pedofili bir tanıdığım var face duvarına bu adam pedofili dikkat edin yazsammı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mune lütfen bir açıklama yap ve eğer uygun görürsen konuyu kapat. Çünkü kimse inanmadı ve bu konu bazı insanların ego tatmin edebileceği bir konu değil. Öbür konunun yalan olması umrumda olmaz o bu konu ile ilgili yalan söyleyen biri insan olamaz..

Zeynep'in konusuna esi evi yakmaya kalktığında inanmayı bırakmıştım. Olayların hepsi hayal ürünü bence. Ya erkek bir troll ya da hasta bir kadin.

Bir Hande vardi hatirlarsaniz esi aldatmisti falan eksici biri çıkmışti. Bana zeynep erkek degil de daha cok hasta bir kadin gibi geliyor

Taşıyacağız bir yandan ev topluyorum bir yandan için için bu konuyu merak ediyorum...Ama Zeynep banlanmis konuda kapanır heralde , belkide kv gerçekten yanina taşınmak istedi belkide taşındı sonraki olaylar hayal ürünüydu cevaplar o yüzden çok zaman sonra yazıldı.

Şimdi bu olay yalansa ki yalan! Bu tip konularda en çok bundan korkuyorum her zaman.
Kım iyi niyetli kim kötü niyetli ayırt edilmiyor

Hasta deyince de aklıma bir üye geliyor.

Kimsenin ego tatmini yaptığını sanmıyorum

GelenKutusu na gerekli bilgileri atsın

Bu konuda kimse yalan yazmaz evet ancak;

Yalancı çoban hikayesini hepimiz biliyoruz değil mi?

Sonuçta bilgilerini ifşa etmeyecek GelenKutusu

Sürekli neden konu kapansın diyorsun bilmiyorum önceki konuda da hep bunu yazardin.

Gelsin kendini aklasin. Sonuçta ban yedi ilelebet gitmedi...

Sürekli takip ediyorum. . Ve gerçek değil falan yazıldı bide Z zeynepguven inatla cevap vermedikçe çeşitli senaryolar türemeye başlıyor. Konu sahibi banlanmış zaten cevap veremez biz burda kendimizi yiyoruz.
Ben sadece gerçeği öğrenmek istedim dikkat edersen yine açıklama yapılmasını istedim.

Konunun kapanmasını istediğimi evet orda da yazmıştım ama bu üyeden başkası için bu tarz bişi istemedim. Konu sürekli farklı yerlere çekiliyor ve konuda uzaklaşıyor. Bu sadece konu sahibinin işine yarıyor kaç haftadır trend konularda bir numara.. Eğer yalansa onun amacına hizmet etmek istemiyorum. Eğer doğruysa kadının acısıyla dalga geçilip yalanlanması hoş değil. Ve dikkat edersen inatla açıklama yapmıyor. Sadece doğru söylüyorum diyor.

Banlı veya değil nasılsa başka şekilde yazılanları okumuyor mu hep? Belki başka bir hesaptan, belki misafir olarak.. Bence her zaman yaptığı buydu günlerce kk ya girmemek gibi bir şey yoktu.

Bu ara bu hasta üyeler bi çoğaldı sanki, veya bütün üyeliklerde aynı anda fire verdi bilemedim...

Ben iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum size de yazmak istedim bu yüzden.Bu konu bir cok iftiraya da sebep olabilir,kaldıki ifsasini yaptığınız şahıs pedofili dahi olsa sizi mahkemeye verir ve emin olun olay iftiraya döner siz ceza bile alabilirsiniz
Toplumca bu pedofillerin önüne geçmek istiyorsak sesimiz daha gür çıkmalı sahte hesaplardan değil kendimiz olarak karşı durmalıyız tepki vermeliyiz çocuklarımızı bilinclendirmeliyiz ki başka ırmaklar ölmesin.

Ya herseyi anliyorum bilgilerini yanlis vermis olmasini, bu bilgiler dogru degil dememesini. Bi sekilde ifsa olmamak icin gercekmis gibi yazabilir. Kuafor olayi yakindaoturdugu icin boluya gidiyor olabilir yada orda bi akrabasi vardir orayi biliyordur falan. Hepsinin bi mantikli aciklamasi olabilir. Diger konusuna ara ara yorum yaptim. Hic fake oldugunu dusunmemistim. Olabilir, dunyada neler oluyor demistim.

Ama artikdusunuyorum. Ya bana bu kadar kisi yalancisin dese haksiz yere cildirirdim. Sirf utandirmak icin bisekilde ispatlardim.

Sapık insanlar az çok belli eder ne olduğunu fakat gün ışığına tamda çıkmazlar bir gün gelir kendini ifşa eder ama çoğu zamanda maalesef minik Irmak,rın başına geldiğinde çok fark fark ediliyor

Bunlari bilmiyirdum hakkaten kibu biraz filme donmus memleket akraba adi vs vermeside bana ilginc geldi hakkaten insan neden bu kadar seneryo uretir ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…