- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.297
- 53
- 36
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Banlanmiş üyeliği kapali değil konuda kapanır birazdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynep'in konusuna esi evi yakmaya kalktığında inanmayı bırakmıştım. Olayların hepsi hayal ürünü bence. Ya erkek bir troll ya da hasta bir kadin.
Bir Hande vardi hatirlarsaniz esi aldatmisti falan eksici biri çıkmışti. Bana zeynep erkek degil de daha cok hasta bir kadin gibi geliyor
Mune lütfen bir açıklama yap ve eğer uygun görürsen konuyu kapat. Çünkü kimse inanmadı ve bu konu bazı insanların ego tatmin edebileceği bir konu değil. Öbür konunun yalan olması umrumda olmaz o bu konu ile ilgili yalan söyleyen biri insan olamaz..
Sürekli takip ediyorum. . Ve gerçek değil falan yazıldı bide Z zeynepguven inatla cevap vermedikçe çeşitli senaryolar türemeye başlıyor. Konu sahibi banlanmış zaten cevap veremez biz burda kendimizi yiyoruz.Kimsenin ego tatmini yaptığını sanmıyorum
GelenKutusu na gerekli bilgileri atsın
Bu konuda kimse yalan yazmaz evet ancak;
Yalancı çoban hikayesini hepimiz biliyoruz değil mi?
Sonuçta bilgilerini ifşa etmeyecekGelenKutusu
Sürekli neden konu kapansın diyorsun bilmiyorum önceki konuda da hep bunu yazardin.
Gelsin kendini aklasin. Sonuçta ban yedi ilelebet gitmedi...
Ben iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum size de yazmak istedim bu yüzden.Bu konu bir cok iftiraya da sebep olabilir,kaldıki ifsasini yaptığınız şahıs pedofili dahi olsa sizi mahkemeye verir ve emin olun olay iftiraya döner siz ceza bile alabilirsinizKonun bana bile fikir verdi.
Öyleki Facebook kullanmayan yok artık.
Ve ben içimi senin bu yonteminle sogutabilirim.
Bir internet kafeden sahte bir hesap ve dikkat edin bu insan pedofilidir.ki pedofiliyi açamak lazim herkes ilk başta anlamayabilir.
En onlemsliside o şahsın arkadaslarini arkadaş olarak eklemek.
Sonra yap cümle aleme ifşani.
Güzel bit fikir
Bunlari bilmiyirdum hakkaten kibu biraz filme donmus memleket akraba adi vs vermeside bana ilginc geldi hakkaten insan neden bu kadar seneryo uretir kiNe olduğunu tam bilmiyoruz ama bazi boşluklar var? MeselaGelenKutusu nda boluda dedigi gun ölenlerin listesi varmış 11 kişiden 4 kişisi kadın ama yaşları tutmuyor, mesela buna cevap verdi mi merak ediyorum...sonra kendi ismi, esinin ismi kardesinin ismini hepsini yazıyor normalde ınsanalr tanıdık cikar korkusu yaşıyorlar bunun gibi bicok sey, iki gujde başvurup bosanma, eşi tayini boludan Eskişehire aldirma çalışanlar bilir bu cok degil ,sonra eşi evi yakmaya kalkti (kvnin yattigi koptuk)hastaneye yatirdilar doktorlar cok ağır depresyon dediler 3 gun sonra cikti vs vs.yer bakimindan yani neyse iste bu şekilde konu muallakta anlatacağın