pedofili bir tanıdığım var face duvarına bu adam pedofili dikkat edin yazsammı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zeynepguven1986

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
202
1.087
28
hayırlı geceler arkadaşlar.
Küçük ırmağın başına gelenler bana dert oldu bu saat oldu uyuyamıyorum. 6 yaşındaydım. birgün amcamın kızı eşiyle bize gelmişlerdi. babam sanırım lavaboya çıkmıştı annemde çay hazırlamak için mutfağa gitmişti amcamın kızıda annemle mutfağa geçti odada amcamın kızının eşiyle ben yalnız kaldım. bebeğimle oynuyordum bu adam birden popoma dokundu irkildim. sonra dudağımdan öptü ve ben senin eniştenim öpebilirim dedi. çok korkmuştum hiç Bi şey diyemedim. onlar gittikten sonra ağlamaya başladım. annem nedenini sorunca anlattım. babam çok öfkelendi hemen dışarı fırladı tartışmışlar ve biz o günden sonra onlarla görüşmedik. yıllar sonra duydumki bu pislik abisinin kızınada aynısını yapmış ve bu yüzden abisiyle de görüşmüyorlarmış. amcamın kızıyla da boşandı bunlar. ben başka bi face hesabı açsam ve bu adamın duvarına bu pedofili dikkat edin yazsam mı bilemiyorum. çünkü bu hastalık yıllarca kendini gizleyebiliyormuş. Ya bu şerefsizde bi çocuğa zarar verirse. benim de kızlarım var vicdanım sızlıyor.

Kesinlikle yazmalisin derim. Ne yapip edip ortaya cikarmali bu serefsizleri. Hatta ve hatta bir yolunu bulup oturdugu mahallede de haberi yaymalisiniz, herkes tetikte olsun.
Toplum olarak bu problemi yok etmek sart!

Bu pisliklerin yaptigi yanlarina kalmamali daha fazla.

Isin en can yakan tarafi ise, hep öncesinde bir takim sinyaller veriyor bu mikroplar, ama hep korktugumuzdan görmezden geliyoruz. Bana dokunmayan yilan bin yasasin hesabi.
Artik yeter.

oturduğu mahalleyi bilmiyorum ama faceden buldum şerefsizi

birgün bu pisliğinde bi çocuğa zarar verdiğini duyarsam vicdan azabından yaşayamam.

oturduğu mahalleyi bilmiyorum ama faceden buldum şerefsizi
Fake bir hesap acip, adamin tanidiklarina yayabilirsiniz mesaji, fakat bunu hukuksal problemlerle carpismayacak sekilde yapabilirsiniz. Mesela cift anlamli cümle kurarak.
Bunu yapmak gercekten görevimiz. 15 sene önce samsunda kaybolan 5 yasindaki Sinem hâla kayip, kim bilir nereye gōmdüler yavrucagi, can vermeden önce kimbilir ne kadar korktu, ne kadar aci cekti, anne diye bagirdi.
Kahroluyorum böyle seyler duydukca, hepimizin cigeri yaniyor tükensin artik bu igrenc mahluklar!

Yaz cnmm kendını sakla fake hesapla
Ne davası edıcek kendını bılıyodur kımbılır kackısının canını yaktı ortaya cıkmasın dıye dava falan edemez

yardımcı olabilirmisiniz nasıl yazabilirim

Yerinizde olsam bu kişiyi önce arkadaş olarak eklerim, sonra da bütün arkadaş listesini teker teker eklerim. Çocuk sahibi olan herkese de toplu veya bireysel özel mesaj atarım.
Eğer onun duvarında veya kendi duvarınızda onu etiketleyerek paylaşımda bulunursanız şikayette bulunabilir.
Kendi duvarınızda da çocuklarınızı mahrem bölgeleri konusunda bilinçlendirelim temalı mesajlar paylaşabilirsiniz.

eğer yasak değilse bu pisliğin face linkini atabilirim buraya belki birinizin komşusu falandır dikkat edersiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…