pedofili bir tanıdığım var face duvarına bu adam pedofili dikkat edin yazsammı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu üyenin erkek oldugunu düşünen tek ben miyim ya

önceki konusu için biri demişti kayınvalide eve yerleşene kadar gerçekti sonrasında söyleyemedi uydurmaya başladı diye.

bende böyle olabileceğini düşünüyordum, pedofili kişinin facesini vereyim siz bakın diyene kadar. bu saatten sonra erkek olabilir diyorum. hele ki konu gece açılmış. belki vereceği face hesabı bile kendinin hesabıydı

önceki konusu için biri demişti kayınvalide eve yerleşene kadar gerçekti sonrasında söyleyemedi uydurmaya başladı diye.

bende böyle olabileceğini düşünüyordum, pedofili kişinin facesini vereyim siz bakın diyene kadar. bu saatten sonra erkek olabilir diyorum. hele ki konu gece açılmış. belki vereceği face hesabı bile kendinin hesabıydı
Nihayet anlayan birini buldum.
Uyduruyorda uyduruyor kaynanasi ölmüş kocası boşamıs hala faceyi vereyim bakin.
Yahu sen ilk şu uydurduğun hayatı düzene sok

Eşin koltuğu yaktı e bu genel güvenliği tehlikeye sokmadir
Evde kafana gore yangın cikaramazsin suçtur. Ben bunu nasıl atladim ya :) eşin hakkında işlem yapılması gerekirdi hiç bahsedilmemiş adam hayatına pat diye donmus.
Nerden tutsak elimizde kalıyor. Artık hiç inanmıyorum.

Diğer konuya hiç yazmamistim, birkaç günde bir açıp genel gelişmelere bakıyordum sadece. Ama hiç yazmayan ben bile konu açıklığa kavusmali diyorum..

Konuyu günlerce takip edip, samimi bir şekilde fikir veren onu merak eden arkadaşlar çok daha haklılar..

Ayrıca fark ettiniz mi bu konuya önceki konudan habersiz samimi yazılanlara cevap vermiş konu sahibi. Ne zaman birisi sen önceki konuyu bi açıklığa kavuştur demiş gitmiş yine buralardan.

Tutturabilirsem..Unutturabilirsem dedi galiba...

Yaz dicem ama serefsizin ne tepki vericegi belli degil. Sen direk polise ihbar et bu paraziti. Polis ilgilensin..

hayırlı geceler arkadaşlar.
Küçük ırmağın başına gelenler bana dert oldu bu saat oldu uyuyamıyorum. 6 yaşındaydım. birgün amcamın kızı eşiyle bize gelmişlerdi. babam sanırım lavaboya çıkmıştı annemde çay hazırlamak için mutfağa gitmişti amcamın kızıda annemle mutfağa geçti odada amcamın kızının eşiyle ben yalnız kaldım. bebeğimle oynuyordum bu adam birden popoma dokundu irkildim. sonra dudağımdan öptü ve ben senin eniştenim öpebilirim dedi. çok korkmuştum hiç Bi şey diyemedim. onlar gittikten sonra ağlamaya başladım. annem nedenini sorunca anlattım. babam çok öfkelendi hemen dışarı fırladı tartışmışlar ve biz o günden sonra onlarla görüşmedik. yıllar sonra duydumki bu pislik abisinin kızınada aynısını yapmış ve bu yüzden abisiyle de görüşmüyorlarmış. amcamın kızıyla da boşandı bunlar. ben başka bi face hesabı açsam ve bu adamın duvarına bu pedofili dikkat edin yazsam mı bilemiyorum. çünkü bu hastalık yıllarca kendini gizleyebiliyormuş. Ya bu şerefsizde bi çocuğa zarar verirse. benim de kızlarım var vicdanım sızlıyor.
Ben sizin konularınıza inanmıyorum

zeynep bilemedim eski konunun son halinden sonra sana neden güvenelim?
tanıdıklarına yazabilirsin ama ispat olmadan her türlü ceza alırsın
Hah işte bunu diyorum, önceki konuyu açıklığa kavusturalim diye bu konuya yazan ilk arkadaş @benefitss arkadaşımız.

Mesaj saati 05.02, Z zeynepguven1986 son etkinliği 05.02
Zamanlama manidar diyebilir miyiz:KK48:

Son düzenleme:
Diğer konuya hiç yazmamistim, birkaç günde bir açıp genel gelişmelere bakıyordum sadece. Ama hiç yazmayan ben bile konu açıklığa kavusmali diyorum..

Konuyu günlerce takip edip, samimi bir şekilde fikir veren onu merak eden arkadaşlar çok daha haklılar..

Ayrıca fark ettiniz mi bu konuya önceki konudan habersiz samimi yazılanlara cevap vermiş konu sahibi. Ne zaman birisi sen önceki konuyu bi açıklığa kavuştur demiş gitmiş yine buralardan.

Tutturabilirsem..Unutturabilirsem dedi galiba...

İnsanları salak yerine koyuyor.
O konuda açık verdi hemen yeni bir konu açtı. Hem de yine insanlari en derinden vuracagi konuyla döndü. Muhtemelen inandirsaydi yine ara ara trajik olaylar olacak Bombayı patlatip uzaktan izleyecekti yine
Olayı popüler konu yapip günlerce insanları kandırmak. Bunu da populer bir konu yapacak her hafta trajik bir şey olacaktı o famuzaktan gülüp eglenecek arada da gelip Bombayı atıp çekilecekti.
Ama kendisi biraz saf sanırım yada burdakileri iyice salak sandı. Bir gün önceki şüpheli onu sahibini unutup hemen yeni yalanina kanilacak sandı.
.

İnsanları salak yerine koyuyor.
O konuda açık verdi hemen yeni bir konu açtı. Hem de yine insanlari en derinden vuracagi konuyla döndü. Muhtemelen inandirsaydi yine ara ara trajik olaylar olacak Bombayı patlatip uzaktan izleyecekti yine
Olayı popüler konu yapip günlerce insanları kandırmak. Bunu da populer bir konu yapacak her hafta trajik bir şey olacaktı o famuzaktan gülüp eglenecek arada da gelip Bombayı atıp çekilecekti.
Ama kendisi biraz saf sanırım yada burdakileri iyice salak sandı. Bir gün önceki şüpheli onu sahibini unutup hemen yeni yalanina kanilacak sandı.
.
Ay evet yaa.. Ne anlıyorlar acaba bu şekilde davranmaktan. İnsanın eline ne geçebilir ki.
Uydurma ihtiyacı neden var bazı insanlarda?

Dur bakalım bu konuya ne yazacak acaba veya yazacak mı yoksa kaybolup gidecek mi?
Veya hepimizi şaşırtıp her şeyin gerçek olduğunu ispatlayacak mı bize değil, yönetime.

Yalanmi söylüyorbu üye ayy nefret ediyorum bu durumlardan cocukmu oynatiyorsunuz nerdesin konu sahibi isin gücün yokmu senin ne ayaksin ya

ifşa ettiniz her türlü cezaya müstehaktır da
dası var ifşa ettiğiniz insanın ailesi var mı bundan etkilenir mi gerçekliği kanıtlanabilir mi
kimse suçluluğu kanıtlanmayana kadar suçlu muamelesi görmemeli

Gecenin 5'inde cevap yazmaya vakit bulan insan bunca yapılan yoruma açıklık getirmeye de fırsat bulabilir.

Her yazıp ortadan kaybolduğu ayrı birer skandal...pehh izle izle uzaktan izle :KK47:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X