmadan nasıl duvarına yazacaksın ki
oturduğu mahalleyi bilmiyorum ama faceden buldum şerefsiziKesinlikle yazmalisin derim. Ne yapip edip ortaya cikarmali bu serefsizleri. Hatta ve hatta bir yolunu bulup oturdugu mahallede de haberi yaymalisiniz, herkes tetikte olsun.
Toplum olarak bu problemi yok etmek sart!
Bu pisliklerin yaptigi yanlarina kalmamali!
Benim duvarıma yazılmıyor çünkü engelledim böyle bi şeyi yoksa kötü niyetli her önüne gelwn rahatça bi şey yazabilir myle değil miarkadaş olmadan yazılamıyormu
birgün bu pisliğinde bi çocuğa zarar verdiğini duyarsam vicdan azabından yaşayamam.hastalık değil bu sapıklık, cinsel sapkınlık bu.. işi gücü yokta sizi mi şikayet etcek ? ayrıca böyle insanları deşifre etmeliyiz ki daha fazla çocuğumuzun hayatı kararmasın.. allah korusun hiç bir bebeğin bahtı ırmak bebek gibi olmasın
Fake bir hesap acip, adamin tanidiklarina yayabilirsiniz mesaji, fakat bunu hukuksal problemlerle carpismayacak sekilde yapabilirsiniz. Mesela cift anlamli cümle kurarak.oturduğu mahalleyi bilmiyorum ama faceden buldum şerefsizi
yardımcı olabilirmisiniz nasıl yazabilirimFake bir hesap acip, tanidiklarina yayabilirsiniz mesaji, fakat bunu hukuksal problemlerle carpismayacak sekilde yapabilirsiniz. Mesela cift anlamli cümle kurarak. Bunu yapmak gercekten görevimiz. 15 sene önce samsunda kaybolan 5 yasindaki Sinem hala kayip, kim bilir nereye gōmdüler yavrucagi, can vermeden önce kimbilir ne kadar korktu, ne kadar aci cekti, Anne diye bagirdi.
Kahroluyorum böyle seyler duydukca, hepimizin cigeri yaniyor tükensin artik bu igrenc mahluklar!
Canim ben dogma büyüme yurtdisindayim, haliyle türkcem müthis seviyede degil. Fakat KK ahalisi bu eksigime müdahale edecektir diye umuyorum.yardımcı olabilirmisiniz nasıl yazabilirim
işte bunun için ifşa etmeniz gerekli, ileri de allah korusun bi çocuğun hayatı kararırsa keşke dememek için ve artık sizinde rahat uyumanız içinbirgün bu pisliğinde bi çocuğa zarar verdiğini duyarsam vicdan azabından yaşayamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?