pedofili bir tanıdığım var face duvarına bu adam pedofili dikkat edin yazsammı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kullanılmaya çok müsait bir konu kimin başkasına kini var ise face duvarına yazsın pedofili diye
kesinlikle karşıyım

O değil burdan link verecek milletin başını da yakacak. Suç yani bu. Hukuken ispatlanmamış bir şeyi isnat edecekler belki yayacaklar belki duvarına yazı yazacaklar.
Hanimlar böyle konularda gerçek dahi olsa sosyal hesaplar aracılığıyla bir şey yapmayın. İhbarda bulunun gerekli işlemi yapacak olanlar var bu ülkede sonuçta. İncelerler pcsini telefonunu.
Afrikanın hamahunka kabilesinde yaşamıyoruz yasalar var bu ülkede.

benim diğer konumda bu konum gibi doğruydu sadece yerler mekanlar isimler yanlıştı sizinle dertleşmek için açmıştım o konuyu bütün bilgilerimi doğru veremezdim. ama inanmıyorsanız ne yapabilirim. çok iyi insanlarsanız ama bazen çok acımasız davranabiliyorsunuz. ne deyim arkadaşlar siz bilirsiniz.

Varsayalım bu konu doğru:süslü: niye akraba es dosta anlatıp ifşa etmiyorsunuz da facesini verip burdaki insanlarin etmesini istiyorsunuz
Tabii yalaniniz ortaya çıkacak demi :işsiz:
akraba ba eş dost herkez biliyor zaten ben etrafındaki komşularından arkadaşlarından bilmeyenler vardır diye yazmak istedim

Zeynep online bakalim ne diyecek...

Birincisi diger konuda ölüm ilanlarina cevap verdi mi?

Ikincisi başkasının faceni neden millete atiyor... ayrica doğru mu değil mi belli değil millet belkide adama taciz yazilar yazacak sayfasına bu mudur istediğiniz

benim diğer konumda bu konum gibi doğruydu sadece yerler mekanlar isimler yanlıştı sizinle dertleşmek için açmıştım o konuyu bütün bilgilerimi doğru veremezdim. ama inanmıyorsanız ne yapabilirim. çok iyi insanlarsanız ama bazen çok acımasız davranabiliyorsunuz. ne deyim arkadaşlar siz bilirsiniz.

ya bırak zeynep sallama isim soy isim rumuz alıp üye oluyorsun
ve sıkışıp konu açıyorsun panik halde yer zaman mı düşünüyorsun ki konun sonradan acayip bir hal aldı
bu mesaj benim için diğer konunun sahteliğinin kanıtıdır inanan inanabilir

akraba ba eş dost herkez biliyor zaten ben etrafındaki komşularından arkadaşlarından bilmeyenler vardır diye yazmak istedim
Sen şu diğer konunun sonunu bağla bi an önce o kadar olay yazdin ki konu askıda kaldı çat diye kapattirdin gerçekler ortaya çıkacak diye
Bu konuya da inanmamizi bekleme
Artı böyle pedofilli insanlar yok demiyorum tabikide en yakınımızda olabilir

Yaz elbetde dava birsey acarsa annen babanin da haberi var hem abisinin kizinada yapmis aynisini pislik herif

Yani yani ya mesela her yazmanizda esinizin adini mustafa yazdiniz bu zor olmadı mi kim sordu eşinin ismini kimse, esim yaz geç sahte bi isim hic karışmadı yazarken, kiz kardeşiniz içinde canan yazmak kimin aklina gelir bide sahte isim alıyorsunuz ya nick bu başkasının ismide olabilir sadece nick alsaydiniz... en cokta burda kimseye hanim bey yazılmıyordu size Zeynep hanim yazıldı oda gicik ediyor beni...

O zaman GelenKutusu GelenKutusu ile iletişime geçip bazı şeyleri kanitlayabilirsin. Bütün şehirlerdeki ölümleri görebiliyordu sanırım. Veya yönetimle iletişime geçebilirsin.

Sanırım yönetimden bir şey duymadikca bir daha kimse inanmayacak yazdıklarına.

ya bırak zeynep sallama isim soy isim rumuz alıp üye oluyorsun
ve sıkışıp konu açıyorsun panik halde yer zaman mı düşünüyorsun ki konun sonradan acayip bir hal aldı
bu mesaj benim için diğer konunun sahteliğinin kanıtıdır inanan inanabilir
geçen gün bir konu açıldı pedofili insanlar teşhir edilsin diye ve bu konuda teşhir konusunun kulanılabileceğinin kanıtıdır

Madem doğru şu sorulara cevapver:

Bolu şehir ismini yanlış / yalan verdim diyorsun. Ama başka bir konuda Boluda bir kuaförü çok güzel saç yapar diye öneriyorsun?

Yahu madem şehir adı uydurma nasıl Boludan kuaför tavsiye ediyorsun

15 yaşında mi evlendirdi seni baban. Babanın biricik kızı olarak 15 yaşında mi evlenip 3 çocuğun oldu. Peh.....

Hadi Canan adını salladın diyelim. Kızım benim eşim 6 aydır tayin alamadı bu sehre senin adam 3 günde nasıl aldı de hele...
Es durumundan daha vahim mi halin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X